Webcam models

scandal vixen.......adevarat sau nu?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

scandal vixen.......adevarat sau nu?

Mesajde BadCat » Mie Mai 18, 2011 11:23 pm

http://www.7est.ro/stiri/agenda/14513-s ... tudio.html

Ce credeti???....avand in vedere ca este unul dintre cele mai mari studiouri din iasi
BadCat
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: scandal vixen.......adevarat sau nu?

Mesajde daniel4u » Joi Mai 19, 2011 8:02 am

Din moment ce sunt si fotografii si unii martori deci e adevarat.Si-a pierdut omul cumpatul cu toate ca nu trebuia.Daca avea ceva cu una din angajate trebuia sa discute in particular, sa ia masurile de penalizare corespunzatoare dar nu sa faca asa.
Pacat de renumele studioului.
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde gogalina » Joi Mai 19, 2011 10:39 am

eu ma abtin sa-mi spun opinia pentru ca mi-am mai spus-o deja(am fost model la ei) si pentru ca daca iar incep probabil iar vor sari doi ciocarlani cu un cont nou facut care sa laude imperiul Vixen.... :smt003
Eu am lucrat acu vreo 2 ani nu stiu daca intre timp s-a mai schimbat ceva deci nu sunt in masura acum sa judec ce se intapla in prezent.Poate e mai bine, poate e mai rau, doar cei de acolo stiu.
Dar daca vreti sa vedeti atitudinea/modul de comportament si respectul patronului de acum doi ani, il puteti vedea aici:
http://www.youtube.com/watch?v=wKa1Mk20 ... r_embedded
Si sincer vorbind, nu mi se pare mare diferenta intre comportamentul de atunci si cel de acum...
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde FrozenHearted » Joi Mai 19, 2011 12:27 pm

Eu una am ramas masca dupa ce am citit respectiv vizionat linkurile alea. Parerea mea e ca tipul si-o cam luase in cap de la prea mult... Bani, etc... Pacat de modele....nimeni nu ar trebui sa rabde asa ceva.... Iar faza ca nu au depus plangere impotriva lui spune mai multe... :sad:
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde daniel4u » Joi Mai 19, 2011 3:28 pm

Inseamna ca avea antecedente .I s-a urat la cap $ $ $ facuti de fetele lui :)
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde Red Studio » Joi Mai 19, 2011 5:18 pm

Stiti de nu pricep eu? Sunt atatea studiouri in Iasi, de ce nu aleg modelele un sef cu bun simt si nu il lasa pe asta sa stea singur pe camera?
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde FrozenHearted » Joi Mai 19, 2011 10:09 pm

Eu una l-as lega de calorifer cu niste catuse si as face tot posibilul sa uit unde am pus cheia....:lol: Prea i s-a urat cu binele.
FrozenHearted
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale