Webcam models

Ptr baietii care fac treaba

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Ptr baietii care fac treaba

Mesajde Moscraciun » Joi Noi 04, 2010 5:05 pm

Salut tuturor.Fac acest subiect ca sa poseteze aici numai baietii care fac sau au facut videochat ei insisi,nu care vorbesc din teorie sau ca au vazut la unu si altu.Sa-si spuna povestea lor aici ,ce au observat si concluzionat din experientele proprii,fara sa tinem cont de ce a mai fost mentionat sau nu pana acum.Am inceput acest subiect fiindca am vazut o discrepanta intre ce spun practicantii pe care i-am cunoscut in viata reala si care i-am simtit ca nu mananca kkt ,incepatorii care de obicei nu mint din lipsa de motive si cei ce tot povestesc una si alta ca au vazut la cei ce lucreaza la ei la studio sau la persoane abia intalnite sau pur si simplu "luand-o logic".De asemenea am observat ca este mult mai delicata treaba la baieti decat la fete,de aceea si banuiesc ca merge mai slab la baieti.Plus ca lucrurile sunt in permanenta schimbare iar multe din sfaturile candva date nu mai sunt valabile acum.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Ptr baietii care fac treaba

Mesajde Utilizator sters » Joi Noi 04, 2010 6:08 pm

Adica noi,cei care avem studiouri mancam kkt nu?Cred ca ar fi cazul sa nu te mai dai atat de mare studiind dex-ul inainte de a face un post.Avand in vedere ca faci videochat de 3 luni din care ai munci doar 3 saptamani cumulat,castiguri tale nici nu vor creste,si nici nu vei invata never muncit o zi pe un site si o zi pe altul cautand comoara din adancul wc-ului cu lingura de lemn.Macar putin respect nu ai fata de cei de la care ai invatat ceea ce stii acum....Chiar sunt curios sa vad cate persoane te vor ajuta si cum,pentru ca eu personal nu iti voi mai oferi nici un sfat,si pun pariu ca prin vorbele aruncate de tine mai sus majoritatea o sa te lase sa ramai asa cum esti....
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Moscraciun » Joi Noi 04, 2010 6:28 pm

Am sa povestesc eu primul. Contul il am din octombrie anul 2009 dar atunci nu m-am apucat ca nu aveam de unde sa lucrez si nici echipament si nici cea mai mica idee dar voiam sa intru in asa ceva.La inceput am intrat de cateva ori sa vad cum mere si ca sa-mi fac prima suta sa-mi trimita baietii bani,si treaba mergea enorm de usor.Cand m-am apucat din nou in luna octombrie a acestei luni mai serios am realizat ce diferenta mare este intre traficul din prima luna(vezi new performer) si restul timpului,asa ca profitati fratilor de prima luna cat de mult puteti.Primii clienti fideli care mi-i am facut au avut mportanta mare ulterior deoarece ei cheltuiau cel mai mult pe curu' meu.In rest cu cei noi am observat ca trebuie sa minti cu nesimtire la cei care te iau din prima cu intrebari directe(gen iti mananci sperma in pvt sau nush ce sa-ti bagi in fund).Daca vad ca ii iei cu raspunsuri vagi sau lungi ca propozitie majoritatea se prind ca e vrajeala si ies direct asa ca spuneti ca faceti tot ce spun ei,si apoi la momentul adevarului ii explicati ca nu aveti experienta cu aia sau ailalta si ca incercati pentru el.Vestimentatia o variati,cand mai imbracat,cand mai dezbracat,doar aveti grija sa lsati ceva sa se vada care sa atraga(blugi mulati desfacuti,maiou,camasa desfacuta,bustul gol,hanorac si boxeri etc sau ori ce variatie a garderobei pe care o aveti deja).Sa stati cu fata la ei...ca daca nu ii atrage corpul,poate sa atraga mecla.Zambiti non stop(puneti pe fundal ceva sonor hazliu pt voi sau care sa va distraga sau cititi ceva nostim pe net sau faceti glume cu ei cat mai mult ca sa va faca si ei pe voi sa radeti).Pozitii in fata camerei,cat mai sexi,adik sa se vada profilul sculei,sau fundul sau picioare,piept,ceva...In legatura cu miscarea ,este utila dar nu neaparat necesara ptr ca majoritatea intra sa vada o "animatoare" si apoi tot pleaca.La fel si cu muzica si vorbitul.Vorbiti mai mult cu membrii si la guesti le mai dati cate o mostra din cand in cand,si nici cu membrii nu va lungiti la vorba,folositi tastatura,si face-tii sa simta faptul k aveti ce sa oferiti mai mult in pvt.In privat e bine sa trageti de timp si sa nu vorbiti chiar non stop la microfon(bagati si tastatura),dar aveti grija cu cei de genul "show dick bitch" ca daca ii lungiti si pe aia s-ar putea sa va iasa,asa ca va lalaiti in functie de cum simtiti clientul.In freechat vedeti ca apar multi cersetori cu cont de membru care va pun sa v-o sculati sau nush ce sa mai faceti ptr ei si cum duceti discutia spre privat pleaca.Nu va grabiti sa le faceti pe plac fiindca va agitati de pomana;este bine sa va mai frecati voi din cand in cand sa vada lumea k ai ceva in pantaloni dar nu sa stai cu ea sculata toata ziua k dupa aia cand trebuie sa dai performanta nu mai ai vlaga.Sau dupa sugestia unei fete iti bagi ceva in boxeri care sa arate k o p**a si apoi cand intra in pvt o dai in vraja.Fiti comunicativi si cat mai primitori cu oamenii si cu guestii,dar cand se aglomereaza treaba dati atentie numai la membri sau in primul rand celor cu inimioara langa ei.Iar despre cersetori, majoritatea sunt membri fara inimioara.Exista membri care se baga in seama doar ca sa se lungeasca la vorba k ei oricum nu au de gand sa intre,asa ca fiti atenti si nu neglijati pe altii din cauza primilor,dar daca ai timp poti sa te lungesti cu oricine la vb...da bine la imagine drept primitor/destept/cumsecade.Nu trageti de ei sa va intre in privat fiindca multi vor observa ca nu esti avid dupa bani si le va face placere sa vb cu cineva diferit.In discutii lungi mai aduceti cate un apropo despre privat dar indirect sau fara sa folosesti cuvantul "private".Fiti cat mai politicosi,binevoitori,optimisti,iubitori.Nu condamnati nimic fiindca nu stiti cu cine vbiti dar este bine totusi sa ai o parere argumentata ca arata k ai ceva in cap.La capitolul gallery nu am multa bexperienta dar mi s-a spus sa evit poze prea explicite;baga nuduri cu spatele,baga poze artistice,baga poze imbracat in diferite ipostaze(preferabil sexi din viata ta reala).Ca parere personala ,este bine sa dai dovada ca ai principii fiindca lumea o sa te aprecieze ca om si nu ca animatie taxatoare.Mai adaug mai tarziu,si astept si de la voi idei practice.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde Moscraciun » Joi Noi 04, 2010 6:32 pm

aditza scrie:Adica noi,cei care avem studiouri mancam kkt nu?Cred ca ar fi cazul sa nu te mai dai atat de mare studiind dex-ul inainte de a face un post.Avand in vedere ca faci videochat de 3 luni din care ai munci doar 3 saptamani cumulat,castiguri tale nici nu vor creste,si nici nu vei invata never muncit o zi pe un site si o zi pe altul cautand comoara din adancul wc-ului cu lingura de lemn.Macar putin respect nu ai fata de cei de la care ai invatat ceea ce stii acum....Chiar sunt curios sa vad cate persoane te vor ajuta si cum,pentru ca eu personal nu iti voi mai oferi nici un sfat,si pun pariu ca prin vorbele aruncate de tine mai sus majoritatea o sa te lase sa ramai asa cum esti....

Asteptam o atitudine mai obiectiva de la tine dar na...
Iar faza du DEX-ul nu am inteles-o.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Joi Noi 04, 2010 7:21 pm

Unii nu meritati multe lucruri...Daca te astepti sa-ti mearga dupa ceea ce ai scris tu mai sus,iti urez succes ceea ce nu cred ca vei avea de curand.Din start se duc bass toti cei care mint membrii,deoarece apar cb-urile si odata cu ele munca in folosul comunitatii.Daca tot spui ca asteptai ceva mai obiectiv de la mine,citeste ce ai scris in primul post,si apoi gandeste-te la ceea ce ai lasat sa se inteleaga!

Bafta acolo,si asteapta raspunsuri de la cei care muncesc de o saptamana in domeniu :lol: Chiar sunt curios sa vad cate raspunsuri vei primi...
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Joi Noi 04, 2010 10:34 pm

Ce putea el sa invete sis din 3 saptamani de vc?Nu e logic ca tot ceea ce stie in prezent este de pe forumuri si nu din practica?Pai daca din vara pana acum practica videochatul doar teoretic,cum naiba sa faca bani?Jalnic...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Moscraciun » Joi Noi 04, 2010 10:46 pm

In legatura cu mintitul membrilor sunt de aceasta parere ca decat sa te intrebe ceva ,tu sa ii dai raspuns alambicat si el sa iasa ca intamplator se poate prinde,mai bine il minti ;ca oricum nu te arunci la facut direct ce iti spune el,sau ce iti cere este precedat de altceva( ejacularea precedata de laba propriuzisa) si tu astfel oricum il bagi in privat ,iar capitolul care nu-ti convine tie poti sa-l mimezi daca sti,sau sa te faci ca incerci dar nu-ti iese(cu precizarea anterioara ca nu ai mai facut asa ceva dar esti openminded ).Astfel tot i-ai luat un ban si ai sanse sa faci o impresie buna pertotal incat sa-ti revina omu.Mentionez ca la willingness e bine sa nu bagati minciuni care ies din capacitatea voastra de acoperire.Revin la ideea cu membrii cersetori,aveti grija la inimioare in primul rand ca ele va spun care obisnuiesc sa cheltuiasca si care nu, dar vedeti ca vor intra si membri care se lungesc la vorba si dau impresia ca vor sa va cunoasca.Cei care pur si simplu vorbesc de dragul de a vorbi,va iau cu multe complimente ,nu se baga in discutii mai serioase,sau se lungesc prea mult la vorba ,si nu va cer informatii despre ce faceti in privat.Aia nu vor decat mirc.Dupa ce va stabiliti cativa clienti fideli,e bine sa pastrati ce aveti mai bun pentru ei,si anume daca va pricepeti sa mimati sperma si alte chestii facet-o pentru membrii aia de moment care va iau din scurt ptr o laba( a lor) rapida.Membri fideli or sa stea tot timpul mult si or sa revina iar oportunistii astia care mai alearga dupa o labuta mica nici nu se lungesc cu voi sa va cunoasca,va iau cu comenzi rapide.Iar conversatiile care trec de juma' de ora pe freechat cu membri de obicei nu duc spre private,chir daca membrii respectivi au inimioara.Este bine sa te porti bine cu membri cunoscuti chiar daca iti spun ca nu au bani,fiindca ei vad ca nu esti "materialist" si te plac si mai mult.Tot in legatura cu mintitul este bine sa va faceti ca va identificati cu membri ,dar nu faceti asta la toti,aplicati aceasta metoda la aia care nu prea deschid gura,asta ca sa-i faceti sa inceapa sa vorbeasca,si va documentati in timp real daca-i nevoie(google is your friend). Aspectul fizic conteaza,nu va luati dupa fazele de la fete ca barbiedoll nu mai e la moda ,si merita sa arati k un rahat.Daca va uitati la jasmin cel putin,nu trebuie sa fi culturist,dar e bine sa ai o forma atletica,si sa fi estetic pertotal,indiferent daca esti mai de moda veche(paros de ex) sau modernist,si e bine sa ai un anumit stil,cat mai diferit de majoritate,sa exprime personalitatea ta.Modul in care iti exprimi stilul tre sa fie vizibil,iar chestiile de genul asta pot fi exprimate si dupa cum iti "decorezi" camera.Incercati sa folositi tot ce aveti la dispozitie ca sa exprimati ceva in fata camerei,ca lumea observa,intreaba si ai posibilitatea sa-ti faci singur reclama :P .Eu pana acum am lucrat cel mai mult pe jasmin si ideile mele sunt in functie de situl respectic. In legatura cu tot ce am scris pana acum,astea sunt parerile mele din ce am trait eu,si totul este supus discutiei si dezbaterii dar prefer sa vad informatii venite din ce ati INTALNIT si voi.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde fetish » Vin Noi 05, 2010 5:35 am

MosCraciun , MosCraciun , in primul rand multam mult de plagiat .... super tare deci io ma canonesc sa ajut si matale ma plagiezi la greu

despre restul no coment daca matele dupa o jumatate d eluna de vdc te apuci de dat sfaturi esti tare crl mai atre in parcare ..... :vom:

facerea de bine , f ... de mama
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cretZu » Vin Noi 05, 2010 1:14 pm

Si daca un membru vrea sa-mi bag un morcov...eu cu ce mai fac ciorba?

Iti multumesc frumos pentru sfaturile de aur.

Cum unii fac engleza intensiv, presupun ca tu ai fost la videochat intensiv, de intr-un timp asa de scurt ai acumulat atata informatie incat sa ne poti ajuta si pe noi.

De curiozitate, cati dolarei ai produs in tot acest timp?

Cu stima, ma aplec...nu de alta dar imi cade morcovu.
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde Moscraciun » Vin Noi 05, 2010 2:39 pm

pt Fetish
Sa-si spuna povestea lor aici ,ce au observat si concluzionat din experientele proprii,fara sa tinem cont de ce a mai fost mentionat sau nu pana acum.
(asta pt ca stiam ca e posibil sa repet pe altii)
Eu pana acum am lucrat cel mai mult pe jasmin si ideile mele sunt in functie de situl respectic. In legatura cu tot ce am scris pana acum,astea sunt parerile mele din ce am trait eu
Creatie personala,lipsita de experienta cum am scris in al doilea post.

Imi pare rau daca te-am ofensat asa de tare,eu oricum apreciez efortul depus de tine pt a da sfaturi.iar cu plagiatul,daca 2 experiente se aseamana, inseamna ca este plagiat neaparat? In rest mai citeste o data ca arunci cu pietre de pomana.

pt CretZu
iti respect parerea dar nu vad de ce trebuie sa faci si misto,puteai doar sa spui k gresesc si atat,insa recomand sa citesti din nou si ai sa vezi ca mi-am declarat de la inceput nivelul de xp.Am facut 800 in octombrie.

pt Pocahontas
este mult mai delicata treaba la baieti decat la fete
d'aia preferam sa posteze baieti care au facut efectiv
despre membri...poate tu ai nimerit bastani ageri iar eu numai pleava neatenta fiindca sunt mic.Despre plagiat si faptul ca sunt incepator am mentionat si mai sus.

pt Adi
Fac acest subiect ca sa poseteze aici numai baietii care fac sau au facut videochat ei insisi,nu care vorbesc din teorie sau ca au vazut la unu si altu.Sa-si spuna povestea lor aici ,ce au observat si concluzionat din experientele proprii,
=> sunt incepator si povestesc ce am facut si vazut eu ONLINE.
Daca tot sunt asa prost eu nu stiu de ce din 6 reply-uri cat am avut, jumatate sunt doar de la tine.Nu intelegi scopul subiectului.

In rest pentru toti ceilalti care veti mai arunca cu kkt in mine,eu am afisat ce am invatat pana acum (pe probate) si astept sa faca si altii la fel .Nu am zis nimic rau la adresa nimanui asa ca incepand cu acest post incetez sa mai raspund la rautatile oricui.Iar pentru voi cei mari si cu profituri corespunzatoare,va salut,va respect si va urez toate cele bune.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Vin Noi 05, 2010 3:23 pm

In legatura cu reply-urile..daca citesti din nou primul tau post,iti vei da seama unde ai gresit :yawinkle: (ca ai vrut sau nu)

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde polione » Vin Noi 05, 2010 5:01 pm

Nici n-a deschis omul bine topicul si-a si sosit cisterna cu rahat.

E cam nasol cu mintitul, ca daca dai de vre-unul care n-are ce face, in afara ca te poate arde la rating sau cu cine stie ce comment la profil, sta in free si-ti face acolo zile negre. Eu am patit-o.
polione
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Vin Noi 05, 2010 6:55 pm

Moscraciun scrie:Am inceput acest subiect fiindca am vazut o discrepanta intre ce spun practicantii pe care i-am cunoscut in viata reala si care i-am simtit ca nu mananca kkt ...

Pai uite aici cisterna cu kkt.Asta da de inteles ca toti cei cu studiouri mananca shaorma...Ti se pare normal ca cineva care invata din expierenta ta sa-ti zica ca mananci asa ceva dupa aceea?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde polione » Vin Noi 05, 2010 9:39 pm

Paranoia si mania persecutiei:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Paranoia
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mania_persecu%C8%9Biei

Bagati oamenilor vorbe in gura, ca de obicei....
"practicantii......nu mananca kkt"
A zis omul ca studiourile manaca cacat? NU.
Doar ca voi vedeti doar ce vreti si omiteti constant ca sunteti pe un forum public unde fiecare se poate exprima liber.

Retineti!!!!!:
Paranoia si mania persecutiei:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Paranoia
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mania_persecu%C8%9Biei
polione
Incepator
Incepator

Următorul

Înapoi la Discutii generale