Webcam models

retea internet arad

Schimb de experienta , sfaturi utile , discutii intre webmasteri , despre promovarea unui website si alte discutii conexe activitatii de webmaster

Moderator: Alexiss

retea internet arad

Mesajde Mitzza » Sâm Mar 07, 2009 12:30 am

cine ma poate ajuta si pe mine cu o retea intrenet i Arad??? am un studio in Bucuresti iar acum deschid unul in Arad insa persoana de la care am eu internet si mi-a adus fibra la bucuresti nu ma poate ajuta decat daca imi aduce fibra de la timisoara care costa 5000 euro pt ca este prea departe.ma gandeam si eu la 1200 -1500 insa 5000 este prea mult momentan.nu vreau rds sau alte porcarii pt ca sunt varza plateam 400 $ pe luna la ei si mergea netu de 10 cred ,2 luni m=au tinut ca cica au ei probleme si o sa rezolve dar eu intre timp plateam abonamentu plus ca vreau pe cineva sa imi ofere service daca cade internetu sau chestii de genu sa am pe cine sa sun nu sa vb cu un operator care sa faca o sesizare si apoi sa am internet iar peste 2 zile,cel pe care il am la bucuresti in maxim 30 min-o ora rezolva orice ca se pot intampla multe chiar sa iti taie fibra,ma rog stiti si voi.platesc 40 ero in plus pt service insa merita,iar daca nu sunt probleme in luna respectiva imi scade cei 40 euro din abonament.in concluzie vreu pe cineva cu o retea foarte buna si care sa imi ofere service,daca ma puteti ajuta cu un nr de tel o adresa de net orice sa iau legatura/

multumesc
Mitzza
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Înapoi la Discutii - Tips& Triks