Webcam models

Xp sau vista ??!!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Xp sau vista ??!!

Mesajde kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 6:03 pm

Deja incepe sa ma dispere XP si vroiam mai multe pareri de la cei care au testat si vista , daca se merita sau nu !
kin3zu78
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Xp sau vista ??!!

Mesajde liviu202 » Mar Aug 10, 2010 6:40 pm

SAU WINDOWS 7? :D

Eu zic ca windowsul depinde de calculatorul fiecaruia. De exemplu eu cu vista am latenta foarte mare alti nu.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde theselby » Mar Aug 10, 2010 8:38 pm

Vista? - cu siguranta NU ! Este un sistem de operare totalmente tampit de prost realizat

Windows 7? - comci-comca... poti intampina probleme cu anumite drivere... inca nu este suficient de popular si sunt inca multi provideri hardware care nu au drivere compatibile 100% cu Win7. Ceea ce vedeti voi pe net ... softuri/whatever care sunt compatibile cu Win7 - inca nu sunt 100% compatibile !!! Developerii au facut workarounduri rapide doar ca sa apara printre primii care isi scot produsul pt win7... si sa-si puna sigla cu "works on win7" :lol:

Win7 este un OS mult mai destept, ce-i drept, decat vista si XP... dar inca nu au apucat developerii sa isi faca aplicatiile fully aware of its power.

Win XP? - cu SP3 inca se merita daca vrei o stabilitate cat de cat buna!

Mai bine ne-ai spune ce probleme intampini pe XP de te-ai saturat de el, poate exista solutii la aceste probleme
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde goofy » Mar Aug 10, 2010 8:56 pm

Eu folosesc Vista si sunt multumita de el.Acum cateva luni mi-a instalat cineva Windows7 si dupa 2 zile am pus Vista inapoi :smt003 .Pare o prostie nu?Stiu ca Vista este pe ultimul loc in topul preferintelor-dar eu sunt multumita de cum lucreaza.
goofy
User activ
User activ

Mesajde kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 9:50 pm

Pai marea problema este un freeze de 1-3 secunde indiferent de browserul folosit. Se intampla la LJ, imlive etc. Cand au fetele prv pe un site dau close la restul si atunci apare acel freeze care este foarte incomod. Am xp home edition SP3 pe fiecare cu licenta , windows e fresh , nu stiu care e problema
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 11, 2010 8:28 pm

Daca stau pe mai mult de trei siteuri,latine probleama apare mai mult ca sifur din cauza proc.Deschide task manager-ul cu toate sitele deschise,si inchidele pe restul dupa...Spune-ne in cat se duce procesorul cu toate deschise,si apoi ce se intampla in task in momentul in care le inchizi pe restul...
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sadicool » Sâm Aug 14, 2010 12:01 pm

Parerile sunt impartite. xp-ul are punctele lui forte la fel si vista nu mai zic de 7 . Toate aceste puncte depind de ce configurare are calculatorul si ce poate duce. Eu ti-as recomanda xp cu sp2 . sau daca vrei sa ai calculatorul ca o sorcova atunci alege vista sau 7
sadicool
AWStudent
AWStudent

Mesajde theselby » Sâm Aug 14, 2010 7:16 pm

kin3zu78 scrie:Pai marea problema este un freeze de 1-3 secunde indiferent de browserul folosit. Se intampla la LJ, imlive etc. Cand au fetele prv pe un site dau close la restul si atunci apare acel freeze care este foarte incomod. Am xp home edition SP3 pe fiecare cu licenta , windows e fresh , nu stiu care e problema

Ma tem ca ti-am mai explicat deja in alt topic, dar de dragul comentatorilor o fac si aici:

Freezee-ul ala il ai din cauza LiveJasmin. Si nu e site-ul in sine problema, ci encoderul lor HD venit cu Optimum installer ala. Ei folosesc On2 live encoder care e foarte bun d.p.d.v. al calitatii output-ului dar rupe cand e vorba de memorie ram si procesare de requests.

Ca sa ma fac inteles in vorbe putine: LJ encoder rupe resursele calculatorului tau in 2 pentru 1-2-3-4 secunde de fiecare data cand iesi sau intri pe LJ !

Poti pune tu si mama windows-ului... ce vrei tu... ME, 2000, 2008 server... care vrei tu... tot asa se va comporta in conditiile de mai sus.
Singura modalitate ar fi sa iti pui super procesoare pe calculatoare astfel ca acest freeze sa nu fie simtit (sa fie doar la nivel de LJ)

Spor
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale