Webcam models

un sfat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: un sfat

Mesajde Utilizator sters » Sâm Iul 10, 2010 1:58 am

Unii sunt mai norocosi iar altii mai ghinionisti :lol: Probabil ai avut un noroc nebun de nu ai nimerit nici un astfel de membru.Ca la urma urmei de acolo vine tot of-ul.Vine x care ai arde de o ...... si zice:Lasa ca am cont de membru nou si fac ca si data trecuta,intru imi fac treaba si apoi raportez o frauda.Banii imi vin inapoi si imi mai fac treaba de 10 ori cu ei.Asa ceva nu ar trebui sa accepte din partea membrilor.Sau macar in cazul in care se intampla,sa creeze o baza de date cu cei care fac chargeback-uri si cu datele lor sa nu mai accepte nici un cont.Dar vezi?Ei nu se gandesc la modelele care fac show-ri de o ora doua ca muncesc degeaba.Ei gandesc undeva.....:Lasa,poate tura asta nu mai face chargeback si tot asa...
Oricum....din partea mea,never mind insa mai sunt sute de astfel de modele care se afla in aceeasi situatie...

Eu iti urez succes si sa nu ai parte de astfel de membrii!!!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Mesajde fetish » Sâm Iul 10, 2010 8:50 am

lucrez atat pe jasmin cat si pe imlive ; ce i drept pe jasmin nu ami intru de ani de zile lunar ci ocazioanl insa pe imlive sunt zi de zi

despre trafic parerea mea e ca e mult mai bun (sau poate se simte experienta mea in amnevrarea membrilor)de cat era acum n ani ;si nu este parerea mea izolata si alte model cu ani bunicei in bransa sunt de acord cu mine

despre charge back hmmm pe iml in 5 ani maximul a fost de 30 de dolari intr o sg per ceea ce sincer mi se pare infim ;in genere nu sar de de 3 sau 4 dolari in 2 saptaamni deci eu zik ca e f f bine ;despre forumul de pe iml sa nu ami dicutam aditza dac l ai citi cu atentie ai vedea ca maj modelelor care se plang sunt modelel care se ofticau ca treb sa plateasca cei 30 de dolari taxa pt fedex acum 4 ani ; sunt cele care preferau sa nu incaseze cecuri de 800 - 1000 de dolari pt ca nha treb s aplateasca 30 de dolari la fedex ; de asemenea sunt fetele din hof -in cazul lor am impresia ca cb sunt facute de catre alti conationali intentionat ca nha daca atot are fata bnai multi macar la un cb sa o prindem ....;nu stiu dac ai avut curiozitatea sa rasfoieste un pik iml (pagina de modele )sa vzi cate scriu clar cas din romania in profil sau alea care nu scriu zbiara pe forum asa ca st cla ca atrag cb ca un magnetel

bine sa nu generalizam sunt si cazuri in care orice ai face poti avea un cb insa dupa parerea mea daca te pazesti un pik macar le limitezi

aceleasi vesnice dicutii deespre low trafiic sunt si pe ifriends si pe late siite uri mari insa iata cas mii de fete onlien si care fac banii acolo ;problema este ca maj modelelor vechi si au facut deja un renume regulari etc sunt cunoscute dat show ului si eate normal ca un memebru sa se duca unde a mai fost sau a auzit ca e oksau vede rating bun si sute de review uri decat la un model incepator

pe site uri le mari parerea mea e ca ajungi sa castigi bien in timp(cateva luni chiar atunci cand lumea te cunoaste si t cauta )si cand ai ofcourse soemthing special ceea ce 80 la suta din modele nu au
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Sâm Iul 10, 2010 8:55 am

revin ca mi am amintit ceva :site urile merg si merg super bien sau f bine ideea cu auleu acum 10 ani faceam 10 miliarde si acum nu mai fac de o ppunga de seminte sau uff de la criza nu ami merge sunt apanajul lenii sincer si a oamenilor care cred ca intotdeuna treb sa mearga cum a mers acum 45 de ani sau care nu inteleg schimbarea si ca treb in orice moment sa fii destul de open minded incat sa realiizezi ca ti treb ceva nou
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Sâm Iul 10, 2010 8:59 am

uite ca m am babit si uit ce vreau sa spun ; nu stiu cum sta treaba cu webmasterii nu ma bag nu ma pricep eu itit spun insa din perspectiva unul model care model vb zilnik cu mandre din astea cu viata sfasiaata de nemersul vdc dar fara a face ceva sa schimbe atoitudinea lor sau modul de gandire ...
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Iul 10, 2010 2:37 pm

Sunt de acord cu tine din multe puncte de vedere fetish insa adevarul este ca nu ai cum sa te feresti de membrul ce face chargeback :smt016 Aici mai depinde si de noroc iar pentru ceea ce ai explicat mai sus este o vb: "fiecare cum isi asterne asa doarme"

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde AndrewLuvsYa » Mar Sep 07, 2010 6:58 am

plastic scrie:
spaniolul scrie:asa ca nu schimbati decorul,site-ul ori infatisarea ca nu sunteti voi de vina,vina o poarta in mare masura lipsa banilor!

Ei hai, vrei sa spui ca nu exista nicio diferenta intre siteuri, e ok sa ai aceeasi infatisare tot timpul - poti sa stai si in pijamale - si decorul ar putea fi chiar si un covor cu Rapirea din Serai pe perete, ca nu are importanta si totul sta la voia intamplarii.
Iar treaba ca 90% dintre clienti ne aleg pe noi si zici ca e stupid sa ne intrebam cum sa ii atragem, e ca si cum am vbi despre Mirc, si nu despre un job in care ne vindem imaginea.Pana si pe Mirc mai conteaza ce nickname ai :))
A spune ca totu tine de noroc chior si de alinierea planetelor, e ca si cum am nega cu totul rolul publicitatii si un intreg domeniu care se ocupa cu metode de a atrage atentia prin stimuli si modalitati de a veni in intampinarea clientilor, de orice fel ar fi ei.

Conteaza Nickname'ul , pentru ca prin el membrii stiu ceea ce tu poti face
Conteaza Atitudinea pe care o ai
Conteaza sa fi prietenos
Conteaza sa ai o claritate a imaginii video destul de mare
Conteaza mediul inconjurator
Conteaza abilitatile de limba engleza , franceza etc

Daca intra un membru pe tn si te vede cu o fata de'asta :roll: iti iese in 2 secunde

Sunt multe aspecte de care cei ce vor sa se apuce de v.chat trebuie sa tina cont , tocmai de aceea , la fe cum a spus cnv mai sus ,conteaza sa incepi la un studio , macar pentru 2 saptamani ,pentru a te forma ca model.

Succes noilor modele de acum inainte :P
AndrewLuvsYa
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Mar Sep 07, 2010 9:19 am

AndrewLuvsYa scrie:
plastic scrie:
spaniolul scrie:asa ca nu schimbati decorul,site-ul ori infatisarea ca nu sunteti voi de vina,vina o poarta in mare masura lipsa banilor!

Ei hai, vrei sa spui ca nu exista nicio diferenta intre siteuri, e ok sa ai aceeasi infatisare tot timpul - poti sa stai si in pijamale - si decorul ar putea fi chiar si un covor cu Rapirea din Serai pe perete, ca nu are importanta si totul sta la voia intamplarii.
Iar treaba ca 90% dintre clienti ne aleg pe noi si zici ca e stupid sa ne intrebam cum sa ii atragem, e ca si cum am vbi despre Mirc, si nu despre un job in care ne vindem imaginea.Pana si pe Mirc mai conteaza ce nickname ai :))
A spune ca totu tine de noroc chior si de alinierea planetelor, e ca si cum am nega cu totul rolul publicitatii si un intreg domeniu care se ocupa cu metode de a atrage atentia prin stimuli si modalitati de a veni in intampinarea clientilor, de orice fel ar fi ei.

Conteaza Nickname'ul , pentru ca prin el membrii stiu ceea ce tu poti face
Conteaza Atitudinea pe care o ai
Conteaza sa fi prietenos
Conteaza sa ai o claritate a imaginii video destul de mare
Conteaza mediul inconjurator
Conteaza abilitatile de limba engleza , franceza etc

Daca intra un membru pe tn si te vede cu o fata de'asta :roll: iti iese in 2 secunde

Sunt multe aspecte de care cei ce vor sa se apuce de v.chat trebuie sa tina cont , tocmai de aceea , la fe cum a spus cnv mai sus ,conteaza sa incepi la un studio , macar pentru 2 saptamani ,pentru a te forma ca model.

Succes noilor modele de acum inainte :P

Corect! sunt aspecte de care trebuie sa ti seama,eu una personal am facut PVT/uri in...pijama,asa le place asa ma imbrac dar.....depinde de ff multe aspecte,o parte din ele mentionate deja mai sus.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Mar Sep 07, 2010 3:28 pm

Dupa cum am scris si mai sus....fi original! Majoritatea membrilor deja stiu ce e ala studio...
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde carla.monica » Joi Iun 16, 2011 5:31 pm

Utilizator sters scrie:sunflower.....adevarul este ca jasminul si imlive-ul au decazut josnic.jasminul nu am ce sa zic,poate din cauza ca sunt prea multi webmasteri insa imlive aveam ceva mai multe pretentii de la ei.Si mai ales in ultima vreme pe imlive au stricat-o rau cu chargeback-urile lor de doi lei.Din punctul meu de vedere=niste oameni fara minte.Daca citesti forumul ala al lor te crucesti.Numai cu o zi inainte sa se incheie perioadele incep modelele sa se planga de chargeback.de ce?Termeni si conditii?Spre exemplu mfc-ul nici nu discuta despre asa ceva?ei de ce o fac?multe modele dea mele au patit-o foarte des in ultima perioada daca imi aduc aminte chiar am si deschis un topic aici in care am intrebat daca mai sunt si altii in aceeasi situatie.Am primit un sfat atunci de la teroristu :lol: colegul nostru...sa-mi bag picioarele in el de site si asa am si facut dupa inca o perioada in care s-au repetat aceleasi probleme :yawinkle:
Si nu imi pare rau deloc,ba chiar am unele avantaje :smt003

Succes acolo!

da sa sti ca ai dreptate si eu am patit-ocu chargeback chiar in ultima zi de plata,mi se pare o tampenie
carla.monica
Incepator
Incepator

Mesajde carla.monica » Joi Iun 16, 2011 5:33 pm

sunflower scrie:Personal, sunt foarte multumita de Imlive si de cand lucram cu ei nu am avut absolut nici un chargeback.

sa te anunt ca eu am patit-o
carla.monica
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Lun Iun 20, 2011 4:01 pm

I-am crezut si pe ceilalti, te cred si pe tine :lol: Am avut 2 chargebackuri putin mai mari... Unul de 82$ si celalalt de 100$ - noroc ca era 100% ca altfel chiar ca injuram de mama ciorii lol. Asta este. Pana la urma, chargebackurile sunt un risc al meseriei.
sunflower
Instructor
Instructor

Anterior

Înapoi la Discutii generale