GARANTAT!!! In maxim 2 saptamani invat modele pentru videochat limba engleza necesara vorbiri pe site,poate dura si mai putin de 2 saptamani in functie de capacitatea de invatare a fiecaruia.invat modele limba engleza cat si cum sa foloseasca orice fel de site.pentru webmasteri interesati de pregatire modelelor pentru videochat sau pentru performari particulari id ul meu este devill_rapper@yahoo.com
wowwwwww.....eu vreau chineza sa o invat...ma ajuti??? in doua saptamini ?? pfffffff cam mult timp ia la tine...eu in o saptamina am invatat-o... how are you??? vezi???stiu engleza...
devil iti prezint niste domnisoare cu un IQ de zero barat sper sale inveti toate limbile din ;ume insa in primul rand invata le sa gandeasca te rog eu muuuuuuuuuuuuuuuult
thx
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
ich bin x scrie:wowwwwww.....eu vreau chineza sa o invat...ma ajuti??? in doua saptamini ?? pfffffff cam mult timp ia la tine...eu in o saptamina am invatat-o... how are you??? vezi???stiu engleza...
Ai sapat mult in forum pana ai gasit subiectul ? ... un lucru bun inseamna ca ai citit ceva din acest forum :) , lucru pe care altii nu-l fac ....
:)) da da mia trebuit mult....de vreo doua saptamini citesc forumul ...si m-am decis sa ma inregistrez abia acum ca sa pot raspunde la mesajul asta "mega-important"
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .