Webcam models

Salut Sunt nou :D

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Salut Sunt nou :D

Mesajde nebunietotalao9 » Lun Feb 14, 2011 6:34 pm

Salut Ce imi trebuie pentru a lucra de acasa ?:D

Am Computer Asa

Amd athlon x4 64 , 2 Gb Rami ,Procesor 2.6 GHZ ,Hardu 500 gb

Net de la rds 29 ron

Si camera Camera web TRUST 15082, 640x480 pixeli, 1.3Mp, USB, negru

As putea face de acasa ?:D
nebunietotalao9
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Salut Sunt nou :D

Mesajde firebird » Lun Feb 14, 2011 10:53 pm

Cu un net mai bun si cu o camera la cel putin cateva milioane poate ai sanse....dar cu camera de 50 ron.. si net de 30ron? nici o sansa... Tu incerca dar nu te astepta sa faci mai mult de 10$(exagerez putin).Asa investitie asa profit .
bafta :supz:
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Lun Feb 14, 2011 11:59 pm

Cum ma sa te zgarcesti la 10 lei pe luna (net de 29 lei cand putea fi de 39 lei) ? ... intai ia pachetul de net la 39 lei apoi cumpara un webcam logitech c910 sau pro 9000 , daca nu ai bani cash ptr webcam fa o rata sau sparge o casa de amanet .... nu sunt rau dar ... si inca ceva ; citeste bine forumul nu vei pierde nimic ;)
Succes
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde eu0800 » Mar Feb 15, 2011 1:25 am

E o configuratie buna pentru inceput, Asa ai ocazia sa vezi daca e de tine inainte sa bagi niste bani. Intra cu ce ai, testeaza-te si daca simti ca ai chemare la asa ceva investeste niste bani.
Inainte de orice, invata tot ce poti despre videochat (ai spus ca esti nou), citeste pe forum, stai cateva ore in free ca guest si urmareste modelele, vezi ce scriu cum se comporta, ca sa ai idee cand intri. Degeaba ai configuratie de 1000EUR daca nu stii cu ce se manaca sau stai cu google translate ori Trasmiti in fata cand te intreaba ala ce faci. Mai este si argoul de mess "hi,hru,bb" pe care daca nu il cunosti te uiti ca vitelu` la poarta noua.So , documenteaza-te, intra sa vezi daca esti de asa ceva si dupa, daca merita investeste niste bani. Toate bune. ;)
eu0800
AWStudent
AWStudent

Mesajde liviu202 » Mar Feb 15, 2011 3:31 am

Da poti sa lucrezi de acasa cu ce ai. Cu netul ala poti sa stai pe 2 situri in HD.Cred ca e de ajuns.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Moscraciun » Mar Feb 15, 2011 7:56 pm

eu08000 tot respectu ptr raspunsul dat,si maniera raspunsului.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale