Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de xoxox » Dum Sep 04, 2011 6:55 pm
Am observat ca multe fete care fac bani pe livejasmin respectiv fetele care sunt in top incasari sunt noi (cu mici exceptii) dar care nu rezista in acel top al incasarilor mai mult de patru - cinci perioade. Si apoi stau in free si abia le mai pica cateva private. Intrebarea e - Se satura membrii de modele? Mai are rost sa te mai chinui degeaba sa mai faci schimbari sa vi tot timpul cu ceva nou cand vezi pe cate una noua care abia si-a facut cont pe site ca sta non stop in privat doar pentru ca e noua si nu are nimic in plus decat niste poze photoshopate la greu si care nici macar nu e in stare sa-si scrie o descriere originala in profil, avand una generata random de site? Eu una chiar nu inteleg ce draq vor membrii de fapt...
-
xoxox
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Briliant$ » Dum Sep 04, 2011 9:52 pm
xoxox scrie: vezi pe cate una noua care abia si-a facut cont pe site ca sta non stop in privat doar pentru ca e noua si nu are nimic in plus decat niste poze photoshopate la greu si care nici macar nu e in stare sa-si scrie o descriere originala in profil, avand una generata random de site?
Ai numai vorbe grele impotriva acelor fete care nici macar nu sunt in stare de* Din punctul meu de vedere sunt in stare sa faca bani...si sunt in stare sa starneasca invidia altora. -Trebuie sa vii cu ceva nou atunci cand NU te ajuta corpul sau nu esti suficient de isteata incat sa faci parte din cele invidiate, desi in cazul asta...nu prea ai ce cauta pe saiturile de videochat. - Invatati odata pentru totdeauna ca pentru a face videochat nu trebuie sa te gandesti intotdeauna la castiguri MARI ci pur si simplu sa intri in pielea TA si sa stii sa iti etalezi farmecul si astfel sa ajungi chiar SA ITI PLACA ceea ce faci. - Inca odata gresiti cand va spuneti in sinea voastra : SUNTEM FEMEI avem fund si sani ...asadar noi meritam TOTUL ...ei bine...GRESIT...vreau sa va informez ca nu sunteti singurele cu fund si sani...mai sunt alte cateva milioane ca voi... Nu te plateste nimeni pentru schimbari , pentru lampi si lenjerii, sau pentru machiaje sofisticate sau coafuri extreme. Se plateste mult atitudinea...iar din pacate asta nu se poate cumpara de nicaieri .
-
Briliant$
- User activ

-
-
de xoxox » Dum Sep 04, 2011 10:34 pm
Nu e vorba de invidie ci de faptul ca am observat pe livejasmin ca acele fete care sunt in stare sa faca bani cum spui tu sunt de fapt fete noi care au un profil facut la plesneala, cu descrieri generate random de site iar in free nu zic decat "hi, hru, go pvt" deci in cazul asta oare unde e atitudinea, ca eu nu inteleg? Si cele care faceau bani cu 2-3 luni in urma (si care erau noi atunci) in prezent stau in free si abia mai prind cateva private, pe unele nu le-am mai vazut deloc, probabil ca au renuntat ca nu le-a convenit ca nu mai stateau in privat non stop. Deci si in cazul lor ce se intampla? Ca doar au aceiasi atitudine, aceiasi istetime si acelasi corp. Nu prea inteleg... 
-
xoxox
- User activ

-
-
de Briliant$ » Lun Sep 05, 2011 2:36 am
Ce sa-ti spun eu... intreaba-le pe ele....probabil ca fetele fac show-uri bune altfel nu mi explic...sau poate ca arata intr un fel...sau poate prin atitudinea lor starnesc interesul membrilor.
BTW.... Esti sigura ca acele fete nu sunt NEW PERFORMERS care sunt promovate de catre site si anume au acel tarif mult prea special ? ( 99 centi pe minut parca ) Daca DA...atunci tocmai ai primit explicatia .
-
Briliant$
- User activ

-
-
de AlexandruXVS » Lun Sep 05, 2011 4:48 pm
exact pe atitudine pun si eu accent , dar daca in timp facem ceva bani si vedem ca ne merge normal ca numai avem aceasi atitudine si entuziasm ca la inceput si incepem si tratam membrii de sus si etc .. intelegti ca si ei sunt oameni cu sentimente .. deci impuneti va atitudinea voastra , ceea ce va reprezinta pe voi , daca vei fi rece in discutii asa va vor trata si ei ...sunt multe de spus ..................... dar s a mai discutat pe forum , mai da un search si vezi anumite sfaturi ...
-
AlexandruXVS
- AWStudent

-
-
de modelincepator » Lun Sep 05, 2011 7:05 pm
Ehe...unde n as fi si eu pe prima pagina..sa se''pliktiseasca''astia de mine :)) dar k sa ajungi acolo ai muuult de munca si nu oricine poate ajunge si sa se intreaca in scurt timp cu modelele de 3-4 ani cu 3-4000 de rating-uri...eu kiar le admir ca au ajuns acaolo..pt k numai prin munca se poate..nu stau nici eu kiar rau cu jasmin-ul, dar k sa ajung p prima pagina stiu k mai am mult malai de mancat  . eu zic ca FAPTUL in sine de a fi pe prima pagina in sine te obliga sa ai o anumita atutudine..numa'kand de gendesti cat ai muncit sa ajungi acolo 
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
de melisa_alexa » Lun Sep 05, 2011 9:01 pm
ehh si membri sunt cum sunt dar trebuie sa fi draguta cu ei sa zambesti sa le vorbesti etc eu am ajuns pe prima pagina pe streamate si am cazut jos din cauza ca eram obosita si im era scarba sa si mai vorbesc si ei atunci nu a mai vrut cu mine intradevar este o luna care merge bine alta care nu merge bine eu lucrez de un an jumate si totusi nu am experienta foarte mare acum de curand dupa ce mam intors din vacanta mi-am revenit si merge ca inainte nu stiu daca mai pot vrodata sa mai ajung sus si ceva nou nu prea am schimbat in camera este decat normal costume sexy am cateva nu foarte multe si totusi merge perfect
-
melisa_alexa
- User Avansat

-
-
de wxdj » Mar Sep 06, 2011 12:23 am
Nimeni nu poate manca friptura non-stop, mai vor shi fasole, eu de exemplu prefer sa ma uit la tipele naturale, degeaba arati super tunata, daca se vede ca esti pe show rapid. Membrii vor sa cucereasca sa-shi creeze legaturi virtuale. Fetele care sunt in top nu sunt degeaba acolo, sunt in aceea pozitie fiindca merita acest lucru, restul fetelor doar se uita de jos in sus invidioase! Am vazut fete super frumoase de tip "Barbie" dar daca nu il au pe "vino incoace" degeaba. Fetele care au inclinatii spre pshihologie sunt cele mai avantajate. Succese.
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de fetish » Mar Sep 13, 2011 12:11 pm
in genere da barbatii se satura repede in special cand vaneaza , in particular referindu ne la vdc nu cred ca se satura asa usor nu in cazul modelelor de top si chiar daca se satura vine hoarda cu zeci si sute de ocupanti care abia steapta sa prindsda urmatorul loc liber barbatii sunt destul de simplii in gandirea lor ref la sexul frumos :actioneaza in genere pe principiul turmei , adora sa vaneze , vor sa vada ce vaede si x , y sau z , o femeie care li se va openu sau le va incalca cumva ambitia va atarage intotdeauan laurii pe turta ei daca reusesti sa vinzi un produs care sa fie relativ unic nu se vor satura niciodata de tine , ah si ami ales atitudinea , maj modelleor sunt ac niste piftii (la cap atitudine )dac ai de unde scoate o pe tava si plimb o never ever banii nus e for face exclusiv cu fund sani si 2 buze pline de botox 
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de Moscraciun » Mar Sep 20, 2011 8:11 pm
Cel mai mare volum de fete noi aduse in videochat este furnizat de studiouri,de unde se si explica in multe cazuri faza cu descrierea generata automat de site.Fiindca in maj studiourilor conteaza cantitatea si nu calitatea,adica randamentul dat de fiecare fata(cat mai putin investit,cat mai mult profit).Plus ca multe nici nu stau mult in domeniu deci este de inteles de ce unii nu'si mai bat capul cu descieri. Partea cea mai importanta in fata camerei este fata propriuzisa care din motive pur intamplatoare de originalitate si noroc prinde la public(nu neaparat mult timp). Si chestia asta despre modelele care sunt realizate pe urma muncii lor ar trebui tradusa cu perseverenta de care au dat dovada in momentele de kkt si faptul ca au invatat constant,nu s-au dat batute si au ajuns sa se aplice in cazul lor zicala "gaina batrana face supa buna" . Iar membrii clar se satura de modele(mai ales cele care nu's in top si implicit "la moda").Si un barbat oarecare se mai satura de nevasta-sa la un moment dat,kit ca poate ea s-a mentinut fizic.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de Alexiss » Vin Sep 23, 2011 12:57 am
Parerea mea este ca nu ai cum sa te saturi de ceva ce-ti doresti , dar nu poti atinge . Daca modelul are suficienta experienta in ale vietii si stie sa-l tina acolo , pe un norisor special , atunci membrul respectiv nu doar ca nu-si va pierde interesul ci isi va dori si mai mult .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de pocahontas » Dum Sep 25, 2011 11:00 am
Doar un barbat superficial se va satura de nevasta  ,un barbat destept o va aprecia mai mult,asa si cu membrii,labarii ordinari de 2-5-10 minute se vor satura mereu,din experienta prefer sa adopt metoda expusa de Alex.da-i membrului impresia ca-i dai totul la un show ,la final da-i de inteles ca se poate si mai mult  Cu riscul de cadea in alta extrema pot spune cu mana pe inima,ca,''vor barbatii aveti nevoie de atat de putine lucruri pt a fi fericiti'' 
-
pocahontas
- User activ

-
de pocahontas » Dum Sep 25, 2011 11:02 am
Doar un barbat superficial se va satura de nevasta  ,un barbat destept o va aprecia mai mult,asa si cu membrii,labarii ordinari de 2-5-10 minute se vor satura mereu,din experienta prefer sa adopt metoda expusa de Alex.da-i membrului impresia ca-i dai totul la un show ,la final da-i de inteles ca se poate si mai mult  Cu riscul de cadea in alta extrema pot spune cu mana pe inima,ca,''voi barbatii aveti nevoie de atat de putine lucruri pt a fi fericiti'' 
-
pocahontas
- User activ

-
de wxdj » Dum Sep 25, 2011 5:14 pm
Ohh nu pocahontas, asta deja e ridicare la fileu, e PROVOCARE !!!, deja "voi barbatii" o iau ca un afront, imi simt categoria amenintata, daca nu pierim de vreo boala(noi barbatii), siguram o sa pierim din cauza femeilor care ne discrimineaza :)))
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de pocahontas » Lun Sep 26, 2011 7:28 pm
wxdj scrie:Ohh nu pocahontas, asta deja e ridicare la fileu, e PROVOCARE !!!, deja "voi barbatii" o iau ca un afront, imi simt categoria amenintata, daca nu pierim de vreo boala(noi barbatii), siguram o sa pierim din cauza femeilor care ne discrimineaza :)))
Am uitat ca traiesc intr-o lume a barbatilor,stii tu vb aia ''dont wash ur mouth i like it dirty  '' Acum serios,maj barbatilor din industrie au impresia ca noi femeile suntem f proaste si usor de manipulat dar suficient de destepte pt a ne deschide piciorusele ca sa facem un buck cinstit,in general noi suntem discriminate dar mai sunt cateva specimene care nu ne dam batute nicicum si dupa ce  aproape instantaneu  ,suntem ca niste  si dupa ce voi  suficient de tare,urmeaza  .Un fel de dragostea in imagini .Greu de reprodus  Hai ca viata e mai frumoasa cu noi,fara noi, v-ati plictisi ingrozitor.
-
pocahontas
- User activ

-
Înapoi la Discutii generale