Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Scoomphika » Lun Ian 05, 2009 12:58 am
Deci pot sa lucrez de akasa...dar vreau site-uri serioase si sa-mi primesc banii ....Aveti propuneri?
-
Scoomphika
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de pleser000 » Lun Ian 05, 2009 2:08 pm
buna ar trebuii sa te informezi privind situl incercand sa citesti situ l asta din scoarta in scoarta . si vei gasi multe raspunsuri ... mai ales legate de situri si de eficienta si traficu lor .....iti recomand livejasmin camcontacts si webcams.com
-
pleser000
- Incepator

-
de ShowxTime » Lun Ian 05, 2009 9:48 pm
Scoomphika scrie:Deci pot sa lucrez de akasa...dar vreau site-uri serioase si sa-mi primesc banii ....Aveti propuneri?
contacteaza- ma poate reusim sa facem ceva ... videochat@yahoo.com
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de pleser000 » Lun Ian 05, 2009 11:34 pm
sa ce ? sa i iei banii pe conturi comision de 20 la suta? tot nu v-ati lasat ....
-
pleser000
- Incepator

-
de Scoomphika » Mar Ian 06, 2009 12:13 am
pleser000 scrie:sa ce ? sa i iei banii pe conturi comision de 20 la suta? tot nu v-ati lasat ....
ADICA? ??? la ce referi ? 
-
Scoomphika
- AWStudent

-
de Alexiss » Mar Ian 06, 2009 12:18 am
Scoomphika scrie:ADICA? ??? la ce referi ? 
Eh , povesti lungi despre paraziti ai sistemului care se interpun intre modele si site-uri fara sa ajute cu nimic , logistica , net si nici macar informatii .
Anyway . Eu ti-as propune o alta abordare pentru a gasit site-urile minune , si totul incepe cu oglinda .
Uite-te bine in oglinda (si in CI) si vezi care este categoria in care te incadrezi cel mai bine . Sunt o gramada de categorii : girls , shy , fetish , bdsm , bbw , matures , etc .
Apoi fi realista cu tine si gandeste-te cat de bine stapanesti limba engleza , sau in alte cazuri daca cunosti o alta limba straina (germana , franceza , etc.)
Dupa ce faci aceasta auto-analiza , gaseste site-urile care ti se potrivesc cel mai bine .
Ce altora le merge bine (si ti-ar recomanda) , tie s-ar putea sa nu-ti mearga . Viceversa valabila .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de pleser000 » Mar Ian 06, 2009 12:21 am
adica el iti va da posibilitatea sa lucrezi dar pe conturile lui adica banii ii vor intra in contul lui si tu vei primi 70 80 la suta din suma care o faci
el o sa ia un comision de 20 30 la suta....doar ptr ca ti-a facut conturile si ca ti -a explicat "2-3 butoane" evita sa lucrezi cu astfel de persoane citeste bine forumul acesta si incearca sa ti faci singura conturile si vei avea mult mai mult de castigat ...sau sunt destule studiouri in bucuresti e alegerea ta
-
pleser000
- Incepator

-
de beginer_one » Mar Ian 06, 2009 5:33 pm
Alexiss scrie:Scoomphika scrie:ADICA? ??? la ce referi ? 
Eh , povesti lungi despre paraziti ai sistemului care se interpun intre modele si site-uri fara sa ajute cu nimic , logistica , net si nici macar informatii . Anyway . Eu ti-as propune o alta abordare pentru a gasit site-urile minune , si totul incepe cu oglinda . Uite-te bine in oglinda (si in CI) si vezi care este categoria in care te incadrezi cel mai bine . Sunt o gramada de categorii : girls , shy , fetish , bdsm , bbw , matures , etc . Apoi fi realista cu tine si gandeste-te cat de bine stapanesti limba engleza , sau in alte cazuri daca cunosti o alta limba straina (germana , franceza , etc.) Dupa ce faci aceasta auto-analiza , gaseste site-urile care ti se potrivesc cel mai bine . Ce altora le merge bine (si ti-ar recomanda) , tie s-ar putea sa nu-ti mearga . Viceversa valabila .
Subscriu
-
beginer_one
- User activ

-
de ShowxTime » Mie Ian 07, 2009 8:19 pm
pleser000 scrie:adica el iti va da posibilitatea sa lucrezi dar pe conturile lui adica banii ii vor intra in contul lui si tu vei primi 70 80 la suta din suma care o faci el o sa ia un comision de 20 30 la suta....doar ptr ca ti-a facut conturile si ca ti -a explicat "2-3 butoane" evita sa lucrezi cu astfel de persoane citeste bine forumul acesta si incearca sa ti faci singura conturile si vei avea mult mai mult de castigat ...sau sunt destule studiouri in bucuresti e alegerea ta
Auzi mai cum ti o zice ,nu am pomenit de nici un comision pentru ca oricum 99% din cei care vor sa inceapa ceva, nu o fac ,deoarece au n motive si chiar si asa unii pur si simplu au nevoie de un inceput asa cum sigur ai avut si tu sigur ... si ...da 2 , 3 butoane dar macar sunt serios nu ca altii uit sa dau banii , ai inteles sau cine stie poate ii dai tu un pm sa lucreze cu tine si asa si nu m-ar afecta cu nimic  ... poate oi fi tu mai de incredere decat mine ... 
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de ShowxTime » Mie Ian 07, 2009 8:24 pm
si mr beginer mai lasa-ma frate cu subscriu subscriu subscriu ... sau vrei sa strangi stelutze ??? 
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de pleser000 » Mie Ian 07, 2009 8:47 pm
loool esti haios rau nu uita cati au venit pe forumul asta si pe celalalt sa se planga ca au fost intepati si talhariti... eu nu stiu daca tu ai intentii bune sau rele.. nu te cunosc e treaba ta eu doar i-am dat un sfat sa fie atenta cu cine lucreaza pentru ca poate sa se "arda"
si nu inteleg cum cineva poate sa ia 20 30 la suta comision unui model doar ptr ca i-a facut contu si i-a explicat trei lucruri.... dar fiecare are parerea lui asta e a mea....
consider si eu si "subscriu subscriu "looool ca astfel de anunturi sunt dubioase si trebuie tratate ca atare
-
pleser000
- Incepator

-
de pleser000 » Mie Ian 07, 2009 8:49 pm
si daca i-as da un pm i-as fi dat linkul catre inregistrarea de modele in limba romana pe care o are de exemplu livejasmin .... ca sa inteleaga ca e la mintea cocosului sa ti faci un cont de videochat...cel putin pe situl ala
-
pleser000
- Incepator

-
de ShowxTime » Joi Ian 08, 2009 2:04 pm
Bine draga ,am inteles esty un timp cu intentii bune si imi pare tare bine ca subscrii si tu, in total sunteti 3 ,pana acum, poate faceti un club ceva . 
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de Scoomphika » Joi Ian 08, 2009 5:33 pm
deci in concluzie ????
-
Scoomphika
- AWStudent

-
de ShowxTime » Joi Ian 08, 2009 10:10 pm
Scoomphika scrie:deci in concluzie ????
In concluzie mai scumpo, pana nu risti nu stii cum e ...daca ramai cu neincrederea ca o sa iti sau nu primesti banii nu o sa faci nimik ,eu ti- am dat un id ,dar ,dupa cum am si zis mai sus unii se pierd pe drum din cauza neincrederii , acum gandestete si tu cum e mai bine pentru tine, daca ti-am dat un id aici pe forum a sarit lumea in capul meu , si nimeni nu a sarit sa te ajute pe gratis precum au insinuat ca o vor face cumva, eu am zis doar ca fiecare are un inceput in acest domeniu , fie ca ii convine sa ii ia un necunoscut 20 % din venit pe timp nelimitat sau limitat , un inceput in acest domeniu tre sa aibe ...acum eu iti mai dau id ul inca odata daca te hotaresti sa ma contactezi e decizia ta .... id : videochatv , always dupa ora 18 sunt pe mess pana tarziu .
Totusi poate te ajuta cine moaca eu nu am timp 
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale