Webcam models

Se satura membrii de modele?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Se satura membrii de modele?

Mesajde gerila » Mar Sep 27, 2011 11:36 am

Buna tuturor, am si eu o intrebare, daca am gresit topicul imi cer scuze. Stie cineva ce se intampla cu Cams-ul, si ma refer la traficul de membri, nu mai sunt, au disparut , iar cei care sunt au cativa centi? De o luna e praf si bate vantul, a mai patit cineva asa, stie cineva despre ce e vorba? multam
gerila
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Mie Sep 28, 2011 1:29 am

Poca , atunci cand obtii ce-ti doresti nu se numeste ca esti proasta , ori femeile in general cam obtin ce-si doresc , prin manipulare ( e si asta o forma de inteligenta ) sau prin propriile forte (inteligenta in forma bruta) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde blooangel » Mie Sep 28, 2011 12:29 pm

gerila scrie:Buna tuturor, am si eu o intrebare, daca am gresit topicul imi cer scuze. Stie cineva ce se intampla cu Cams-ul, si ma refer la traficul de membri, nu mai sunt, au disparut , iar cei care sunt au cativa centi? De o luna e praf si bate vantul, a mai patit cineva asa, stie cineva despre ce e vorba? multam

Buna, mie mi-a mers bine primul cec din luna, in schimb al doilea e groaznic :smt010 dar am renuntat sa ma panichez, si incerc ce mi-a spus cineva ( optimism :lol: ) asa ca am renuntat sa ma panichez :P
lucrez si dimineata si dupa-amiaza si asa ma mai descurc :P
am mai dat cate-un mail fanilor, i-am mai bagat in seama, acum ma viziteaza mai des, chiar daca nu fac privaturi lungi, acoo cat au..tot dau, plus ca se simt bagati in seama, mai schimba o poza, mai una alta :P

Bafta la $$$
o sa fie si mai bine, nu-i bai :)
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale