Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de krm3n » Joi Iul 31, 2008 3:10 pm
Explicati-mi va rog si mie detaliat,adica asa babeste -ca sa nu spun altfel- cum incarc pozele din calcurator in galeria de la jasmin.am incercat prin camnext cum scria acolo da nu mi-a iesit :d
Multumesc anticipat celor ce imi vor acorda din timpul lor
-

krm3n
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de alecs_y » Joi Aug 28, 2008 5:12 pm
cu split camul e usor..
intrii in program
apoi sus la file si dai la ramura Video Source apoi la image file ... dupa ar trebuii sa iti apara poza in loc de web cam...
apoi te dai online in member area.. si dai snap shot de pe site si tot asa cu mai multe poze...
sper ca ai intzeles si te-am ajutat
bafta
-
alecs_y
- Incepator

-
de ShowxTime » Dum Aug 31, 2008 12:12 am
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de beginer_one » Sâm Ian 03, 2009 5:34 am
alecs_y scrie:cu split camul e usor.. intrii in program apoi sus la file si dai la ramura Video Source apoi la image file ... dupa ar trebuii sa iti apara poza in loc de web cam... apoi te dai online in member area.. si dai snap shot de pe site si tot asa cu mai multe poze... sper ca ai intzeles si te-am ajutat bafta
Asa merge sigur. Chiar acum am probat eu :D > insa nu gasesc trebuinta acestui lucru....:)
-
beginer_one
- User activ

-
de ShowxTime » Joi Ian 08, 2009 2:16 pm
beginer_one scrie:alecs_y scrie:cu split camul e usor.. intrii in program apoi sus la file si dai la ramura Video Source apoi la image file ... dupa ar trebuii sa iti apara poza in loc de web cam... apoi te dai online in member area.. si dai snap shot de pe site si tot asa cu mai multe poze... sper ca ai intzeles si te-am ajutat bafta
Asa merge sigur. Chiar acum am probat eu :D > insa nu gasesc trebuinta acestui lucru....:)
Pai... hai sa-ti explic eu care e rostul acestui soft ...in loc sa faci poze de prosta calitate cu webcamul si sa te reprezinte pe site, mai bine bagi poze facute in diverse locuri ale casei mult mai bine facute (de o calitate mai buna ) cu diferite decoruri si nuante de culori .
Nu ai invatat nimik de cand esty pe acest forum ?... poze mai bune care sa atraga membri = mai multi bani . 
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de beginer_one » Joi Ian 15, 2009 11:57 pm
showxtime...chiar nu am timp de tina acum insa cand ma eliberez ai sa beneficiezi de cateva subtilitati pe care le vei trece cu siguranta in carnetel 
-
beginer_one
- User activ

-
de ShowxTime » Vin Ian 16, 2009 12:28 am
beginer_one scrie:showxtime...chiar nu am timp de tina acum insa cand ma eliberez ai sa beneficiezi de cateva subtilitati pe care le vei trece cu siguranta in carnetel 
Nu multumesc nu am nevoie de subtilitatile tine ,tinele pt tine ,o sa ai nevoie de ele cand te vei elibera ... de unde ???Daca e cald si bine ramai acolo afara e frig tare . 
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale