Webcam models

schimbarea contului epassporte in care se vireaza banii

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

schimbarea contului epassporte in care se vireaza banii

Mesajde evalovesjazz » Lun Aug 23, 2010 11:36 pm

Salut! Sunt o incepatoare in domeniul videochat-ului si am o intrebare cu privire la schimbarea contului epassporte in care se vireaza banii. Chestiunea sta la modul urmator: am fost nevoita sa-mi deschid un cont nou pe live pimpin, iar acum sunt pe cont propriu. Mi-am setat metoda de plata prin epassporte si mi-am "comandat" un cont prin intermediul live pimpin. Asta, din cate am inteles, inseamna ca urmeaza sa fiu notificata prin mail cand se activeaza contul epassporte. Mai departe lucrurile sunt putin neclare pentru mine, intrucat nu stiu cine, cand si cum va trimite cardul, dar nu asta este esentialmente important acum. Am aflat ca dureaza cel putin o luna pana cand il voi avea personal, drept pentru care as vrea sa comut viramentul banilor castigati in perioada 16-31 august pe un card epassporte al unui prieten, ca sa pot scoate banii la 10 zile dupa finalizarea perioadei. Problema pe care mi-o pun este legata de momentul cand ar trebui sa schimb destinatia banilor: inainte de finalizarea perioadei (adica pana in 31 al acestei luni) sau candva intre sfarsitul perioadei actuale si ziua viramentului (adica 1-10 august)? Am nevoie de acei bani cat mai repede si de aceea as vrea sa fac aceasta rocada in asa fel incat sa nu mai trebuiasca sa astept inca 2 saptamani pana la urmatoarea plata. Daca detineti informatii folositoare sau ma puteti ajuta, va multumesc anticipat!
Toate cele bune de la Eva.
evalovesjazz
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: schimbarea contului epassporte in care se vireaza banii

Mesajde Utilizator sters » Mar Aug 24, 2010 11:44 am

Detalii despre epassporte gasesti foarte multe aici pe forum...foloseste butonul de cautare,iar despre schimbarea metodei de plata nu cred ca mai poti face ceva in cazul in care ai cooptat pentru ca site-ul sa-ti ofere card-ul.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde evalovesjazz » Mie Aug 25, 2010 12:26 am

Schimbarea contului in care se vireaza banii e posibila pe acest site; problema mea e cand ar fi indicat sa il schimb, in asa fel incat sa am si cardul comandat, si sa pot redirectiona temporar banii pe alt card, pana il primesc pe al meu. O sa mai caut informatii pe forum, pana acum nu am gasit... de aceea am deschis un topic nou. Multumesc!
Toate cele bune de la Eva.
evalovesjazz
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 25, 2010 4:14 am

Stiu ca este posibila schimbarea modalitatii de plata,insa ai de ales...Daca schimbi contul de epass,nu mai primesti cardul.Din cate stiu eu,daca alegi ca metoda de plata epassporte si pui un cont de epassporte,nu mai poti alege sa primesti card de la ei.Vei putea doar sa schimbi metoda de plata sau contul de epass.

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Alexiss » Vin Aug 27, 2010 12:42 am

Ideal este sa contactezi site-ul respectiv si sa le spui despre asta . Spune-le ca ai nevoie de banii tai si ca nu poti astepta cateva saptamani pana ajunge cardul comandat . Ei sunt cei mai in masura sa te indrume in problema cu care te confrunti .

Bafta acolo !
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde spaniolul » Vin Aug 27, 2010 2:14 am

Sunt 2 posibilitati>
1-transferi banii in alt cont epassporte al unui priieten ce are deja card
2-te folosesti de cardul virtual visa-(verifica mesajele din epassporte acolo ai toate datele cardului virtual) si poti efectua plati cu el-telefon,lumina,gaze etc. sau poti face cumparaturi online.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale