Webcam models

Recomandari va rog frumos

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Recomandari va rog frumos

Mesajde thelaststar1 » Lun Ian 31, 2011 9:48 pm

Nu se cheama PVT este member area si ai voie sa te dezbraci acolo.. dar daca cineva te ia in pvt acolo iei 30% in loc de 35%, deci nu daca dai click pe member area si nu esti luat in pvt... nu intra nici un ban in cont
thelaststar1
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde Andreea9 » Lun Ian 31, 2011 9:51 pm

Andreea9 scrie:Pe celalalt site il bagi tu in pvt,la jasmin ai sus in partea stanga..go to member areea dai clik pe el si intri in pvt,ca sa te intorci inapoi in free dai clik tot acolo numai ca de data asta va scrie go to free chat!

Ai bagat omul in ceata totala! ceea ce ti-am spus eu este OK,esti in PRIVAT si daca intra cineva FACI BANI! daca nu intra asta e,ramai doar cu pvt-ul de pe celalalt site cu care ai deja pvt!
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Mesajde thelaststar1 » Lun Ian 31, 2011 9:57 pm

ultima oara cand am verificat pvt inseamna, ca si primesti bani, dar in member area eu de fiecare data cand intram nu intra nimeni pentru ca 1 la mana membri nu iti pot scrie te pot doar vedea .. a 2 la mana te doar vede ... nu si te plateste.... trebuie sa te eie in privat ca sa si primesti bani pe LJ.. este o idee buna sa pui member area cand ai pvt pe alte situri... dar nu baga oameni in ceatza cu faza ca e :PVT: asa am patzit eu prima ata .. mi-a zis cineva ca acolo e pvt, dar de fapt am ramas cu buza umflata cand am vazut ca nu castigam nici un ban,...
thelaststar1
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andreea9 » Lun Ian 31, 2011 10:05 pm

E clar,ai idee de pvt cum am eu de noua guinee!
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andreea9 » Lun Ian 31, 2011 10:14 pm

E ok prima parte,deci...cand esti in pvt pe imlive pui in member areea jasmin si esti in PVT,nu te pot vedea nici questi nici membrii,doar membrii iti pot scrie in timpul asta,totusi daca unul din el e curios intra in PVT si iti face si bani,crede-ma! am vechime,lucrez de 3 ani si stiu ce vorbesc,am lucrat la studio si acum am inceput pe cont propiu acasa!
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andreea9 » Mar Feb 01, 2011 12:22 am

La fel e pe oricare alt site,cand ai unul in pvt il bagi si pe al doilea in pvt,altfel risti sa iti inchida contul daca il lasi in free,in medie cam 7-9 ore pe zi,3 dimineata si restul seara,chiar si acum suntem on pe site-uri! pe luna poti ajunge lejer la 1300-2500$ pe 3-4 site-uri! bineinteles depinde de ce viteza de upload ai,ce pc. ce camera,preferabil una in HD,lumini,decor etc.
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andreea9 » Mar Feb 01, 2011 4:36 am

Sigur ca da,nici o problema!
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii generale