Webcam models

un sfat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

un sfat

Mesajde jessycaxxx » Dum Mai 30, 2010 1:41 am

Buna,sunt noua in acest job,si as avea putina indrumare.Am inceput acum 1 luna pe Livejasmin dar nu mi a mers..acum am incercat pe Imlive,in 2 zile am facut 40 dolari si acum de cateva zile nimic..decorul l am schimbat,o atitudine pozitiva am iar rau nu cred ca arat..un sfat daca se poate m ar ajuta mult.Multumesc.
jessycaxxx
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: un sfat

Mesajde Under10 » Dum Mai 30, 2010 9:02 am

Salut , cred ca vrei putina indrumare nu ai ptr noi putina indrumare ;)

Poti incerca si cu alte site-uri , ptr inceput era de preferat un studio .
Under10
Profesionist
Profesionist

re

Mesajde jessycaxxx » Dum Mai 30, 2010 9:46 pm

Multumesc pentru sfat..doar ca am preferat sa lucrez de acasa locuind cu prietenul meu,imi este mai usor sa lucrez de acasa..o sa mai am putina rabdare,daca nu reusesc o sa incerc un studio.O seara buna si scz pt greseala de ortografie.
jessycaxxx
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Dum Mai 30, 2010 11:17 pm

Foarte ulti dintre voi pun exact aceiasi intrebare sub alta forma de zeci de ori,la urma urmei ce este un site de videochat? este un JOB! platit din...prestatiile noastre zilnice in PRIVAT! cum sa atragem clientii? o intrebare...stupida deoarece 90% dintre clienti ei ne ALEG pe noi,frumoase,urate si nu NOI pe ei...buuun,acum vine intrebarea: de ce x sau y face cate 1000 sau 3000$ intr-o luna si eu doar 300-500? raspunsul e simplu: acel x ori are un noroc chior si a facut acesti bani in prima si a doua luna ori..are sponsori,da ati auzit bine SPONSORI,sunt clienti care vor sa vada sa stea cu cineva de vorba in PVT si care platesc la greu,eu de ex: am 2 care de 2-3 ori pe luna stau cu mine in PVT 45 min pana la o ora si jumate,restul de bani ii fac cu restul care intra in PVT ca la piata,adica intra se uita zice "cat costa" vorba vine apoi pleaca,nu neaparat site-urile ori noi ori clientii sunt de vina,in ultimul an destul de multi clienti cunoscuti imi intra tot mai rar,motivul? nu au bani,asa ca nu schimbati decorul,site-ul ori infatisarea ca nu sunteti voi de vina,vina o poarta in mare masura lipsa banilor!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde plastic » Lun Mai 31, 2010 5:06 pm

spaniolul scrie:asa ca nu schimbati decorul,site-ul ori infatisarea ca nu sunteti voi de vina,vina o poarta in mare masura lipsa banilor!

Ei hai, vrei sa spui ca nu exista nicio diferenta intre siteuri, e ok sa ai aceeasi infatisare tot timpul - poti sa stai si in pijamale - si decorul ar putea fi chiar si un covor cu Rapirea din Serai pe perete, ca nu are importanta si totul sta la voia intamplarii.
Iar treaba ca 90% dintre clienti ne aleg pe noi si zici ca e stupid sa ne intrebam cum sa ii atragem, e ca si cum am vbi despre Mirc, si nu despre un job in care ne vindem imaginea.Pana si pe Mirc mai conteaza ce nickname ai :))
A spune ca totu tine de noroc chior si de alinierea planetelor, e ca si cum am nega cu totul rolul publicitatii si un intreg domeniu care se ocupa cu metode de a atrage atentia prin stimuli si modalitati de a veni in intampinarea clientilor, de orice fel ar fi ei.
plastic
Incepator
Incepator

Mesajde plastic » Lun Mai 31, 2010 5:10 pm

As mai adauga ca, tocmai din lipsa banilor, sunt de parere ca majoritatea clientilor devin mai selectivi si importanta pe care o acordam logisticii si imaginii este cu atat mai mare.
Restul e plafonare si cautare de scuze.
Iar treaba cu siteurile nu e deloc de neglijat, merita incercat pana iti gasesti locul potrivit in functie de mai multi factori care te pot face ca intr-o parte sa iti mearga si in alta nu.
Chiar ai impresia ca sunt atatea si nu exista nicio diferenta intre ele? :))
plastic
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Lun Mai 31, 2010 6:37 pm

plastic scrie:
spaniolul scrie:asa ca nu schimbati decorul,site-ul ori infatisarea ca nu sunteti voi de vina,vina o poarta in mare masura lipsa banilor!

Ei hai, vrei sa spui ca nu exista nicio diferenta intre siteuri, e ok sa ai aceeasi infatisare tot timpul - poti sa stai si in pijamale - si decorul ar putea fi chiar si un covor cu Rapirea din Serai pe perete, ca nu are importanta si totul sta la voia intamplarii.
Iar treaba ca 90% dintre clienti ne aleg pe noi si zici ca e stupid sa ne intrebam cum sa ii atragem, e ca si cum am vbi despre Mirc, si nu despre un job in care ne vindem imaginea.Pana si pe Mirc mai conteaza ce nickname ai :))
A spune ca totu tine de noroc chior si de alinierea planetelor, e ca si cum am nega cu totul rolul publicitatii si un intreg domeniu care se ocupa cu metode de a atrage atentia prin stimuli si modalitati de a veni in intampinarea clientilor, de orice fel ar fi ei.

Ai inteles gresit!ma refeream strict la faptul ca nu schimbarea zilnic a decorului e o solutie,eu spre exemplu imi schimb decorul o data la 2 zile si in fiecare zi am cel putin 5 randuri sexy cu care ma imbrac,ideea este in final ca,..clientii au devenit mai selectivi din lipsa banilor,e adevarat ca daca stai pe un site o luna si nu faci nimic sau mai nimic sa il schimbi cu altul dar asta nu inseamna ca dupa o saptamana sa vrei sa schimbi site-ul ca nu ai facut decat 40-80$ depinde de fiecare dar...majoritatea o decid CLIENTII!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Lun Mai 31, 2010 8:24 pm

vdc ul functineaza ca orice business pana la urma ; cei care au castigat mult timp bani multi vor castiga bine si in per de criza ; gandditiva la un magazin intotdeauna magazinul ami vechi unde ati ami fost si va placut va va atrage in defavoarea neta a magazinullui nou ; cam asa este si cu modelele

modelele cce au stiut sa se impuna raman si in per de criza ; este bine de stiut ca in orice per de criza nu e indicat sa incepi un business ; de ce oamneii cumpanesc mai mult banii prefera sa mearga unde au ami fost , evita noul pe principiul cine stei ce platesc etc

plus ca este si o mentalitate de turma adiak daca la un modl este trafic si multe pvt in mom respectiv o parte din trafic se va duce acolo

nu este imposibil sa reusesti ca si model nou ;insa in aceasta per eu sincer as sfatui pe oricine sa inceapa de la studiou ; le va fii mult mai usor , vor prinde mai multe pont rui mai repede , experienta se capata altfel cand te invata cineva decat atunci cand inveti singur

bien inteles nu e de negklijat factorul de marketing ;unii stiu sa vanda si oul din fundu gainnii altii nu au aceats atractie spre asa ceva

multa bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Akelah » Lun Iul 05, 2010 12:21 am

Salutare :), nu stiu cum o sa para intrebarea asta dar nu am unde sa intreb, deci... Sunt foarte interesata sa intru in acest "bussines" as vrea sa stiu ce succes credeti ca as putea sa am dat fiind faptul ca nu ma incadrez in categoria 90-60-90; sunt putin mai "dotata" :P ca sa zic asa.
Akelah
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Lun Iul 05, 2010 5:52 am

Daca te poti prezenta originala cum esti,stii si ceva limbi straine sau macar engleza si cu putin noroc poti avea un succes nebun!Nu conteaza doar cum arati.In acest business conteaza mai mult ce fel te comporti.
Sfatul doctorului: Be original!!! :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde wxdj » Mar Iul 06, 2010 12:17 pm

Off toata lumea vrea "sfaturi" adika : "Te rog sa-mi explici dar nu vei primi nimik la schimb" . ma uit la multe posturi pe aici, dar nimeni nu spune uite nu shtiu NIMIK dar ofer 1$ ca sa ma ajute cineva"
Intrebarile " de ce nu mai fac bani ?" , sau "este trafic astazi", " ce ar trebui sa mai schimb la decor sau la mine " , unde ar trebui sa investesc , in tehnica , in haine in accesorii, in mine ,aceste intrebari si le pune un model in fiecare zi sau fiecare ora. Nu sunt rautacios , dar nici nu pot da din casa la oricare post afishat, si nu ma adresez in special persoanei de mai sus , ci in general. Asa ca fetelor succesul oriunde si in oricare domeniu are un pret!
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Mar Iul 06, 2010 4:10 pm

Acest forum este destinat in mare parte celor care au semne de intrebari :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Mie Iul 07, 2010 11:11 am

Lipsa banilor my ass...
@jessycaxxx, este un topic despre ImLive. Site-ul are f multe features, citeste despre ele. Daca vezi ca nu te descurci fa Happy Hour cat mai des, deschide-ti un discount club, socializeaza cat mai mult in free, fii naturala, nu tranti un zambet fals numai ca sa-ti arati dantura, nu te misca in free de parca ai avea Parkinson, cum vad la multe fete. Intra in party chat cat mai mult posibil.
Fii senzuala.
Raspunde-ti la intrebarea :" Ce poate fi plictisitor pt un barbat?".
Incearca sa privesti din perspectiva unui membru pt a vedea daca te-ai lua in pv chat sau nu.
Treziti-va la realitate fetelor!! Sunt sute de fiinte online in acelasi timp cu voi, care au tot tzate, fund si ceva
intre picioare. Folositi-va creierul, pt ca succesul de acolo vine.
Si tine minte, daca faci putin pe un site cu ani grei in spate, problema este de la tine. Pe oricare alt site ti se poate intampla la fel.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Vin Iul 09, 2010 6:36 am

sunflower.....adevarul este ca jasminul si imlive-ul au decazut josnic.jasminul nu am ce sa zic,poate din cauza ca sunt prea multi webmasteri insa imlive aveam ceva mai multe pretentii de la ei.Si mai ales in ultima vreme pe imlive au stricat-o rau cu chargeback-urile lor de doi lei.Din punctul meu de vedere=niste oameni fara minte.Daca citesti forumul ala al lor te crucesti.Numai cu o zi inainte sa se incheie perioadele incep modelele sa se planga de chargeback.de ce?Termeni si conditii?Spre exemplu mfc-ul nici nu discuta despre asa ceva?ei de ce o fac?multe modele dea mele au patit-o foarte des in ultima perioada daca imi aduc aminte chiar am si deschis un topic aici in care am intrebat daca mai sunt si altii in aceeasi situatie.Am primit un sfat atunci de la teroristu :lol: colegul nostru...sa-mi bag picioarele in el de site si asa am si facut dupa inca o perioada in care s-au repetat aceleasi probleme :yawinkle:
Si nu imi pare rau deloc,ba chiar am unele avantaje :smt003

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Vin Iul 09, 2010 6:43 pm

Personal, sunt foarte multumita de Imlive si de cand lucram cu ei nu am avut absolut nici un chargeback.
sunflower
Instructor
Instructor

Următorul

Înapoi la Discutii generale