Webcam models

Servicii instalare optimizare PC!

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Servicii instalare optimizare PC!

Mesajde studiovideochatvid » Mie Noi 23, 2011 3:24 pm

Orice configuratie , orice sistem sub supravegerea voastra directa , preturi negociabile:

-asamblare completa-100 ron
-asamblare completa + instalare OS-150 ron
-asamblare completa + OS+drivere+diverse programe-200 ron
-asamblare completa + OS+drivere+diverse programe pentru videochat si optimizarea PC-ului la maxim pentru a lucra corespunzator in videochat-350 ron
-Preturile sunt negociabile
-totodata in functie de bugetul fiecaruia si in functie de ce sistem doreste home, multimedia,gamming , oferim configuratii cu componente alese si comandate de pe site-ul PC Garage, astfel veti avea asigurata garantia pe fiecare componenta in parte.

Garantia oferita de noi este pentru instalarea si montajul componentelor pentru care oferim factura , garantia fiind de 6 luni, in cazul in care una din componente se strica/arde ne deplasam gratuit si efectuam gratuit inlocuirea si optimizarea PC-ului , garantia este oferita sub sigiliul nostru aplicat pe PC, ruperea sau deteriorarea acestuia duce la pierderea garantiei!

Oferta valabila doar in Bucuresti si Videle numai cu programare!

0786439216-Alex
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Servicii instalare optimizare PC!

Mesajde theselby » Sâm Noi 26, 2011 1:13 pm

Poi.. ori faci videochat ori iti deschizi service de calculatoare... hotaraste-te :)

"-asamblare completa + OS+drivere+diverse programe pentru videochat si optimizarea PC-ului la maxim pentru a lucra corespunzator in videochat-350 ron"
- o zici de parca intr-adevar faci tunning. De parca intr-adevar ai descoperit un secret a.i. orice calculator devinde de 2 ori mai rapid dupa optimizarile tale :) Nu vreau sa fiu rautacios, dar un pustan de clasa a X-a face tot ce ai mentionat tu pe 50 ron
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Noi 26, 2011 1:38 pm

theselby scrie:Poi.. ori faci videochat ori iti deschizi service de calculatoare... hotaraste-te :)

"-asamblare completa + OS+drivere+diverse programe pentru videochat si optimizarea PC-ului la maxim pentru a lucra corespunzator in videochat-350 ron"
- o zici de parca intr-adevar faci tunning. De parca intr-adevar ai descoperit un secret a.i. orice calculator devinde de 2 ori mai rapid dupa optimizarile tale :) Nu vreau sa fiu rautacios, dar un pustan de clasa a X-a face tot ce ai mentionat tu pe 50 ron

1-Activitatea societatii mele nu se rezuma numai la videochat, avem mai multe domenii de activitate, de la instalari sisteme DTH via satelit, service PC-uri , import-uri si multe altele inca din 2007, eu personal ma ocupa de conturi si tehnica din dotare, are cine sa faca training modelelor si sa se ocupe de ele mai departe .

2- Eu am facut o oferta negociabila , la care se ofera factura si garantie, daca tu crezi ca un pustan de a X a face ce facem noi, de ce nu mergi la el? este o simpla oferta si atat, cine doreste apeleaza cine nu, citeste si merge mai departe . multumesc pentru comentarii.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Noi 26, 2011 1:58 pm

PS!
Nu cred ca, un pustan de a X a cunoaste programele de videochat si ce anume trebuie optimizat pentru ca, PC-ul sa fie rapid si sa functioneze fara probleme in acest domeniu. :smt003 noi nu facem numai WM ( tunning cum spui tu) optimizam la maxim OS-ul instalat si programele aferente videochatului ceea ce este altceva si..mai nou, oferim clientilor nostri suport tehnic online 24/24-7/7. asta inseamna ca, daca vreunui model nu-i va merge bine o sesiune ne poate contacta si la 2 noaptea oferindu-i suportul necesar remedierii problemei fara accesarea PC-ului modelului de la distanta. pana in prezent toti clientii nostri sunt multumiti ,deasemenea si noi , ideea cu suportul online a venit tot din partea unor clienti de ai nostri si am pus-o in practica pentru ei.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Mie Dec 14, 2011 2:11 am

studiovideochatvid scrie:Orice configuratie , orice sistem sub supravegerea voastra directa , preturi negociabile:

-asamblare completa-100 ron
-asamblare completa + instalare OS-150 ron
-asamblare completa + OS+drivere+diverse programe-200 ron
-asamblare completa + OS+drivere+diverse programe pentru videochat si optimizarea PC-ului la maxim pentru a lucra corespunzator in videochat-350 ron
-Preturile sunt negociabile
-totodata in functie de bugetul fiecaruia si in functie de ce sistem doreste home, multimedia,gamming , oferim configuratii cu componente alese si comandate de pe site-ul PC Garage, astfel veti avea asigurata garantia pe fiecare componenta in parte.

Garantia oferita de noi este pentru instalarea si montajul componentelor pentru care oferim factura , garantia fiind de 6 luni, in cazul in care una din componente se strica/arde ne deplasam gratuit si efectuam gratuit inlocuirea si optimizarea PC-ului , garantia este oferita sub sigiliul nostru aplicat pe PC, ruperea sau deteriorarea acestuia duce la pierderea garantiei!

Oferta valabila doar in Bucuresti si Videle numai cu programare!

0786439216-Alex

Anunt valabil!
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Configuratie calculator.

Mesajde Blondie-Ana » Lun Dec 19, 2011 11:20 am

Buna. Sunt noua pe acest site dar am citit multe chestii interesante aici. Am si eu o problema daca poate sa ma ajute cineva, plss...Am un laptop pe care am instalat Windows 7 Ultimate si procesorul meu sta tot timpul in 100% cand am deschis iml si 2 sesiuni pe if, una cu explorer si una cu Firefox plus Splitcam. Am un laptop Lenovo g550 Pentium (R) dual core cpu t4400@2.20ghz 2.20 ghz, installed memory 2.00 gb. 32 bit operating sistem. Cum sa fac sa mearga laptopul la capacitate maxima?
:P :shock:
Blondie-Ana
Incepator
Incepator

Re: Configuratie calculator.

Mesajde studiovideochatvid » Lun Dec 19, 2011 4:29 pm

Blondie-Ana scrie:Buna. Sunt noua pe acest site dar am citit multe chestii interesante aici. Am si eu o problema daca poate sa ma ajute cineva, plss...Am un laptop pe care am instalat Windows 7 Ultimate si procesorul meu sta tot timpul in 100% cand am deschis iml si 2 sesiuni pe if, una cu explorer si una cu Firefox plus Splitcam. Am un laptop Lenovo g550 Pentium (R) dual core cpu t4400@2.20ghz 2.20 ghz, installed memory 2.00 gb. 32 bit operating sistem. Cum sa fac sa mearga laptopul la capacitate maxima?
:P :shock:

In primul rand in videochat se lucreaza cu windows XP , in al 2 lea rand splitcam si firefox consuma in draci resurse ca sa nu mai spun de win7 care consuma cu pana la 40-50% resurse fata de XP si ultimul dar nu cel din urma procesorul este slab nu poate duce decat o sesiune in HDsau 2 in normal recomandabil sa se foloseasca IE sau Chrome ca browser sa nu mai spun de memorii ce ar trebui sa fie 4 giga rami.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde AlinAlin » Mar Apr 24, 2012 2:05 am

Buna!
Am vazut discutiile de mai sus,si considerandu-va expert in IT&C am si eu urmatoare intrebare:
Sunteti capabil,sau cunoasteti pe cineva capabil sa rezolve urmatoarea problema?daca raspunsul este da,si gasim o rezolvare,ma voi revansa pe orice plan!
Am urmatoare configuratie PC: placa de baza Asus p5g41 t-m lx,procesor intel e 7600,3,06 Ghz,OC la ~3,5 Ghz(foarte stabil),4 GB DDR 3 KIngston,placa video Nvidia gtx 260,1 Gb ram,448 bit web cam logitech Pro 9000 si conexiune business de 3 MB upl garantat!ei..aici...in cele din urma sunt probleme...viteza,este!suficienta!...pe orice site de testatre sare de 30 MB upl...insa cand ma loghez pe Xcams...imi da viteza de 1600 kbps...duc Pc-ul la altcineva si imi da 2300 kbps!...la o a treia persoana iarasi 2200-2300 kbps...revin acasa...la recomandarile cuiva,instalez Linux...12.000KBPS!!!12 MBPS ..cum vreti!!!!dar pe windows..sub nici o forma...XP,2008 Server,7 pe 32 de biti,7 pe 64 de biti...7 cu licenta,fara licenta...alte 3 Pc-uri aduse si probate...nimic...daca cineva este capabil sa rezolve aceasta problema o sa fiu si eu capabil sa ma revansez fata de acea persoana!
Va multumesc!
AlinAlin
Incepator
Incepator

Mesajde theselby » Mie Apr 25, 2012 4:41 pm

esti expert IT&C ... deja nu mai esti. Treaba e asa:

pe windows, comunicarea in retea se face in alti parametri decat pe linux. Pe linux, comunicarea pe retea este mult optimizata si reusita fata de cea pe orice sistem de operare windows.
Poti cel mult pe windows sa downloadezi un soi de TCP-optimizer care mai "imbunatateste" un pic viteza pe windows, insa in acelasi timp risti sa ai pachete faulty...
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde smartstudio » Vin Apr 27, 2012 4:36 am

Sunt deacord cu theselby, şi înca ceva nu cred că un studio de calitate şi care se respectă nu are deja pe cineva în domeniul IT dacă bine înteles administratorul, asociatul sau ce o fi el în sine cunoaşte domeniu şi nu mai e nevoie.Este de ştiut că dacă lipseşte acest element acela nu se mai numeşte studio de video chat.
Eu iţi spun din experientă, ofertă = cu 20% şanse, dar totuşi eu iţi urez multă baftă.
smartstudio
Incepator
Incepator

Înapoi la Software & Tools