Webcam models

Propuneri de site-uri

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Mesajde sunflower » Lun Ian 12, 2009 4:23 pm

In concluzie, nu e greu.Pe maj siteurilor vei gasi "Performers wanted", "Performers sign up", "Models wanted", "Want to be a model","Chathosts new registration here".Dai click, completezi formularul, iti scanezi bul si faci upload la rubrica ID, faci o poza cu bul in mana ( maj siteurilor cer ), dai upload pozei, iti scrii numele. adresa, data nasterii etc...Sunt siteuri care cer de la inceput completarea profilului care va fi vazut de toti membrii( a se face diferenta intre profil privat si profil public).Acolo te duce capul ce sa scrii.Si cam atat.

Site-uri serioase sunt destule:Xlovecam, CamContacts, ImLive, AdultWork( in caz ca ai nevoie de ajutor pt un cont pe el spune si iti scriu pe forum), LiveJasmin etc.

Bafta!

P.S Subscriu si eu la cele spuse de Alexiss, beginer_one si pleser00.
sunflower
Profesionist
Profesionist

Publicitate AWStars

Mesajde beginer_one » Vin Ian 16, 2009 12:04 am

sunflower scrie:In concluzie, nu e greu.Pe maj siteurilor vei gasi "Performers wanted", "Performers sign up", "Models wanted", "Want to be a model","Chathosts new registration here".Dai click, completezi formularul, iti scanezi bul si faci upload la rubrica ID, faci o poza cu bul in mana ( maj siteurilor cer ), dai upload pozei, iti scrii numele. adresa, data nasterii etc...Sunt siteuri care cer de la inceput completarea profilului care va fi vazut de toti membrii( a se face diferenta intre profil privat si profil public).Acolo te duce capul ce sa scrii.Si cam atat.

Site-uri serioase sunt destule:Xlovecam, CamContacts, ImLive, AdultWork( in caz ca ai nevoie de ajutor pt un cont pe el spune si iti scriu pe forum), LiveJasmin etc.

Bafta!

P.S Subscriu si eu la cele spuse de Alexiss, beginer_one si pleser00.

Felicitari sunflower :)
beginer_one
User activ
User activ

Mesajde beginer_one » Vin Ian 16, 2009 12:10 am

ShowxTime scrie:si mr beginer mai lasa-ma frate cu subscriu subscriu subscriu ... sau vrei sa strangi stelutze ??? :shock:

Incepi sa devi penibil.... Sau probabil esti atit de incuiat incat nu poti sa iti dai seama ca detin mult mai multa experienta decat tine. Sa iti explic ceva.... In timp ce la mine creste experienta si volumul informational, tu ramai p aceeasi treapta pe care te-am lasat acum 30 de zile . Te-ai cam plafonat papusa si ar cam trebui sa iti recunosti in primul rand tie asta.... .
beginer_one
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Discutii generale