de sunflower » Dum Noi 07, 2010 10:36 pm
Bun.
Am "urlat" de nu stiu cate ori prin n topicuri, in speranta ca userii noi vor incepe sa foloseasca functia "Search". Am atentionat si moderatorii. Este aiurea rau sa vezi pe un forum n si n topicuri pe aceeasi tema. Asta e diferenta dintre AWS si AVC. AVC-ul este mult mai ordonat in privinta topicurilor. Ce pisici?? Am fost si eu nestiutoare pana la cer si inapoi, poate chiar mai mult. Insa nu m-am comportat cum se comporta unii. Tot ce am invatat, in mare parte a fost de pe AVC, unde chiar am fost luata la misto de un anume user , la care lucrasem aprox 2 ture in studio. Am raspuns simplu, fara sa atac userul respectiv, fara sa fac topicuri despre studioul lui si alte alea. In rest, am pierdut nopti intregi citind. Am gasit raspunsuri la ORICE intrebare, fara sa fie nevoie sa initiez topicuri. De ce nu puteti face si voi asa?? Am mai spus si o repet : forumul devine un fel de HELP CENTER. Nu mi-o luati in nume de rau, am ajutat pe cat posibil, insa am si limite. Nu poti raspunde la aceleasi intrebari de n ori. Asa ca, dragi useri, va inteleg ca sunteti poate grabiti si de aceea intrebati de zeci de ori, insa mie, mi-a ajuns pana in gat (din aceasta cauza am si evitat sa mai postez. Nu e greu sa dati un click in plus.
Cat despre certuri, sa fim seriosi. Am citit si acolo destule. Sunt, intr-o oarecare masura, inevitabile. Si asta pt ca in spatele conturilor de utilizator se afla oameni. Personal, am refulat de cateva ori si nu-mi este rusine/nu regret deloc. Cei care au citit forumul stiu la ce ma refer.
Pe acest forum, sunt fff putini useri pe care ii respect (va stiti deja, nu e nevoie sa dau nume) si asta datorita faptului ca am invatat de la ei si le apreciez rezultatele.
@Andyit, chiar imi pare rau ca ai reactionat asa. Puteai sa iti rezolvi problema personala cu Aditza printr-o discutie privata si nu pe forumul lui Alex, pt ca, mai apoi sa ajungi sa il ameninti. Nu se face asa. Puteai foarte bine sa discuti cu el chiar si face to face, pt ca, la urma urmei, nu are nimic de ascuns si nu cred ca ii tremura pantalonii numai cand iti vede nickul.
Decizia lui Aditza - uhm, nu prea ma pot pune in locul lui, insa cel mai probabil a fost luata si la nervi. Anyway, este major si in deplinatatea facultatilor mintale. Probabil as fi reactionat la fel... nu stiu ce sa spun. Nu voi pleca de pe forum datorita faptului ca el a vrut sa plece, insa voi mai posta doar atunci cand voi vedea moderatori activi si ordine in topicuri.
Alex, ceea ce ma mira la tine e faptul ca nu i-ai dat avertisment acestui @Andyit. Te respect si te inteleg intr-o oarecare masura, insa respecta-ne si tu pe noi, useri mai vechi sau mai putin.