Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)
Moderator: Alexiss
de reinstalare_windows » Sâm Ian 08, 2011 7:17 pm
- service calculatoare la domiciliu - reinstalare windows - devirusare - optimizare windows - antivirus - antispyware - drivere - recuperare date - back-up date - jocuri .....etc....de la 50 ron . reinstalare_windows@yahoo.com
-
reinstalare_windows
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Andyit » Sâm Ian 08, 2011 7:51 pm
Paio ce faci coane_ ne SPAMEZI intruna_ ai mai scris,daca e cineva interesat te cauta,gata ajunge cu spamul!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de reinstalare_windows » Sâm Ian 08, 2011 8:17 pm
Pardon ! cu mine vorbeai ? (daca da ,cred ca ai gresit adresa ,nu sunt cine crezi tu ) 
-
reinstalare_windows
- Incepator

-
-
de Andyit » Sâm Ian 08, 2011 8:40 pm
Serios? si asta cine e? fratele mai mic? ce dracu! tu chiar ne iei de fraieri,in fine tot SPAM se cheama! problema-tehnica-t5537.html
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de reinstalare_windows » Sâm Ian 08, 2011 10:29 pm
aaaaaaaaaa,asta asa e ,tot anuntul meu era .Ai dreptate ,ideea era ca nu stiam la ce te referi ,credeam ca te referi strict la numele PIO sau cum ai scris tu si am crezut ca e vrun utilizator .Ok daca adminu considera ca e un spam am sa sterg ce am postat . 
-
reinstalare_windows
- Incepator

-
-
de Andyit » Sâm Ian 08, 2011 11:26 pm
Nu e vorba de sters,e vorba sa nu continui cu anuntul de N ori in N topice!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Alexiss » Dum Ian 09, 2011 7:21 am
Bump for you !
Serviciile de acest gen sunt necesare pentru mare parte din cei care activeaza in acest domeniu si nu au cunostintele necesare sa-si seteze calculatoarele . Normal , sper sa te si pricepi ...
Andyit , te rog inceteaza sa mai dirijezi circulatia . Un politist (eu) e suficient aici . Multumesc pentru intelegere .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Under10 » Lun Ian 10, 2011 1:54 am
reinstalare_windows scrie:- service calculatoare la domiciliu - reinstalare windows - devirusare - optimizare windows - antivirus - antispyware - drivere - recuperare date - back-up date - jocuri .....etc....de la 50 ron . reinstalare_windows@yahoo.com
Tot respectul ptr tine dar eu nu as apela la serviciile unei persoane care stie cu ce ne ocupam , stie ca vom intra pe diverse site unde ne logam cu user , parola etc Nu zic ca tu ai rele intentii dar...... sper sa nu te superi pe mine dar asta e realitatea , a fost doar o parere personala . Bafta
-

Under10
- Profesionist

-
de Andyit » Lun Ian 10, 2011 12:49 pm
Trebuia sa specifici dealtfel ca un necunoscut care stie cu ce te ocupi si iti umbla in pc iti poate urmari dupa aceea cam tot ceea ce faci pe pc,de aceea e bine sa apelam in cazuri extreme doar la cunoscuti,prieteni,asta in cazul in care nu stim cum sa ne rezolvam problema desi google e plin de tutoriale si video pe astfel de teme.
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Aberatii