Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de danutza_moi » Vin Apr 25, 2008 9:44 pm
Buna seara! Vreau si eu sa ma apuc de vch, dar inainte de asta as vrea sa-mi lamuresc si eu unele lucruri. Eu mi-am facut un card de debit pe care as vrea sa primesc banii si vroiam sa stiu daca sunt probleme cu cei de la banca si daca da ce fel de probleme. Am inteles de pe forum ca nu ar fi ok sa primesti banii prin trasfer bancar. De ce ? A doua nelamurire ar fi daca administratorii retelelor de internet de cartier pot vedea site-urile pe care le accesez.
-
danutza_moi
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Sâm Apr 26, 2008 3:40 pm
Salut si bine ai venit pe forumul AWS !
Legat de transferul bancar e simplu : legea spune ca trebuie sa platesti impozit pe venit . Atat timp cat vrei ca totul sa se desfasoare in cadru legal si sa platesti cei 16% impozit statului Roman atunci asta nu ar trebui sa fie o problema , exista multiple modalitati de a declara aceste venituri sau de a le declara fiscal prin intermediul unui SRL sau PFA . In caz contrar trebuie sa-ti stergi urmele , si un cont bancar nu te prea ajuta in acest sens .
Singura precizare pe care o pot face e urmatoarea : trebuie sa le atragi atentia si sa ai peste 10mii de dolari tranzactionati prin contul respectiv ... sau cel putin asa spune legenda ... poate sumele sunt mai mari sau mai mici , si de ce nu ... poate tu esti mai norocoasa sau mai ghinionista .
In ceea ce priveste chestia cu administratorii retelelor de cartier , nu stiu , tehnic probabil e posibil , nu m-a interesat niciodata aspectul asta pentru a da un raspuns concret . Intrebarea e de ce ar face asta , si mai mult decat atat ce ar putea demonstra cu asta ? Vizitand un site e legal si asta e tot ce ar putea demonstra cu asta , nu si ca lucrezi acolo ... Probabil tu ai o chestie ceva mai personala cu administratorul de retea sau cineva ti-a vandut o poveste ieftina ... n-am idee , revin-o cu mai multe detalii si vom incerca sa elucidam aceasta enigma pentru tine .
Inca odata bun venit printre noi si spor la treaba !
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de ShowxTime » Dum Iun 15, 2008 12:09 am
Io stiam ca oricene iti stie ip ul si da un simplu ping poate vedea pe ce situri stai chiar si mesenger yahoo :) eu am incercat si mia mers cu 2 pc uri deschise si conecatate la internet si chiar am vazut ce si cum  asa ca nu stiu chiar tot ce poate un administrator de internet dar crede ma poate face multe lucruri daca vrea  asa ca nu te pune rau cu seful
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de beginer_one » Dum Dec 07, 2008 12:14 pm
da. pot vedea site-urile pe care le accesezi insa nu sta absolut nimeni sa faca asta, crede-ma:)
-
beginer_one
- User activ

-
de beginer_one » Dum Dec 07, 2008 12:17 pm
am fost la ING Bank si am stat d vorba cu un consultant care , la intrebarea " ok,iar in legatura cu banii p care ii voi primi... trebuie sa ii declar undeva?" mi-a raspuns in felul urmator: " D-nule X , asta este obtziunea dumneavoastra! ceea ce trebuie sa stiti este ca,B.N.R.-ul (BANCA NATIONALA A ROMANIEI) a dispus sa fie raportate d fiecare banca in parte orice tranzactie c depaseste suma de 10.000E (eu mi-am facut cont in euro) tocmai pentru a preveni spalarea de bani.Asadar, daca in contul dumneavoastra vor fi tranzactionate sume d peste 10.000E , EXISTA posibilitatea ca un angajat al fiscului sa vina si sa va intrebe d unde provine aceasta suma insa nu este o regula." mura in gura, ar insemna ca , in cazul in care intreprizi o activitate (cum ar fi cea de avc host sau studio)iar incasarile se ridica la o suma d 10.000/perioada EXISTA posibilitatea de a intra in vederea fiscului INSA nu este o regula
-
beginer_one
- User activ

-
de cristi.ionut » Lun Feb 02, 2009 3:17 pm
deci: banii care va intra dvs. pe contul personal ii declarati daca vreti. si platiti impozit daca vreti sau ma rog daca aveti prea multi si nu aveti cui sa-i mai dati. eu primesc regulat sume importante de bani din publicitate online atat in cont ING (din paypal si moneybookers) cat si western si nu m-a intrebat nimeni de nimic de trei ani tinand cont ca am retras pana acum peste 100.000$. asa ca... faceti cum credeti
-
cristi.ionut
- Incepator

-
de virtualpro » Joi Iun 18, 2009 4:41 am
Nu aveti incredere in e-passporte sau de ce va deschideti conturi in Romania? Sau BNR-ul verifica si tranzactiile pe e-passporte-uri? 
-
virtualpro
- Incepator

-
de Sherine » Joi Iun 18, 2009 9:55 am
virtualpro scrie:Nu aveti incredere in e-passporte sau de ce va deschideti conturi in Romania? Sau BNR-ul verifica si tranzactiile pe e-passporte-uri? 
Nu toate sitele lucreaza cu epassporte 
Bafta all!!!
-

Sherine
- User Avansat

-
de virtualpro » Joi Iun 18, 2009 4:21 pm
Din cate am mai citit eu in afara de e-passporte / payee se mai lucreaza si cu check-uri pe care le poti ridica la fel de usor de la banca fara sa ai nevoie de un cont in ro nu?
Exista siteuri care lucreaza DOAR cu transfer bancar si nu accepta pentru transfer conturi virtuale gen e-passporte? Care sunt?
-
virtualpro
- Incepator

-
de sunflower » Vin Iun 19, 2009 6:38 pm
Nu cumva xlovecam?
-

sunflower
- Profesionist

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate