Webcam models

Sfat - pentru incepator baiat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Sfat - pentru incepator baiat

Mesajde ronni3 » Dum Oct 10, 2010 1:07 pm

Salut la toti de curand am inceput si eu webchatul acum stiu ca pentru baieti este ceva mai dificil fata de fete, dar am si eu cateva intrebari cum ar fi:
- ce situri imi recomandati?
- daca e bine sa stau mai mult pe cele gay (pt am senzatia ca pt baieti merge mai bine decat sa stai la vrb cu fete care tot stau si se roaga de tine sa le arati ceva)
si cam cum ar trebui sa se desfasoare o conversatie ca sa ajungi in prv chat ? (daca se poate) :d
multumesc anticipat
ronni3
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Sfat - pentru incepator baiat

Mesajde ionut_ro » Dum Oct 10, 2010 1:58 pm

incearca sa te uiti mai atent pe forum..s-a mai discutat subiectul asta zeci de ori ;)
daca citesti cu atentie o sa gasesti toate sfaturile de care ai nevoie

Bafta acolo!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Jules » Dum Oct 10, 2010 8:09 pm

Am o cunostinta care sta pe f4f, livejasmin, streamate, imlive. El sta pe mai multe, doar pe astea le mai tin minte din ce mi-a zis. II merge bine, dar e mai vechi(vreo 2 ani), probabil are deja membrii lui. Are conturi si la straight si la gay, dar are privaturi numai cu barbati, rar pica cate o prostuta. Nu stiu cat succes o sa ai daca o sa stai s-o freci gol in free, cum am vazut ca-i moda. Baiatul asta sta imbacat in free si nu vede membrul nimic daca nu intra in prv.
Cat despre discutia premergatoare privatului, habar nu am. Incearca sa intrii pe livejasmin.com. Sunt multi baietasi romani pe acolo cu romania debanata(in speranta ca pica vreo gagicuta, hahahahaaaaaa!!!), mai vezi si tu concurenta, vezi cum abordeaza ei membrii, intr-un final incearca sa te uiti la ei prin ochii unui membru, poate te ajuta cu ceva.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Dum Oct 10, 2010 8:37 pm

Jules a atins o chestie misto aici - foarte multi baieti stau cu romania debanata (poate poate intra si el vreo gagicuta si agata si el ceva). dar... faza nasoala de aici incepe, daca stai pe site-uri doar ca sa "agati ceva" cum fac multi... adio privaturi, adio bani....
Bazeaza-te pe membrii...acorda-le atentie... nu-i stresa la cap din prima cu "pvt bb"... o sa fuga.

categoria... baga-te la gay (nu de alta da nu o sa vezi prea des privaturi cu femei :D)

vorba cuiva undeva pe un site "Fii tu insuti.." degeaba copii de la altii...

Bafta acolo!!! (daca nu o sa iti mearga foarte bine de la inceput nu te descuraja ;))
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Discutii generale