Webcam models

O simpla intrebare...

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

O simpla intrebare...

Mesajde Serban » Joi Noi 17, 2011 11:55 am

Buna ziua, facem asta de acasa de putin timp, cam din 13 noiembrie, si nu am ales inca metoda de plata.
In prima perioada (pana in 16 noiembrie) am facut 40 si ceva de $.. iar acum s-a trecut la perioada a doua, de unde $ au inceput iarasi de la 0.

Intrebare: Putem scoate toti banii, si cei din prima perioada? (Evident, dupa ce alegem metoda de plata).
Serban
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: O simpla intrebare...

Mesajde theselby » Joi Noi 17, 2011 12:04 pm

Bineinteles. Atunci cand vei alege metoda de plata si doar in momentul in care indeplinesti conditiile de transfer (suma minima pt transfer de exemplu), toti banii netransferati pana la acea data vor fi virati in cont.
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde jack.winfrey » Dum Noi 20, 2011 12:12 am

Imi cer scuze ca postez aici nelamurirea mea dar dupa ce am citit mai multe raspunsuri si explicatii de pe forum nu am reusit sa imi dau seama de unele lucruri - in primul rand mentionez ca as dori sa incep activitatea de acasa (nu am mai lucrat in prealabil ca model) :

1. Ce tip de camera sa-mi cumpar? (ma refer la o camera care se ataseaza pe ecranul laptop-ului)

2. E nevoie sa imi cumpar microfon separat sau camerele vin cu microfon incorporat?

3. Care e cea mai buna alegere privind efectuarea de retrageri (tinand cont de lejeritate, siguranta, taxe)?
A. Cont Paypal
B. Cont ePassporte
C. Cont card debit la o banca din Romania

citesc forumul de ceva timp dar la intrebarile astea nu am gasit un raspuns clar. Multumesc anticipat
Whats the use of money, if you have to work for it?
jack.winfrey
Incepator
Incepator

Mesajde mirely » Dum Noi 20, 2011 5:23 pm

Iarta-ma dar daca tu nici macar nu stii ca Epassprtul a murit de anul trecut in 2 septembrie,e clar ca nu stii nimic.Sa-ti raspunda altii eu sincer nu am rabdare.
mirely
User activ
User activ

Mesajde jack.winfrey » Lun Noi 21, 2011 3:48 pm

mirely scrie:Iarta-ma dar daca tu nici macar nu stii ca Epassprtul a murit de anul trecut in 2 septembrie,e clar ca nu stii nimic.Sa-ti raspunda altii eu sincer nu am rabdare.

Am inima mare te iert stai linistit(a) ;)

Dupa cum am mai scris is mai sus , sunt incepator si pun aceste intrebari ca NU AM NICI O TREABA cu aceste lucruri si doresc sa le inteleg .... nu pun intrebarile ca sa ma aflu in treaba.
Oricum iti multumesc pentru ca m-ai lamurit : mai am paypal sau cont bancar.
jack.winfrey
Incepator
Incepator

Mesajde studiolove69 » Mie Noi 23, 2011 12:40 am

sincer.. daca citesti acest forum de ceva timp si nu ai reusit sa vezi ca metoda de plata cea ami uzuala este Payoneer.. cam naspa sincer.

Payoneer - DA

paypal - NU

ePasport - nu mai exista cum a spus colegul de sus

cont bancar- daca tii neaparat...( toate folosesc si cont bancar ca metoda de plata dar in $ sau euro)

mai bine decat sa citesti forumul citeste pe siteuri pe care lucrezi despre metodele de plata si alte reguli.

Camera web - logitech C910 si are microfon incorporat f ok.

Aici lumea scrie multe ... multe si in necunostinta de cauza. Ai grija sa te uiti la data postului pe care il citesti si de catre cine este scris... sa fie useri experimentati.

De aceea exista studiouri si training la studiouri... pentru ca pe forum nu este nimeni obligat sa raspunda si sa se dea atatea detalii. Si asa pe forumuri deja se vb prea multe si poc.. se gaseste unu cu super bani dar cunostinte 0 in domeniu sa isi faca studio, performeri carora le e lene sa citeasca ce scrie pe siteul pe care vor sa lucreze la sectiunea F.A.Q. si asteapta totul mura in gura si dupa se plang ca nu fac bani. Uite asa se umplu siteurile de modele cu show-uri de o calitate proasta.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Mie Noi 23, 2011 1:13 am

studiolove69 scrie:Si asa pe forumuri deja se vb prea multe si poc.. se gaseste unu cu super bani dar cunostinte 0 in domeniu sa isi faca studio, performeri carora le e lene sa citeasca ce scrie pe siteul pe care vor sa lucreze la sectiunea F.A.Q. si asteapta totul mura in gura si dupa se plang ca nu fac bani. Uite asa se umplu siteurile de modele cu show-uri de o calitate proasta.

Bine spus, sunt astfel de studiouri in Bucuresti si nu numai, in care baietii de bani gata ce le-au facut sunt pe langa total, iar modelele sunt varza din toate punctele de vedere. sincer sa fiu ca, model daca as intra in vreun astfel de studio unde ownerul habar nu are de nimic as fugi cat mai departe de acel studio.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde jack.winfrey » Mie Noi 23, 2011 11:12 pm

studiolove69 scrie:De aceea exista studiouri si training la studiouri... pentru ca pe forum nu este nimeni obligat sa raspunda si sa se dea atatea detalii. Si asa pe forumuri deja se vb prea multe si poc.. se gaseste unu cu super bani dar cunostinte 0 in domeniu sa isi faca studio, performeri carora le e lene sa citeasca ce scrie pe siteul pe care vor sa lucreze la sectiunea F.A.Q. si asteapta totul mura in gura si dupa se plang ca nu fac bani. Uite asa se umplu siteurile de modele cu show-uri de o calitate proasta.

Multumesc frumos pentru raspuns....este indiscutabil mai bine s alucrezi dintr-un studio decat de acasa (chiar cred ca sunt mai multe motive PRO decat CONTRA in cazul studiourilor) dar sincer nu am timp sa ajung la un studio (deja am un job) si nu as putea sa duc si ture intr-un studio.

Inca o data iti multumesc pentru raspunsurile si pentru timpul acordat

Toata stima
jack.winfrey
Incepator
Incepator

Mesajde fetish » Joi Noi 24, 2011 6:26 am

lasa sa se vorbeasca , cine are cap sa invete o sa invete oricum , cine nu stati cuminti ca poate sa si printeze tot forumul sa-l inghita dumicat cu dumicat si tot nu face mare branza

va fii steaua lu peste o luna 2 sau 3 si pe urma gata , adios si nu am cuvinte ; cate model am cunoscut in ani care asa cum au aparut asa au disparut ; vb aia intra cine vrea ramane cine poate
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde mirely » Joi Noi 24, 2011 6:07 pm

Mare dovada de inteligenta Fetish,PARCA MAI IERI SPUNEAI CA POSTURILE MELE SUNT DE KK.ale tale sunt super ok,recunosc ca ma mir de fiecare data cand postezi.
mirely
User activ
User activ

Mesajde passion19 » Mie Ian 11, 2012 3:33 am

buna! am si eu nevoie de ajutor va rog. mi.am facut un cont pe CamPrime,am descarcat softul acela CamPrime installer dar imi da eroare si nu pot sa.l instalez.ce trebuie sa fac? multumesc
passion19
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Mie Ian 11, 2012 3:05 pm

Mai multe detalii? Ce sistem de operare folosesti? Care este eroarea? La prima vedere se pare ca nu ai instalat NET. Framework sau vre-un service pack.
gabi28
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale