angajari video chat

Nu recomand!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Nu recomand!

Mesajde lauriancc » Vin Mar 05, 2010 3:52 pm

Salutare!La categoria NU recomand,am pe lista un site,mai nou aparut,manageriat de un anume Zair..si nu mai stiu cum,sin Lebanon...
Bun.Mi-am facut cont,eu si prietena mea.Eu primul,iar prietenei mele la doua zile dupa aceea(era o "oferta" cu privire la aducerea de noi performeri..)
Site-ul promitea banuti frumusei,in cont de epassporte...In functie de numarul de ore online(indiferent daca aveai pvt sau nu..),separat de ce produceai in pvt-uri.. cu toate ca ..nu mai cred in Mos Craciun..
La aproximativ 3 saptamani dupa inceperea "activitatii" pe acest site,am incercat sa aflu de ce prietena mea nu apare i lista performerilor "referred by me" (nu aparea nici un referred...,si aveam 4 adusi..).le trimit un mail,imi raspund ca stiu ca am adus performeri,dar sa le dau numele ca la ei nu apar numele lor..(hmmm :shock: )..Le transmit lista cu performerii respectivi si..Ghici...N-AM mai avut acces la cont....(Invalid login..)..Ii mai sacai cu cateva e-mail-uri si nimik...Nu ma mai puteam loga...Am intrat la banuieli..
La cateva zile mai tarziu,se modifica regulamentul site-ului...Daca pana atunci primeai,cica,( :rolleyes: )500$ daca era online 120 ore pe luna..(vise ... :shock: ) ,in urma modificarii regulamentului,urma sa primesti..300$ pentru acelasi numar de ore online plus ca trebuia sa ai minim 2 ore de privat in respectiva perioada.Plus ca,comisionul scadea de la 70%(!) la inceput,la 50%...Trecem si peste asta.Prietena mea a indeplinit aceste conditii (>120 h,si > 2 ore pvt-uri)si am asteptat cu "bucurie" sfarsitul perioadei si incasarea banutilor..Bun..vine ziua scadentei..nimik(28 ale lunii) ..mai trec doua zile..tot nimik..Trimitem mail,ni se raspunde...Probleme cu contul LOR de epassporte..si trimit banii pe money gram...Bun!Doar ca,banii de pe money gram au fost doar cei din pvt-uri...nici vb de acel bonus...plus (sau minus..) ca taxele aferente transferului prin money gram a fost suportat tot de performer... I-am intrebat printr-un mail,ce se intampla cu acest bonus...Raspunsul a fost: S-a modificat "modificarea"..Bonusul respectiv se va trimite la o perioada de trei luni...
Asa ca,am luat decizia ca prietena mea sa-si inchida contul(eu neavand in continuare acces la al meu,nu-l pot nici macar inchide...) si sa ne focusam pe site-urile care inca se respecta!
Deci NU RECOMAND sub nici o forma acest site...Si vb doar din experienta noastra..!!!
Dau si numele site-ului......zakmodels
lauriancc
User Normal
User Normal
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Mar 05, 2010 3:17 pm

Re: Nu recomand!

Mesajde Under10 » Vin Mar 05, 2010 11:38 pm

Sincer imi pare rau , dar asa se intampla cand nu cascati bine ochii si va aruncati la site-uri deastea fantoma .... nu stiu nimic despre acest site si nu stiu nici daca este adevarat ceea ce spui tu dar daca este adevarat inseamna ca este un rahat de site .
Aveti aici pe forum o lista de site-uri care sunt ok si despre care am mai vb , nu mai visati la "cai verzi pe pereti" , cand vreti sa incercati un site nou deschis barem nu va mai bazati pe el , trageti tare pe acele site-uri consacrate , bani se fac si inca foarte multi , "criza" este un prilej de scuza ptr puturosi .... parerea mea ...

Bafta
Avatar utilizator
Under10
Profesionist 50 %
Profesionist 50 %
 
Mesaje: 336
Membru din: Joi Aug 06, 2009 10:26 pm
Localitate: Romania

Re: Nu recomand!

Mesajde Briliant$ » Sâm Mar 06, 2010 2:15 am

Sa i se taie capul . Un nenorocit :) Gluma gluma dar ...adevar graiesti. Am dat si eu de el prin spam folder in email...Imi construiesc sie u un site si avand nevoie de ceva tools-uri* m-am inregistrat la o companie serioasa* care au avut bunavointa de a-mi vinde exact adresa de email de o foloseam si eu pentru nevoile siteului; si astfel a ajuns Mister ZackModels in folderul de spam din email. Tare oferta ce sa spun....de toata lauda ;pana si pe mine ma facut sa intru de curiozitate pe siteul dansului. Mi-am facut si cont in speranta ca vai o sa primesc ceva minute.Chiar m-am si logat cu yahoo-ul acolo ca deh....minutele se dadeau daca recomanzi siteul la 20 de prieteni ( eu avand cca 400 ) . Sa vedeti ce de-a minute am primit...de la 2 noaptea pana pe la 3:30 tot le-am trimis buchete in vaze si carne in frigider deoarece explicatia lor simplista spunea ca : primesti minutele numai in momentul in care prietenii tai devin cumparatori pe site :???: Asadar ....sa i se taie capul dupa cum am mai spus. :)
Cat despre modelele tepuite...toata compasiunea pentru voi si bine faceti ca l-ati parat pe forum .
Avatar utilizator
Briliant$
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 37
Membru din: Sâm Mar 06, 2010 1:37 am
Localitate: Bucuresti

Re: Nu recomand!

Mesajde lauriancc » Sâm Mar 06, 2010 8:44 am

Nu am apelat la acest site(zak...) de nevoie.Ne-am propus sa ne facem cont pe acest site din dorinta de a progresa financiar...Unde sunt deschise atatea sesiuni,una in plus nu strica...Nu degeaba tinem o legatura la internet de banda larga,clasa de ip-uri..etc.Avand in vedere ca exstista si timpi morti in program am decis sa mai adaugam inca un site,de care sa ne ocupam in aceste perioade mai moarte...Avand in vedere ca stam undeva in jur de 9-11 ore pe zi/noapte nu se aglomera foarte mult...
P.S. Exista,in meniul performer-ului de pe acest site un link cu "delete account"...Bine..acest link nu face nimik..contul nu se poate sterge...Pe contul prietenei mele am reusit insa sa sterg toate pozele,videoclipurile..Contul nu,insa..Pe al meu n-am putut face nimik,neavand acces la el..Si exista in continuare...Apare in lista performerilor "activi"...
N-o iau ca pe o tzeapa!Pe un alt site muult mai consacrat(pe care se faceau bani frumosi) iti intra un membru nou (WW)(probabil ca v-ati dat seama de site..) iti da si camera,iti sta 125$ ...si banii nu intra(nu sunt * )..Intr-o conversatie avuta ulterior pe messenger(dupa primele 10 min de pvt iti poate da adresa de mail...si am avut inspiratia s-o notez..) il intreb ce s-a intamplat,de nu mi-au intrat banii de la el..Raspunsul a fost: Nu mi-au acceptat cardul...!!!!Si totusi,fara card acceptat..mi-a stat in privat atatea minute...
Ca o concluzie,am postat doar ca sa anunt sa nu mai existe si alti colegi pacaliti de acest site zakmo...
Toate cele bune,si SPOR LA BANI!
lauriancc
User Normal
User Normal
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Mar 05, 2010 3:17 pm

Re: Nu recomand!

Mesajde Briliant$ » Sâm Mar 06, 2010 6:10 pm

Ok...eu unul trag o concluzie de aici ...Site-ul respectiv (zackmodels ) nu isi respecta nici performerii nici clientii sau potentialii clienti ( eu in cauza ) si nici promoterii...Probabil or sa-si revina cu timpul deoarece ca tine se gasesc si alte fete care probabil au patit acelasi lucru si probabil si unii promoteri sau webmasteri.Din greseala in greseala s-au ales cu un oarecare trafic de membri si de modele iar siteul deja a reusit sa se miste din loc .Asadar sunt sigur ca daca omul vrea sa faca bani si sa se ridice va renunta la astfel de metode pacatoase iar cu timpul poate chiar va fi apreciat ; insa succesul lui va depinde si de naivitatea noastra si de aici vine intrebarea : Cat esti dispus sa risti ?

Toate cele bune !
Avatar utilizator
Briliant$
User Activ
User Activ
 
Mesaje: 37
Membru din: Sâm Mar 06, 2010 1:37 am
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Discutii generale

Cine este conectat

Utilizatori înregistraţi: Niciun utilizator înregistrat


Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .

Copyright © 2006 - AdultWebcamStars.com - toate drepturile rezervate . Contactati-ne aici .
Site creat si sustinut de 2Lips Media Adult Webdesign