Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
-

Publicitate AWStars
-
de Andyit » Mie Dec 22, 2010 2:45 pm
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Andyit » Mie Dec 22, 2010 2:47 pm
Alexiss! activeaza HTML sa putem pune linkuri directe yotube!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Andyit » Mie Dec 22, 2010 3:34 pm
Multumesc frumos Alexiss! 
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Opes » Mie Dec 22, 2010 10:23 pm
Multumesc frumos, Andyit!
As dori sa profit de aceasta oportunitate sa urez tuturor membrilor si administratorilor acestui Forum un calduros "Craciun Fericit", sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori cu speranta ca anul care vine va fi unul mai prosper si plin de realizari. Stiu ca sunt "New" pe acest forum, dar in ultimul an am visitat acest site saptamanal. La inceput am fost neplacut surprins de atitudinea multor utilizatori, in acelasi timp am observat ca se poate extrage ce este mai bun si ca se pot invata multe lucruri bune de pe acest Forum. Mi-a luat ceva timp pana sa decid sa imi fac un account si sper sa contribui cat pot de mult la cresterea acestei comunitati cu informatii relevante din aceasta industrie. Spuneam ca am fost "neplacut" surprins. Din pacate este foarte adevarat, de cele mai multe ori fiecare "New Thread" conduce la un "atac si razboi de orgolii intre membrii". Poate ca asta se datoreaza si originii noastre latine( a spiritului pasional si razboinic), dar cred ca de cele mai multe ori este vorba doar de atitudinea negativista a romanilor in general. Daca fiecare dintre noi ar pune tot atata pasiune in a gandi pozitiv, cat pune in a critica, comunicarea ar deveni mult mai placuta si constructiva.
Va multumesc!
-
Opes
- AWStudent

-
-
de Andyit » Mie Dec 22, 2010 10:40 pm
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de ghiocmarius » Mie Dec 22, 2010 11:14 pm
Sarbatori Fericite , uite un topic destul de dragut :) .
-
ghiocmarius
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Joi Dec 23, 2010 1:12 am
Sanatate la toata lumea, sa fi-ti iubiti... sa faceti buzunarele doldora de dolarei de craciun. Iar la anu sa ne fie mai bine decat in 2010. V-am pupat... pe portofele :)) Ne mai scriem la anul... sa ne auzim cu bine!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de cameravideochat_com » Joi Dec 23, 2010 5:25 pm
Dear friends Craciun fericite !!!! in italian BUON NATALE !!!!!!!!!!!!
i have lots of NEWS next years !!!!!!!!
take care my friends !!!!
MULTUMESC ciao danilo
-
cameravideochat_com
- AWStudent

-
-
de Andyit » Joi Dec 23, 2010 5:28 pm
Grazie a te!
Auguri di Buon Natale!!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Andyit » Joi Dec 23, 2010 5:35 pm
per tutti italiani che visita il nostro sito ! 
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de cameravideochat_com » Joi Dec 23, 2010 9:42 pm
hallo Andyit !! your are from the team of this forum ? i have just met Alexiis last time , here, , very nice man- boy i consider this forum very professional. in italy this bussiness is not legal , so we can not have one of this forum. and the cam girls do not understand ANYTHINGS about cameras, computer ....... mics.......... very very s.....................d by the way in romania very professional studios & camgirls !!! 
-
cameravideochat_com
- AWStudent

-
-
de Andyit » Joi Dec 23, 2010 11:50 pm
Ciao! no sono principale da sito,e in Italy esta lavoro e legale,depende da tua azienda come e registrata!,io no capito una cosa,prima volta tu scrivere in inglese,poi in rumeno e ultima in italiano,adesso tu scrivere ancora in inglese,finalmente tu che nazione sei? io sono rumeno e una grande piacere per me che representa esta nazione e no un altra! Tu sei rumeno? porche tu no parla de piu bene anche inglese anche italiano,finalmente che nazione sei tu? Cordiali Saluti! Andyit!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de cameravideochat_com » Vin Dec 24, 2010 12:57 am
ciao Andyit, i.m an italian man 45yo,i know little limba romana because my wife is from onesti- bacau.
more people registered to this forum have bought cameras videochat from me on okazii.ro in fact some of them said me about this forum mounths ago.
i write in english because i do not know limba romana and if i write in italian the people here do not understand me.
i will post more articles about cameras and others. hope all the people here will happy for this.
ciao multumesc danilo
-
cameravideochat_com
- AWStudent

-
-
de Andyit » Vin Dec 24, 2010 1:06 am
Parla italiano! io capito bene,abitto a Milano da 6 anni no ci sono problemi per me,adesso sono in Bucharest per festa de natale,no te preocupa majorparte da noi che siamo in esta sito parla de piu 2 lingua anche italiano,ce una grande piacere per me parla in italiano con uno italiano vero,en Bucharest tutti italiano che abbito sono stronzi e no poso parlare con lor porche se credi de piu grande,si claro.achi in Bucharest sono grandi per in Italia sono niente, me scusa che parla anche poco spagnole per in ultimo 3 mess abitto in Las Palmas de Gran Canaria! Cordiali saluti, Alessandro!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale