Webcam models

Refuz card Payoneer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Refuz card Payoneer

Mesajde tornishca » Lun Sep 05, 2011 2:57 pm

Buna ziua,

m-i s-a intamplat ceva ciudat astazi:
am mers la un bancomat ING ca sa scot ceva bani de pe cardul Payoneer, dar tranzactia nu a fost reusita, imi scria ceva de genul: "Tranzactie nefinalizata, va rugam contactati ING."
OK, am zis ca ING are probleme, iar apoi merg la un bancomat OTP Bank si acelasi lucru m-i se intampla - "tranzactie nereusita".

Tin sa mentionez ca am mai scos alteori bani fara probleme si ca in contul de Payoneer am cu siguranta banii pe care ii doream sa-i scot (chiar mai multi).

A mai patit cineva asa ceva? Ce sa fac?

va multumesc.
tornishca
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Refuz card Payoneer

Mesajde modelincepator » Lun Sep 05, 2011 7:08 pm

uita te la data expirarii cardului..si daca e valabil, dar tot persista problema..ar trebui sa le dai un e mail, sau chiar telefon ;)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Mie Sep 07, 2011 5:17 pm

am avut aceeasi problema, doar ca imi scria ca banca de unde este cardul refuza tranzactia, am scris si o scrisoare la payonner. Spre seara am mai incercat o data si am reusit sa scot banii. Azi si raspunsul am primit ca totul e ok, Mai incearca o data.
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde tornishca » Sâm Sep 10, 2011 5:37 pm

@ modelincepator
cardul este valabil. Le-am trimis vreo 3 email-uri celor de la Payoneer dar raspund foarte greu. Mi-au trimis un raspuns prin care spuneau ca la ei figureaza cum ca as fi scos suma data.

@russiantonik
Culmea este ca la Payoneer suma care am vrut sa o retrag (600 USD) figureaza ca si retrasa din cont. Am incercat si in acea seara, si in fiecare zi dupa, si nu am banii aia in cont :(

Se pare ca totusi problema e la ING. I-am sunat pe cei de la ING care mi-au spus ca daca nu e cardul lor - ar trebui sa rezolv cu banca de la care am cardul. Ma cam paseaza astia...

Chiar nu stiu ce sa mai fac...
O sa incerc sa-i sun pe cei de la Payoneer.
tornishca
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Dum Sep 11, 2011 11:39 am

tornishca scrie:@ modelincepator
cardul este valabil. Le-am trimis vreo 3 email-uri celor de la Payoneer dar raspund foarte greu. Mi-au trimis un raspuns prin care spuneau ca la ei figureaza cum ca as fi scos suma data.

@russiantonik
Culmea este ca la Payoneer suma care am vrut sa o retrag (600 USD) figureaza ca si retrasa din cont. Am incercat si in acea seara, si in fiecare zi dupa, si nu am banii aia in cont :(

Se pare ca totusi problema e la ING. I-am sunat pe cei de la ING care mi-au spus ca daca nu e cardul lor - ar trebui sa rezolv cu banca de la care am cardul. Ma cam paseaza astia...

Chiar nu stiu ce sa mai fac...
O sa incerc sa-i sun pe cei de la Payoneer.

Sal!

Din pacate cam greu sa mai poti face ceva, de fiecare data cand scoti bani cere si chitanta, in baza chitantei poti dovedi ca, banii nu au fost trasi de tine ci sunt in virtual bank ( nici la payoneer nici la banca de unde ai facut tragerea) daca nu soliciti refuzul tranzactiei la banca in 60 de zile banii revin bancii unde ai facut tragerea, singurul document ce poate atesta acest lucru este CHITANTA, in cazul tau...nu cred ca mai poti face ceva daca nu ai chitanta. payoneer nu te poate ajuta cu nimic in lipsa unei chitante. si nici banca.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde melisa_alexa » Dum Sep 11, 2011 7:05 pm

dar tu vezi bani in cont ca ai la payonner ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde tornishca » Joi Sep 15, 2011 11:25 am

@ studiovideochatvid
Da, intradevar - a fost greseala mea ca nu am solicitat chitanta (am vrut sa fie eco friendly :) ). Va recomand tuturor care citesc acest subiect sa retrageti chitanta.

melisa_alexa scrie:dar tu vezi bani in cont ca ai la payonner ?

Inainte de retragere am vazut ca am 600$; dupa retragerea nereusita acesti bani nu ii mai vedeam in contul Payoneer, iar la situatia lunara - Pay. vedea acesti bani ca si retrasi.

Anyway, am mai solicitat inca o data ING pt explicatii si mi-au spus ca nu pot face nimic pt ca nu ei sunt banca emitenta a cardului si chiar daca vor sa-mi verifice situatia nu au cum - pt ca nu au numele meu, nr. caradului etc. Mi-au spus ca in cazuri ca acestea trebuie sa contactez banca emitenta a cardului si ca Payoneer ii va contacta ulterior pe cei de la ING.

Cei de la Payoneer mi-au trimis prin email un formular pentru aceste cazuri de "dispute ATM". In acel email ei mi-au sugerat ca prima data sa contactez banca de la care am retras banii - poate se rezolva mai usor situatia asa, iar daca cei de la banca cu ATM imi spun sa ma adresez celor de la Payoneer - atunci trebuie sa completez acel formular (care cuprinde nr. cardului, nr. operatiunii bancare, data si ora si explicatia problemei).

In fine, eu raman increzator ca imi voi vedea banii, mai ales ca cei de la Pay. m-au asigurat ca se rezolva situatia. Iar daca au un formular special pt acest gen de probleme - cred ca se va rezolva. Mi-ai spus ca poate dura pana la 180 zile pana se rezolva.

Am trimis formularul scanat + screenschot cu situatia lunara in care se am notificat suma pe care nu am retras-o. Astept raspuns de la Pay. Va tin la curent cu rezultatul.

O zi buna!
tornishca
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Joi Sep 15, 2011 4:54 pm

nu stiu ce sa spun dar de 2 ani lucrez cu payonner nu am patit asa ceva sau altcineva la ce ma gandesc eu asa cum spui tu eu cred ca ti-a scos altcineva bani ca nu am explic altceva
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde floricel023 » Sâm Sep 24, 2011 11:39 am

sa va spun ce am patit eu chiar ieri ..
Am fost sa scot bani de cardul Payoneer la un atm Raiffeisen , prima oara mi s-a spus ca fondurile sunt insuficiente desii eram constient ca aveam suma pe care vroiam sa o ridic pe card , am incercat sa scot mai putini bani si aceiasi problema , am incercat sa scot si mai putini bani dar mesajul a fost altul tranzactia nu se poate efectua momentan va rugam incercati mai tarziu , am scos cardul si am plecat acasa am zis ca vin mai tarziu si incerc iar , acasa am verificat contul payoneer si banii care am vrut sa-i scot nu mai erau in cont apoi am fugit la agentia raiffeisen de unde apartinea cardul si le-am cerut o explicatie sau macar sa-mi elibereze o chitanta ceva ca banii au fost retrasi din cont , am facut o contestatie si ma gandeam ca va dura ceva timp pana voi recupera banii dar spre surprinderea mea banii au intrat in cont in maxim 30 de min de la depunerea contestatiei ( plangerii) .
floricel023
AWStudent
AWStudent

Mesajde Briliant$ » Sâm Sep 24, 2011 5:56 pm

Nu va mai panicati...se poate intampla ca bancomatul sa nu mai aibe bani...unele bancomate sunt mai tampite , intai iti numara banii ( face retragerea din cont ) apoi iti livreaza cash-ul. Insa....daca nu mai are bani...ramai cu gaura in cont si nu ti ramane altceva de facut decat sa le faci o sesizare si totul se va rezolva. Floricel tu ai avut noroc... eu am vazut banii inapoi in cont abia dupa o saptamana , asta avand in vedere ca aveam card de la Banca Transilvania si bancomatul folosit pentru retragere era de Pireus bank...

Sunt lucruri care pur si simplu se intampla si nu poti face mai nimic pentru a le preveni...In cazul in care se intampla de acum incolo sunteti patiti si stiti ce trebuie facut . Sunati la banca...daca este deschis faceti chiar si o plangere ( atunci cand banii au disparut din cont si nu au fost retrasi fizic )
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde floricel023 » Sâm Sep 24, 2011 6:44 pm

floricel023 scrie:sa va spun ce am patit eu chiar ieri ..
Am fost sa scot bani de cardul Payoneer la un atm Raiffeisen , prima oara mi s-a spus ca fondurile sunt insuficiente desii eram constient ca aveam suma pe care vroiam sa o ridic pe card , am incercat sa scot mai putini bani si aceiasi problema , am incercat sa scot si mai putini bani dar mesajul a fost altul tranzactia nu se poate efectua momentan va rugam incercati mai tarziu , am scos cardul si am plecat acasa am zis ca vin mai tarziu si incerc iar , acasa am verificat contul payoneer si banii care am vrut sa-i scot nu mai erau in cont apoi am fugit la agentia raiffeisen de unde apartinea atm-ul si le-am cerut o explicatie sau macar sa-mi elibereze o chitanta ceva ca banii au fost retrasi din cont , am facut o contestatie si ma gandeam ca va dura ceva timp pana voi recupera banii dar spre surprinderea mea banii au intrat in cont in maxim 30 de min de la depunerea contestatiei ( plangerii) .

atm-ul ara de la raiffeisen cardul era Payoneer
floricel023
AWStudent
AWStudent

Mesajde tornishca » Mar Oct 04, 2011 1:06 pm

floricel023 scrie:sa va spun ce am patit eu chiar ieri ..
Am fost sa scot bani de cardul Payoneer la un atm Raiffeisen , prima oara mi s-a spus ca fondurile sunt insuficiente desii eram constient ca aveam suma pe care vroiam sa o ridic pe card , am incercat sa scot mai putini bani si aceiasi problema , am incercat sa scot si mai putini bani dar mesajul a fost altul tranzactia nu se poate efectua momentan va rugam incercati mai tarziu , am scos cardul si am plecat acasa am zis ca vin mai tarziu si incerc iar , acasa am verificat contul payoneer si banii care am vrut sa-i scot nu mai erau in cont apoi am fugit la agentia raiffeisen de unde apartinea cardul si le-am cerut o explicatie sau macar sa-mi elibereze o chitanta ceva ca banii au fost retrasi din cont , am facut o contestatie si ma gandeam ca va dura ceva timp pana voi recupera banii dar spre surprinderea mea banii au intrat in cont in maxim 30 de min de la depunerea contestatiei ( plangerii) .

Ai avut noroc sa intre in cont in 30 minute. E ok ca cei de la Raiffaisen au acceptat contestatia si s-a rezolvat rapid. La mine - cei de la ING nu accepta contestatii daca nu e cardul de la ei, si uite asa a trebuit sa apelez la Payoneer. Astept deja de 1 luna si mi-au spus ca ar trebui sa mai astept vreo 90 zile :sad:
Important e ca intr-un final sa vad acei bani :yawinkle:
Numai bine!
tornishca
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Sâm Noi 12, 2011 7:59 pm

buna all am patit si eu astazi acum nu stiu cum sa fac am sunat la banca transilvania noroc ca am chitante a spus sa contactez payonner am ramas si fara bani in cont si nici un ban nu am loat deci de cand lucrez este prima data sa pateesc asa ceva incerc sa ai sun spune maine am trimis mail plus chitanta care sa facut tranzactia si nimic nui frumos
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde melisa_alexa » Sâm Noi 12, 2011 9:32 pm

sory pt spam pe langa asta am fost la banca trasilvania si a dat chitante apoi ma duc la bcr surpriza nu mia dat nici o chitanta cum demostrez eu fara chitanta la bcr sa va explic ca am incercat la banca trasilvania dupa 3 incercari mia dat chitanta dar bani mai erau in cont cum am fost la bcr nu tu chitanta nu tu bani care dintre ele doua este devina ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde Insineamea » Vin Dec 23, 2011 10:02 pm

De o saptamana ma lovesc de aceasi problema. Doar ca eu am incercat de la BRD banca si nu ATM. Pana acum nu am avut probleme. Imi spune: depasire limita sau emitent indisponibil, desi am incercat sa scot mult mai putini bani.
Am trimis mail la Payoneer dar am primit raspuns automatizat, nu ma ajuta cu nimic.
Azi am incercat sa scot de pe card si a mers, insa nu pot scoate toti de pe card, ar trebui sa fac vreo 8 tranzactii, avand in vedere ca ATM are limita de suma.
A mai patit cineva cu extragerea de la banca a Payoneer?
Multumesc
Insineamea
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale