Webcam models

SChema lumini.

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

SChema lumini.

Mesajde russiantonik » Sâm Feb 18, 2012 5:42 pm

Sunt model intependent dar avind familie mi-am luat o garsoniera in chirie si lucrez acolo. In ultima vreme ma deranjeaza tot mai mult problema iluminarii. Sau este prea deschis, sau pielea luceste sau altceva. Am vazut schema ideala pentru studiou, dar nu cred ca stapina va fi foarte placut surprinsa cind ini va vedea opera - gauri in tavan si lampi suspendate.
Deci am pe tavan la mijloc doua becuri. Am pus lampi economice, una alba si una galbena. Pe masa de calculator am o lampa, de-asemenea. Dar daca pun un bec slab, e putina lumina, daca pun unu puternic, lucesc toata.
Un sfat ceva, va rog?
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: SChema lumini.

Mesajde GlamourFoto » Sâm Feb 18, 2012 8:44 pm

russiantonik scrie:. Pe masa de calculator am o lampa, de-asemenea. Dar daca pun un bec slab, e putina lumina, daca pun unu puternic, lucesc toata.
Un sfat ceva, va rog?

Strict legat la problema prezentata de tine solutia este simpla:

Poti cauta sa achizitionezi o veioza cu potentiomentu / variator de tenstiune, are un intrerupator cu care sa poti modifica intenstitatea luminii, daca e prea incet, dai un pic mai tare si vice versa, ajungand la intenstiatea de lumina dorita de tine,
http://www.lustre-online.eu/categories/ ... -tensiune/ Inainte sa cumperi e bine sa intrebi personalul de acolo daca intenstiatea luminii poate fii modificata,

Daca este vrei sa iesi mai ieftin si ai un prieten care se pricepe il poti ruga sa iti adauge un intrerupator cu variator de tensiune la veioza actuala, o improvizatie :) dar iesi mai ieftin, pretul e undeva la 10-30 ron http://www.okazii.ro/cautare/variator++ ... utoc=write

De retinut,dispozitivele electrice cu variator de tensiune NU sunt compatibile cu becurile economice.
Adrian
GlamourFoto
AWStudent
AWStudent

Mesajde gogalina » Sâm Feb 18, 2012 9:46 pm

in primul rand nu ai spus ce tip de camera ai, sunt unele acre necesita mai multa lumina, altele mai putina etc Eu de exemplu am un sony evi d1 si utilizez doar un singur bec economic cu lumina rece pe care il pun in spatele camerei la o distanta de un metru jumate. Atat si asta dupa lungi strambari din nas nici mie nu-mi place lumina mai ales asta alba acre mi se pare artificiala plus ca prea multe becuri ma obosesc la ochi/cap iar schema d elumini/umbre pe care o am eu in cap nu am vazut-o la nici un model, asta probabil din cauza stelutelor de pe creier care ma fac sa visez la decor hollywoodian LOL :smt003 Sa zicme ca prefer de o mie de ori lumina naturala a zilei :yawinkle:
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde ruru » Sâm Feb 18, 2012 10:07 pm

Incearca sa pui lampa de pe birou undeva mai departe...Eu inainte sa ma mut avem 2 lampi pe sifonier si eram foarte multumita, acum intampin aceleasi probleme cu lumina. Lampile sunt prea aproape de mine si lucesc...ca o stea :lol:
ruru
User activ
User activ

Mesajde russiantonik » Dum Feb 19, 2012 11:19 pm

am logitech C910. Problema ca spliterul meu nu are optiunea de a adauga sau a lua ceva din culori. Am incercat sa folosesc splitcam dar nu mere. Acum ma gindesc face nu face sa cumpar un webcam splitter pro sau nu pro, nu mai tin minte cum se numeste.
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde melisa_alexa » Lun Feb 20, 2012 1:04 am

Buna eu folosesc c910 ce sa spun eu folosesc un bec normal si un neon indepartat de mine nu aproape si se vede bine daca ma dau mai aproape de neon ma vad alba pentru ca este pus pe un zid si na un bec normal
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde ready_for_you29 » Lun Feb 20, 2012 1:45 am

Vedeti ca la camerele Logitech ,ma refer aici la Pro9000, Sphere AF si C910 aveti optiunea de RightLight. O bifati si puteti sta cu un singur bec economic sau normal. Faceti si economie la curent. Poate mai sunt si alte modele la Logitech dar eu pe acestea le-am folosit si le recomand
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde russiantonik » Lun Feb 20, 2012 10:19 pm

right light pe mine personal nu ma ajuta practic cu nimic.
ADica e ceva ceva dar fara becuri chiar, nu stai
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale