de evalovesjazz » Lun Aug 23, 2010 11:36 pm
Salut! Sunt o incepatoare in domeniul videochat-ului si am o intrebare cu privire la schimbarea contului epassporte in care se vireaza banii. Chestiunea sta la modul urmator: am fost nevoita sa-mi deschid un cont nou pe live pimpin, iar acum sunt pe cont propriu. Mi-am setat metoda de plata prin epassporte si mi-am "comandat" un cont prin intermediul live pimpin. Asta, din cate am inteles, inseamna ca urmeaza sa fiu notificata prin mail cand se activeaza contul epassporte. Mai departe lucrurile sunt putin neclare pentru mine, intrucat nu stiu cine, cand si cum va trimite cardul, dar nu asta este esentialmente important acum. Am aflat ca dureaza cel putin o luna pana cand il voi avea personal, drept pentru care as vrea sa comut viramentul banilor castigati in perioada 16-31 august pe un card epassporte al unui prieten, ca sa pot scoate banii la 10 zile dupa finalizarea perioadei. Problema pe care mi-o pun este legata de momentul cand ar trebui sa schimb destinatia banilor: inainte de finalizarea perioadei (adica pana in 31 al acestei luni) sau candva intre sfarsitul perioadei actuale si ziua viramentului (adica 1-10 august)? Am nevoie de acei bani cat mai repede si de aceea as vrea sa fac aceasta rocada in asa fel incat sa nu mai trebuiasca sa astept inca 2 saptamani pana la urmatoarea plata. Daca detineti informatii folositoare sau ma puteti ajuta, va multumesc anticipat!
Toate cele bune de la Eva.