Webcam models

un sfat va rog!!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

un sfat va rog!!

Mesajde gabryela » Mar Feb 01, 2011 11:44 am

Sal din nou la toti, va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva care lucreaza pe eurolive, plata stiu ca se face la luna pe data de 10, dar dc nu fac 100 euro ce se intampla? se vireaza luna viitoare sau cand se fac minim 100, sau se vireaza doar in luna cand ai atins 100 euro fara sa se tina cont de cat ai facut luna anterioara, va intreb pentuca eu lucrez de cateva luni si n-am facut 100 euro in nici o luna, mai aveam cativa euro de facut, problema e ca nu s-a platit deloc pana acum si s-au stans cateva sute.

Merci frumos si spor la banuti!!!!!!
gabryela
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: un sfat va rog!!

Mesajde ButterflyKiss » Mar Feb 01, 2011 12:51 pm

Cand faci 100 euro trebuie sa completezi metoda de plata, apoi luna urmatoare poti primii banii:) banii se strang si daca au trecut 6 luni in care ai facut cate 10-20Epe luna in momentul in care ai 100 poti completa metoda de plata si iti poti primii banutii...
ButterflyKiss
AWStudent
AWStudent

Mesajde gabryela » Mar Feb 01, 2011 1:28 pm

merci mult de raspuns , atunci astept sa vina ca sunt mai mult de 100 euro.
sa faceti bani multiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gabryela
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Mar Feb 01, 2011 3:12 pm

Dar contractul lai trimis prin fax sau posta ?
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde gabryela » Mar Feb 01, 2011 3:52 pm

prin fax de ce? a fost aprobat altfel nu cred ca i-mi desvchideau contul daca ceva nu era in regula si mai ales ca eurolive are reguli stricte din cate stiu eu.
gabryela
AWStudent
AWStudent

Mesajde ButterflyKiss » Mar Feb 01, 2011 5:06 pm

aa daca nu ai trimis contractul inseamna k din cauza asta nu ti-au trimis banii... trimite contractu.. eu m-am gandit k e deja trimis
ButterflyKiss
AWStudent
AWStudent

Mesajde gabryela » Mar Feb 01, 2011 5:36 pm

l-am trimis demult, ce Dumnezeu nu intelegeti?toate rubricile completate sunt bifate cu ok, verde deci e cont valid cu toate datele corecte.
gabryela
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Mar Feb 01, 2011 5:46 pm

Contractul ala nu are treaba cu aprobarea contului , poti lucra si face bani si fara sa trimiti contractul doar ca fara el nu iti trimit banii , cand intri la "my method of payment" ar trebui sa scrie ceva de genul "wel done , you are eligible for a payment..." .....
Daca nu poti face nici macar 100 la perioada de ce mai faci umbra aiurea ? :vom:
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde gabryela » Mar Feb 01, 2011 8:30 pm

UITE CE SCRIE SI NU-TI MAI DA CU PRESUPUSUL E TREABA MEA CAT FAC OK? unii fac 2000, 3000, 5000 dolari altii 700, 800, sau 200 stansi din cateva site-uri, care este problema ta?
multumesc oricum tuturor care au avut amabilitatea sa-mi raspunda politicos, raman fidela forumului si celor care intradevar vor sa ajute.

Bravo, vous êtes éligible à un paiement le mois prochain.
gabryela
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale