Webcam models

Restrictionare Trafic ??

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Restrictionare Trafic ??

Mesajde slim » Joi Apr 14, 2011 6:58 pm

Salut, Am auzit ca modelele care nu sunt politicoase cu membrii sau mai stiu eu sunt pedepsite prin restrictonarea traficului ? Este adevarat ? Totusi dece nu scrie nimic in regulament despre asta ?
slim
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Restrictionare Trafic ??

Mesajde FetishModel » Vin Apr 15, 2011 12:07 pm

Nici eu nu am vazut nimic de genul asta in regulament si nu vad de ce ar face site-urile asa ceva, in nici un caz nu e in interesul lor sa investeasca in promovare si apoi sa restrictioneze modele.
FetishModel
Incepator
Incepator

Mesajde slim » Vin Apr 15, 2011 1:41 pm

Ideea e ca le restrictoneaza traficul unor modele si le promoveaza pe cele amabile, oricum doar am auzit nu e nimic oficial, de aceea am postat pe forum.
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde pocahontas » Vin Apr 15, 2011 4:34 pm

Pe ce site ai ''auzit '' tu ca se face asta?Eu am conturi pe toate siteurile infara de MFC si IMLIVE, sunt genul de model ''scarba'',am trafic garla de cand ma stiu.Nu cred asa ceva,daca un site restrictioneaza accesul spre anumiti hosti inseamna ca sunt cel putin retardati,dar poate sunt membrii care vin special sa fie injurati,e domeniul adult ,cyber deci totul este posibil:)Nu mai credeti toate prostiile :roll:
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde slim » Vin Apr 15, 2011 4:38 pm

Cam aceeasi reactie am avuto si eu cand am auzit, un prieten de al meu crede foarte mult in aspectul asta si nu isi lasa modelel sa injure membrii sau sa ii baneze decat in conditii extreme, multumesc pentru parerea ta !
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde pocahontas » Vin Apr 15, 2011 4:57 pm

slim scrie:Cam aceeasi reactie am avuto si eu cand am auzit, un prieten de al meu crede foarte mult in aspectul asta si nu isi lasa modelel sa injure membrii sau sa ii baneze decat in conditii extreme, multumesc pentru parerea ta !

Este strategie ,nicidecum adevar,indicat/ideal este, si asta fac si eu ,invat modelele sa nu faca ce fac eu,sa faca ce zic eu,sa se poarte frumos cu membrii,dar si frumosul asta are o limita,atunci cand vezi pana unde pot merge unii cu tampenia(ma refer la membrii),din punct de vedere al trainerului/administratorului este f usor sa zici asta,proba practica ne omoara.Eu de exemplu cand deschid Jasmin,(este sitele meu de suflet -NOT,nu pot sa-l inghit nici cu 5 kile de lamaie)cu zambetul pe buze le spun la toti pe free'' ca nu am vzt in viata mea atatia retardati intr-un sg loc '':rock: ,bine le zic f multe chestii,crede-ma,dar cu toate astea trebuie sa recunosc ca daca as putea sa trec peste toata idiotenia stransa in membrii aia si nesimtirea data de site in mare parte din regulile lor aberante as face x3 banii pe care-i fac pe ifriends.
Prietenul tau adopta probabil o strategie deloc de neglijat,membrul nostru ,stapanul nostru,dar probabil ca el nu a fost model in viata lui deci implicit nu a stat fatza in fatza cu realitatea pura.Eu le las pe fete atunci cand un membru trece limita bunului simt sa-i baneze,injure si asta se intampla zilnic,ca si studio ele fac asta de ceva ani fara a se diminua cumva traficul sau paymentul cu mici fluctuatii,deci face parte din ''not true''.
Regards,Poca!
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Vin Apr 15, 2011 5:14 pm

Listarea modelelor pe majoritatea site-urilor de video chat se face in functie de anumiti parametrii : rating (voturi) , venituri , comments , etc. Nu cred ca "bunul simt" sa zic asa face parte din acesti parametrii , dar exista posibilitatea (tehnica) ca unui model sau altuia sa-i fie scazut ratingul si sa fie afisat mai pe ultimile pagini ale site-ului (fapt ce poate sa conduca la scadere de trafic) lafel cum exista si posibilitatea inversa .

Una peste alta , atat site-urile cat si modelele au un interes direct comun : producerea de venituri . Un site nu va penaliza un model decat daca acesta , prin activitatea desfasurata , poate produce prejudicii financiare (supara un membru bun care nu mai vrea sa cumpere , etc.) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde slim » Sâm Apr 16, 2011 3:17 pm

Uite ce am gasit...
de LoveSex » Dum Dec 26, 2010 11:56 pm

daca spui k membrul si-o cam ia la ce te referi? daca ii injuri si-i banezi normal k adminii iti restrictioneaza traficul... .sunt fututi rau xlove dar plm e printre singurele care mai merg...la mine e constant cat de cat...lucrez pe el din 2007...mai sunt si perioade proaste,dar nah! se mai intample! bafta!!

____________________________________________________________________________________________

sa inteleg ca si asta este o informatie eronata ?
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde fetish » Sâm Apr 16, 2011 4:04 pm

nici eu nu cred ca un trafic poate fii influentata de cum se comporta modelul , cu toatat ca xlove precizeaza clar in regulii ca poti fii sancytionata daca utilizezi butonul bann prea mult ,, BANNING tools are available for you to filter unpleasant or troublesome users. Please use these banning tools reasonably -- note that the abuse of banning will be regarded as a violation of the house rules.,,

acum depinde si ce inseamana sa iti neglijezi memebrii cas modele care periodic baneaza in draci membrii cand le apuca spumele din diverse motiive(in genere cand nu le ies socotelile la intratu in pvt)sau sunt modele de genul hi how are u join pvt apoi direct bann

in cazul acestor nevrozate eu as recoamnda sa li se restrictioneze traficul, dar nu prea cred ca e posibil totusi
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde pocahontas » Sâm Apr 16, 2011 7:28 pm

slim scrie:Uite ce am gasit...
de LoveSex » Dum Dec 26, 2010 11:56 pm

daca spui k membrul si-o cam ia la ce te referi? daca ii injuri si-i banezi normal k adminii iti restrictioneaza traficul... .sunt fututi rau xlove dar plm e printre singurele care mai merg...la mine e constant cat de cat...lucrez pe el din 2007...mai sunt si perioade proaste,dar nah! se mai intample! bafta!!

____________________________________________________________________________________________

sa inteleg ca si asta este o informatie eronata ?

Si cine este nenea asta,ca sa iau informatia ca si adevarata?Un user ca si mine,tine si altii,daca era admin la xlove si nici atunci nu credeam, chiar si un site iti poate baga reguli de strategie,eu de obicei citesc f bine regulile unui site pe care lucrez,inainte de a lucra,asta nu inseamna ca le si respect daca sunt aberante sau ca siteurile nu trec cu vederea,cu toate ca sunt ''voci'' care spun ca nu si nu,eu am incalcat de 4 ori regulile ifriends si am avut sesiunea inchisa de tot atatea ori si of course redeschisa la pusul cenusii in cap ,crezi ca din cauza ochilor mei frumosi m-au iertat?Nu,din cauza banilor pe care-i genera ses respectiva,pentru acelasi lucru am avut o fata inchisa ,fata era noua,ses noua,nici nu s-au obosit sa-mi raspunda nici pana-n ziua de azi pentru un screen nou ,inchis,conluziile le tragi tu ,cat de corecte sunt si siteurile......
Singurul site care pot sa spun ca m-a inchis pe viata si nu am reusit sa-i fac nicicum sa ma redeschida a fost imlive,cu toate ca si acolo eram host de top,cu toate ca si pe imlive se fac magarii la greu,cel putin din cate stiu eu.Daca un site inchide un screen care genereaza 2-3 mii pe saptamana pe o perioada mai lunga de un an ,pai eu halesc sitele ala cu fulgi cu tot,nu ai sa vezi asa ceva.
pocahontas
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale