Webcam models

recomandare nude chat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

recomandare nude chat

Mesajde tuscu11 » Mie Feb 10, 2010 9:40 pm

vreau si eu o recomandare pt un site nude chat care accepta cupluri
si o vreau de la cineva care a mai lucrat pe situ-l pe care-l recomanda
daca se poate
tuscu11
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: recomandare nude chat

Mesajde Under10 » Mie Feb 10, 2010 10:17 pm

Salut, cum adica nude-chat ? mai multe detalii te rog ... nu am lucrat/nu voi lucra dar pot da sfaturi cat de cat acceptabile zic eu .... da mai multe detalii daca vrei un raspuns pertinent :D ....

bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde sexprivates » Joi Feb 11, 2010 3:49 pm

Nude chat = membrul plateste pentru fiecare minut in chat, fiind taxat din prima secunda in care a accesat performerul care se afla in nude chat , spre deosebire de private chat unde esti tu, performerul, si un sigur membru ce a dorit discutie privata cu tine, si de free chat unde majoritatea sunt freeloaderi (gusesti, membri fara bani), in nude chat esti accesat doar de membrii platitori si pot intra mai multi membrii simultan in camera ta de chat, daca am gresit undeva va rog corectatima, ca Under sa nu invete gresit, acum legat de situri www.imlive.com merge destul de bine in nude chat, dar ca sa poti sta in nude trebuie sa un anumit numar de ore in free chat , majoritatea siturilor ofera posibilitatea de a alege optiunea nude chat , dar nu pot sa-ti recomand altul in afara de www.Imlive.com , pentru ca nu cunosc, dar pe forum gasesti o sectiune unde e o lista cu majoritatea siturilor de profil sigur vei gasi ceva care sa-ti placa. Recomand sa-ti faci un profil cat mai complet iar pozele de profil sa le reimprospatezi la un anumit interval de timp, mai ales pentru nude chat, prezentarea produsului intrun mod atractiv e cel mai important pas spre finalizarea vanzarii, succes!
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde cezara » Joi Feb 11, 2010 7:20 pm

under- cam inervat esti mereu, cind raspunzi la oameni. las-o mai moale ...
cezara
User activ
User activ

Mesajde Under10 » Joi Feb 11, 2010 8:42 pm

@sexprivates ... multumesc ca mai invatat :lol: ... nu eu aveam nevoie de ajutor :D

ptr a sta pe ImLive in nude-chat trebuie sa convertesti 5 guesti in membri :yawinkle:

@cezara .... am apasat butonul "ignore" ptr tine .... te rog nu ma forta :yawinkle:

@tuscu11 .... inceraca astea : xlovecam.com - limba franceza
eurolive.com - limba franceza
cams.com - limba engleza
imlive.com - limba engleza
livejasmin.com - nu are nude chat dar merge bine la categoria ta

bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde sexprivates » Joi Feb 11, 2010 10:21 pm

Under10 scrie:Salut, cum adica nude-chat ? mai multe detalii te rog ... nu am lucrat/nu voi lucra dar pot da sfaturi cat de cat acceptabile zic eu .... da mai multe detalii daca vrei un raspuns pertinent :D ....

bafta

Ai venit cu intrebarea asta ma gandeam ca nu sti :), pe www.imlive.com e valabila si treaba cu free chat apoi in nude chat :), bafta!
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde cezara » Vin Feb 12, 2010 6:06 pm

under-
pina in cot imi e de butonul tau- ignor.
te simpti fortat? ea o pauza..
cezara
User activ
User activ

Mesajde cezara » Vin Feb 12, 2010 6:11 pm

@cezara .... am apasat butonul "ignore" ptr tine .... te rog nu ma forta

ignore- am mincat un -e.
m-am suparat grav :snakeman: pe under, nu ma lasa sa-l fortez. :lol:
cezara
User activ
User activ

Mesajde FrozenHearted » Joi Ian 12, 2012 1:09 am

Am o nelamurire. Ce mod de vch e mai convenabil, free chat sau nude chat? Vad unele modele care spun ca stau si pe 6-7 site`uri simultan; altele pe unu si bun. Personal am un computer care sa tine mai multe site`uri in HD simultan. Dar nu stiu ce site`uri sa aleg. As vrea niste sfaturi in primul rand la intrebarea cu nude sau free, si in al 2-lea rand pe ce site`uri se mai merita sa stai pe nude? Thx
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde blooangel » Joi Ian 12, 2012 1:46 am

FrozenHearted scrie:Am o nelamurire. Ce mod de vch e mai convenabil, free chat sau nude chat? Vad unele modele care spun ca stau si pe 6-7 site`uri simultan; altele pe unu si bun. Personal am un computer care sa tine mai multe site`uri in HD simultan. Dar nu stiu ce site`uri sa aleg. As vrea niste sfaturi in primul rand la intrebarea cu nude sau free, si in al 2-lea rand pe ce site`uri se mai merita sa stai pe nude? Thx

ti-as putea raspunde la una dintre intrebari, si anume "nude sau free?"
personal, consider ca free chatul este mai bun decat nude-ul...de ce? pe site-uri ca si cams sau homecams iti atragi mai multi clienti in free decat in nude, ii atragi in pvt, foloseste nude-ul atunci cand esti pe alt site in pvt
ai sa observi ca pe nude vin si stau maxim 3 minute majoritatea
in pvt ai posibilitatea de ati face clienti stabili, plus ca te ajuta mai mult pvt la camscore si rating.
acum...despre ce site-uri sa alegi..e cam greu, fiecarui model i se potriveste un anumit fel de site
unele sunt hard, altele soft, altele sunt so so, undeva la mijloc.
depinde doar de stilul tau unde te vei adapta, incearca mai multe si vezi care ti se pare potrivit.
mai citeste pe forum, sunt topic-uri despre site-uri care merg destul de bine acum.
Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale