kin3zu78 scrie:Pai marea problema este un freeze de 1-3 secunde indiferent de browserul folosit. Se intampla la LJ, imlive etc. Cand au fetele prv pe un site dau close la restul si atunci apare acel freeze care este foarte incomod. Am xp home edition SP3 pe fiecare cu licenta , windows e fresh , nu stiu care e problema
Ma tem ca ti-am mai explicat deja in alt topic, dar de dragul comentatorilor o fac si aici:
Freezee-ul ala il ai din cauza LiveJasmin. Si nu e site-ul in sine problema, ci encoderul lor HD venit cu Optimum installer ala. Ei folosesc On2 live encoder care e foarte bun d.p.d.v. al calitatii output-ului dar rupe cand e vorba de memorie ram si procesare de requests.
Ca sa ma fac inteles in vorbe putine: LJ encoder rupe resursele calculatorului tau in 2 pentru 1-2-3-4 secunde de fiecare data cand iesi sau intri pe LJ !
Poti pune tu si mama windows-ului... ce vrei tu... ME, 2000, 2008 server... care vrei tu... tot asa se va comporta in conditiile de mai sus.
Singura modalitate ar fi sa iti pui super procesoare pe calculatoare astfel ca acest freeze sa nu fie simtit (sa fie doar la nivel de LJ)
Spor