Webcam models

Putin ajutor va rog.

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Putin ajutor va rog.

Mesajde Serban » Joi Noi 24, 2011 10:39 pm

Buna ziua.

Nu sunt veteran in meseria asta (fac impreuna cu prietena), pana acum pe LJ, insa am inceput si pe Cam-Hot, unde plata este in EURO, aici vroiam sa ajung.

Am facut card payoneer pe LJ..dar din cate stiu este in $, pot sa scot pe el si de pe Cam-Hot, mentionez ca ei platesc in euro. Este vreo problema, se face automat transferul, sau .. ?!

Rog cine ma poate ajuta. Va multumesc frumos.
Serban
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Putin ajutor va rog.

Mesajde blooangel » Joi Noi 24, 2011 11:03 pm

Serban scrie:Buna ziua.

Nu sunt veteran in meseria asta (fac impreuna cu prietena), pana acum pe LJ, insa am inceput si pe Cam-Hot, unde plata este in EURO, aici vroiam sa ajung.

Am facut card payoneer pe LJ..dar din cate stiu este in $, pot sa scot pe el si de pe Cam-Hot, mentionez ca ei platesc in euro. Este vreo problema, se face automat transferul, sau .. ?!

Rog cine ma poate ajuta. Va multumesc frumos.

in primul rand, vezi daca acest Cam-Hot foloseste payoneer ca metoda de plata, daca da atunci poti folosi payoneer, daca nu, iti faci la banca un cont si atasezi un iban pt euro si asa poti folosi transferul bancar.
Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Joi Noi 24, 2011 11:07 pm

Foloseste payoneer ca metoda de plata, dar....la ce trafic are..slabe sanse sa faca ceva.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Serban » Vin Noi 25, 2011 10:50 am

Da, are payoneer ca metoda de plata. Insa cardul meu este luat de pe LJ, asta era intrebarea, trebuie sa fac altul sau merge si cu acelasi, daca nu ma insel este in $$$, iar Cam este in E.

Eu zic ca merge, acum depinde de fiecare, asa este cu mai toate site`urile, unii ca merge, altii ca nu, parerile sunt imparite, si fiecarui performer ii merge "asa cum/cat vrea el", daca nu iti dai silinta putin, normal ca mai greu vin banii, pe cam-h trebuie franceza la "perfectie" aproape, daca stii asta, membrii vin singuri.
Aseara de la 8:30 -10:00 si 11:30-12:30 am facut aproape 70E (65 mai exact), deci nu ma plang deloc de site.

Va multumesc pentru ajutor.
Serban
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Vin Noi 25, 2011 11:26 am

Serban scrie:Da, are payoneer ca metoda de plata. Insa cardul meu este luat de pe LJ, asta era intrebarea, trebuie sa fac altul sau merge si cu acelasi, daca nu ma insel este in $$$, iar Cam este in E.

Se va face conversia E-$ , nu are relevanta de unde ai cardul, il poti folosi pe orice site ce are ca metoda de plata payoneer.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Serban » Vin Noi 25, 2011 8:41 pm

studiovideochatvid scrie:
Serban scrie:Da, are payoneer ca metoda de plata. Insa cardul meu este luat de pe LJ, asta era intrebarea, trebuie sa fac altul sau merge si cu acelasi, daca nu ma insel este in $$$, iar Cam este in E.

Se va face conversia E-$ , nu are relevanta de unde ai cardul, il poti folosi pe orice site ce are ca metoda de plata payoneer.

Bun, iti multumesc foarte mult pentru informatii!
Serban
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale