Salutare!La categoria NU recomand,am pe lista un site,mai nou aparut,manageriat de un anume Zair..si nu mai stiu cum,sin Lebanon...
Bun.Mi-am facut cont,eu si prietena mea.Eu primul,iar prietenei mele la doua zile dupa aceea(era o "oferta" cu privire la aducerea de noi performeri..)
Site-ul promitea banuti frumusei,in cont de epassporte...In functie de numarul de ore online(indiferent daca aveai pvt sau nu..),separat de ce produceai in pvt-uri.. cu toate ca ..nu mai cred in Mos Craciun..
La aproximativ 3 saptamani dupa inceperea "activitatii" pe acest site,am incercat sa aflu de ce prietena mea nu apare i lista performerilor "referred by me" (nu aparea nici un referred...,si aveam 4 adusi..).le trimit un mail,imi raspund ca stiu ca am adus performeri,dar sa le dau numele ca la ei nu apar numele lor..(hmmm

)..Le transmit lista cu performerii respectivi si..Ghici...N-AM mai avut acces la cont....(Invalid login..)..Ii mai sacai cu cateva e-mail-uri si nimik...Nu ma mai puteam loga...Am intrat la banuieli..
La cateva zile mai tarziu,se modifica regulamentul site-ului...Daca pana atunci primeai,cica,(

)500$ daca era online 120 ore pe luna..(vise ...

) ,in urma modificarii regulamentului,urma sa primesti..300$ pentru acelasi numar de ore online plus ca trebuia sa ai minim 2 ore de privat in respectiva perioada.Plus ca,comisionul scadea de la 70%(!) la inceput,la 50%...Trecem si peste asta.Prietena mea a indeplinit aceste conditii (>120 h,si > 2 ore pvt-uri)si am asteptat cu "bucurie" sfarsitul perioadei si incasarea banutilor..Bun..vine ziua scadentei..nimik(28 ale lunii) ..mai trec doua zile..tot nimik..Trimitem mail,ni se raspunde...Probleme cu contul LOR de epassporte..si trimit banii pe money gram...Bun!Doar ca,banii de pe money gram au fost doar cei din pvt-uri...nici vb de acel bonus...plus (sau minus..) ca taxele aferente transferului prin money gram a fost suportat tot de performer... I-am intrebat printr-un mail,ce se intampla cu acest bonus...Raspunsul a fost: S-a modificat "modificarea"..Bonusul respectiv se va trimite la o perioada de trei luni...
Asa ca,am luat decizia ca prietena mea sa-si inchida contul(eu neavand in continuare acces la al meu,nu-l pot nici macar inchide...) si sa ne focusam pe site-urile care inca se respecta!
Deci NU RECOMAND sub nici o forma acest site...Si vb doar din experienta noastra..!!!
Dau si numele site-ului......zakmodels