Webcam models

salut , intrebare despre payoneer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: salut , intrebare despre payoneer

Mesajde cas » Joi Dec 02, 2010 2:24 pm

salut ! miam facut cont pe livejasmin mia aceptat tot si k mod d plata prin payoneer a trecut 28 de zile iar la iei pe sitte scrie k in maxim 25 de zile k primesc cardul . ce trebui sa fac ? ms
cas
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde ionut_ro » Joi Dec 02, 2010 3:26 pm

*25 de zile lucratoare
oricum parerea mea e ca ar fi trebuit sa iti ajunga pana acum cardul... trimite-le un mail celor de la payoneer in care le expui problema ta. e posibil sa fie nevoie sa iti emita un alt card, pe care bineinteles o sa il astepti tot 25 de zile, sau poti alege sa ti-l expedieze mai rapid contra unei sume (nu mai stiu exact cat - gasesti in contul de payoneer mai multe detalii).

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde GeoGya » Sâm Feb 18, 2012 12:14 pm

Buna!
As avea si eu o intrebare. Cand intru in contul meu de payoneer nu-mi afiseaza banii facuti. La card balance apare 0.00$, iar la load list absolut nimic. Am inteles ca pentru a-mi intra banii in cont ar trebui sa dau la load. Am incercat, dar nu am reusit. Trebuie sa platesc cu un alt card decat cel de la payoneer? Sau ce trebuie de facut mai exact?
Am mai citit cateva topicuri despre acest lucru, dar nu am inteles nimic concret.
Multumesc mult si imi cer scuze, dar sunt destul de noua si nu ma prea pricep.
GeoGya
Incepator
Incepator

Mesajde IModel1991 » Sâm Feb 18, 2012 12:56 pm

Pe mail ai intrat? e-mail-ul cu care ti-ai facut contul?
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa
http://modele-videochat.blogspot.com/
IModel1991
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Sâm Feb 18, 2012 1:34 pm

Ti-au fost trimisi banii de catre site-urile pe care lukrezi? daca da..orikum nu ar trebui sa intarzie...si azi e zi nelucratoare.Daca data de trimitere a banilor este depasita si u ink nu ai banii in cont, te duci luni si vb cu support-ul de la Payoneer (te loghezi in contul payoneer, cu date cu care ti-ai comandat cardul, ti-l activezi daca nu e activ) si banii nu vor intarzia sa apara.Nu trebuie sa plat4esti cu absolut nici un alt card..trebuie doar sa astepti baniI.Prima oara s-ar putea sa dureze ceva mai mult..dar cand iti intra banii in kont , o sa dai load (ca sa-i ai fizic, sa-i poti extrage de la orice bancomat), si ai 2 optiuni : sa-ti intre banii in kont in 1-2 zile fara sa platesti nici o taxa, sau sa-ti intre banii in kont imediat si platesti o taxa minora de 3$ sau nu mai stiu exact (scrie la faq's )...salvezi optiunea pt toate platile viitoare si banii iti vor intra in kont IMEDIAT ce au fost trimisi de site.Succes! :drinkers:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NCG » Joi Feb 23, 2012 2:33 am

Am si eu nevoie de ajutor cu o chestie,va rog mult.Pentru cine poate sa imi raspunda:(
M-a mancat undeva sa ma apuc sa imi fac cont pe chaturbate.Si in loc sa dau la sign up,am dat la affiliate program.Si asa mi-a facut cont de membru.Iar acolo am ales ca metoda de plata payoneer.In fine,am bagat acolo numarul cardului,iar pe site la payoneer imi aparuse "zmedianow" sau ceva de genul.
Faza e ca in momentul in care mi-am dat seama ce greseala am facut (dupa 5 minute cand a fost gata contul) si ca mi-am facut de membru,am dat "delete account" (pe chaturbate) si mi-a aparut ca site-ul a fost stres.
Faza e urmatoarea:Pe site la payoneer mi-a ramas acolo contul de la chaturbate(chiar daca nu mai e),iar eu ca fraiera nu mi-am dat seama sa sterg metoda de plata inainte sa dau delete la cont.
Acum nu stiu cum sa fac sa il sterg de acolo :( Stie cineva cum sa fac asta? Ma gandeam in ultima instanta sa dau un telefon la payoneer maine sa vad daca mi-l pot scoate ei de acolo.
Multumesc anticipat.Astept un raspuns urgent.Chiar sunt disperata,mi-e frica naibii sa nu imi dispara banii de pe card sau cine stie ce se mai intampla.De-aia il vreau sters de acolo :(
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ready_for_you29 » Joi Feb 23, 2012 3:43 am

De ce vrei sa stergi contul atasat? Ca nu te afecteaza cu nimic.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde NCG » Joi Feb 23, 2012 6:13 pm

Nu stiu,zic si eu sa nu fie vreo teapa si sa imi dispara bani din cont..habar nu am :) Asa ma sperii eu :)
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde virtualstudio » Dum Feb 26, 2012 8:28 pm

In contul de payoneer o sa vezi toate legaturile pe care le ai cu un site sau un altul, chiar daca relatia ta cu acel site s-a incheiat de mult.
Te panichezi degeaba, nu deranjeaza cu nimic sa vezi ce numar de afiliat ai avut cu un anume site.
Si nu iti fura nimeni bani doar din atata lucru.... Poate doar sa te plateasca :)
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde miky.technomitzi » Sâm Apr 14, 2012 6:46 pm

am si eu o mica problema cu contul de la payonner m-am asociat cu un alt cont si acum as vrea sa ma dezasocies de acel cont problma este ca nu stiu cum sa o fac! stie cineva?va rog frumos:)
miky.technomitzi
Incepator
Incepator

Mesajde laviniasab » Mar Apr 24, 2012 1:06 pm

Buna ziua , am si eu o intrebare despre payoneer .?
Astazi am fost la bacomat sa ridic banii ca de obicei ( raiffeisen bank) am solicitat suma de 1000 ron si a aparut un mesaj :' solicitarea nu a putut fi efectuata din cauza unei erori a bancii emitente".
Banii din contul payoneer au disparut iar pe chitanta de la banca apare bani retrasi 0 lei.
Am facut o reclamatie la Raiffeisen bank si acestia au raspuns ca banii nu au putut fi procesati chair daca erau in cont.
Am trimis um mail si la payoneer dar inca nu am primit nici un raspuns>
Intrebarea era daca a mai patit cineva asa ceva si care (daca) a rezolvat .
Va multumesc pentru intelegere astept un raspuns,
laviniasab
Incepator
Incepator

Mesajde Amazoana » Mar Apr 24, 2012 4:24 pm

Nu te panica, banii se intorc in cont.
Payoneer sunt foarte corecti.
Ai putina rabdare.
Amazoana
User activ
User activ

Mesajde NCG » Mar Apr 24, 2012 4:34 pm

Asa am patit si eu..banii vor reveni in cont.mie mi s-au intors in 30 de minute..acum poate depinde,eu am patit asta la brd m vrut sa scot 3000 de lei dintr-o data si bancomatul nu i-a putut procesa.Dupa ce s-au intors in cont, am scos de la BCR cate 1000,pe rand si gata.
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale