Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de slim » Mie Mar 23, 2011 2:40 pm
Salut,
De la ultimul update LJ nu imi mai accepta ca splitter "splitcam" Folosesc o camera sony EVI D30 care nu reusesc sa o fac sa se vada in ManyCam
De o saptamana fetele nu mai pot lucra pe Jasmin fiindca nu gasesc un splitter care sa functioneze si cu camera Sony EVI D30 si cu LiveJasminHD.
Voi ce solutie ati gasit pt problema asta ?
Multumesc!
-
slim
- User Avansat

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Crina@ » Mie Mar 23, 2011 3:32 pm
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de slim » Joi Mar 24, 2011 1:17 am
Da :)... multumesc, tu ai incercat sa il folosesti ? Trial-ul asta sta 5 secunde color si 5 secunde alb negru.
-
slim
- User Avansat

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 1:27 am
Logic ca il folosesc,altfel nu il recomandam. poti cauta pe net patch pentru el desi nu imi vine sa cred ca un studio nu ar avea bani sa cumpere, dar..ma rog,fiecare cu ale lui socoteli!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 1:51 am
Vezi ca ai PM si email cu tot ce ai nevoie!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de slim » Joi Mar 24, 2011 4:45 pm
Ms frumos dar nu functioneaza la mine ... File Corupt :|
-
slim
- User Avansat

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 6:20 pm
Ai deschis altceva,fi atent! dai jos arhiva o deschizi si in interiorul ei ai asa: o arhiva winrar-nu te intereseaza file.id.diz-nu te intereseaza revenge.info-nu te intereseaza wcs. setup te intereseaza VSpliter.ax-te intereseaza Acum: rulezi setup-ul in final nu dai voie sa se deschida programul,apoi mergi in C/program files-Webcamspliter si pui VSpliter.ax, o sa te intrebe daca accepti duplicatul si dai yes. apoi deschizi programul normal si va merge. FFFF. IMPORTANT!! nu stergi nimic din arhiva dupa instalare!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de slim » Joi Mar 24, 2011 7:11 pm
Multumesc, stiu ce mi-ai spus tu mai doar ca in timpul instalrii imi da o eroare :
CallClassInstaller(REGISTERDEVICE) Failure
nu se finalizeaza instalarea, probabil fiindca folosesc windows 7
-
slim
- User Avansat

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 7:22 pm
Yap! merge doar pe XP!,eu una nu inteleg de ce va cramponati toti de win7 mai ales ca o mare parte sunteti studiouri cand stiti fff bine ca VIDEOCHAT-ul se face pe windows XP SP£ pe care merg ABSOLUT toate programele aferente videochat-ului,la urma urmei fiind studio trebuie sa oferiti un mod de lucru nu figuri modelelor,credeti ca daca aratati modelelor pc-uri supersonice cu win 7 si camere de sute de $$ le impresionati? nicidecum,orice model isi doreste sa POATA LUCRA calitativ,nu ce dotari sunt in retelistica si mobilier,in fine,treci pe XP si iti va merge TOT! asta era ideea in final,scuze sunt un pic stresata azi!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 7:25 pm
System requirements
Operating system: OS Windows 2000/XP/Vista/7 x86, OS Windows XP/Vista/7 x64 Additional requirements: DirectX 8.0 or higher runtime Appropriate video and audio decoders for multimedia file source
Teoretic merge si pe 7, dar....mai departe nu stiu.
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 7:26 pm
Eu am pe toate cele 6 pc-uri XP SP3 32 biti,ufff ce enervant este ca nu exista edite!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de slim » Joi Mar 24, 2011 10:28 pm
Imi pare rau dar la laptopurile mele Core i7 nu sunt compatibile cu windows XP. Singurul soft care nu functioneaza pana acum pe windows 7 e spliterul asta in rest merge tot foarte bine. Din contra mult mai bine decat pe windows xp, pui un procesor pe cate un proces, etc etc etc. Iar camerele scumpe crede-ma ca sunt de apreciat pentru calitatea lor, doar asta vor membrii claritate cat mai buna a imaginii. Cat despre modele, daca ai modele cu experienta apreciaza aparatura scumpa si de calitate, daca ai modele care acum invata cu ce se mananca videochatul normal ca se bucura de orice webcam. Asa ca nu vad rostul criticilor tale in absolut fiecare post, parerile sunt impartite.
-
slim
- User Avansat

-
-
de Crina@ » Joi Mar 24, 2011 11:33 pm
Nu ai inteles,mai intrebat daca folosesc camera sony EVI D30 si cum am rezolvat problema cu LJ de la ultimul update, am raspuns la obiect. faza cu win 7 nu o inghit pentru ca nu imi place,o fi el bun in altele dar aici nu,in videochat bineinteles,la mine fetele au asa: camera sony EVI D30 pan Tilt pentru a misca camera stanga-dreapta-sus-jos,zoom etc Pc-desktop configuratie buna spre exceptional Mouse si tastatura wirless OS-Windows XP SP3 fara nici un antivirus,windosul este configurat doar PENTRU VIDEOCHAT, nu messenger,facebook,si altele,in afara de paginile site-urilor nu se poate accesa altceva. Asa ca: am modele cu experienta ce apreciaza CALITATAEA nu aparatura scumpa,ca poti avea aparatura de mii $$$ si o poti arunca la gunoi pentru ca nu e compatibila cu videochat-ul! cele 18 fete lucreaza in 3 ture a cate 6 ore,cea mai veche are 4 luni si nu sa plans nici o sec de $$ facuti,de conditii sau aparatura,din contra,a venit impreuna cu 2 prietene cei drept cele 2 au venit dupa 2 saptamani mai tarziu de la renumit studio asa zis de lux din Buc. unde aveau si un salariu fix,dar la mine au facut si fac cu mult peste ceea ce faceau acolo,si sunt multumite,in fine ideea in final era: merge pe camera sony EVI D30 splitul Webcam spliter pe live jasmin cu ultimul update de soft? Raspunsul corect este-DA!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de studiolove69 » Dum Mar 27, 2011 10:19 am
slim scrie:Imi pare rau dar la laptopurile mele Core i7 nu sunt compatibile cu windows XP. Singurul soft care nu functioneaza pana acum pe windows 7 e spliterul asta in rest merge tot foarte bine. Din contra mult mai bine decat pe windows xp, pui un procesor pe cate un proces, etc etc etc. Iar camerele scumpe crede-ma ca sunt de apreciat pentru calitatea lor, doar asta vor membrii claritate cat mai buna a imaginii. Cat despre modele, daca ai modele cu experienta apreciaza aparatura scumpa si de calitate, daca ai modele care acum invata cu ce se mananca videochatul normal ca se bucura de orice webcam. Asa ca nu vad rostul criticilor tale in absolut fiecare post, parerile sunt impartite.
Corect, te aprob in ceea ce spui pt ca si eu sunt de aceeasi parere... un model se uita la aparatura ai / mobilier. Cat despre soft eu am pus superwebcam si merge tot pe windows 7.
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de dylan » Lun Mar 28, 2011 12:39 pm
Asta nu e o regula ci un moft,poti avea mobilier si aparatura de mii $$ daca modelul e incult va aprecia fix 0!
-
dylan
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale