Webcam models

Sistem nou I5.

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Sistem nou I5.

Mesajde Blondie-Ana » Vin Ian 06, 2012 1:48 am

Buna seara. As vrea sa-mi fac o configuratie noua pentru chat, daca binevoiti sa ma ajutati sa-mi spuneti daca e ok ce doresc sa cumpar.
Va multumesc mult. :P
2 x Kingmax DDR3 4096MB 1333Mhz Mars
1 x Intel Core i5 2400 Sandy Bridge BOX
1 x Asrock H61iCafe
1 x Recom Power Engine 450 Plus II
1 x Western Digital Caviar Blue 250GB SATA3 7200rpm 16MB
1 x Samsung DVD-RW SH-222AB/BEBE SATA Black Bulk
1 x Samsung S22A300N
Ce parere aveti de sistemul asta?
Blondie-Ana
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Sistem nou I5.

Mesajde diorversion » Sâm Feb 04, 2012 1:49 pm

Buna ana,din experienta proprie pot sa ti spun ca sistemul tau este minunat,mai ales acel procesor + 8 gigei de rami,ar trebui sa nu ai multa bataie de cap chiar si daca ai sta pe 5 site uri odata,cateva din ele si in HD,dar binenteles,HD ul ramane un vis intangibil din cauza provider ilor,care inghit foarte multi pe latime de banda garantata.Spun asta pt ca si eu am o configuratie asemanatoare cu a ta,spre deosebire de tine,eu am doar 4 gb de ram,dar in curand o sa mai adaug o placuta sa ajung la nivelul tau :P.Multa bft si sport la treaba.
diorversion
Incepator
Incepator

Re: Sistem nou I5.

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Feb 04, 2012 7:43 pm

Blondie-Ana scrie:Buna seara. As vrea sa-mi fac o configuratie noua pentru chat, daca binevoiti sa ma ajutati sa-mi spuneti daca e ok ce doresc sa cumpar.
Va multumesc mult. :P
2 x Kingmax DDR3 4096MB 1333Mhz Mars
1 x Intel Core i5 2400 Sandy Bridge BOX
1 x Asrock H61iCafe
1 x Recom Power Engine 450 Plus II
1 x Western Digital Caviar Blue 250GB SATA3 7200rpm 16MB
1 x Samsung DVD-RW SH-222AB/BEBE SATA Black Bulk
1 x Samsung S22A300N
Ce parere aveti de sistemul asta?

1- sursa minim 500W reali! adica sa aiba inscriptionat pe ea 80+ asta inseamna ca, ai garantat 80% din puterea ei, de ex: aceasta sursa:

http://www.pcgarage.ro/surse/ocz/fatal1ty-series-550w/

2- Placa de baza medie, preferabil ar fi fost una cu chipset Z68 adica ceva in genul asta:

http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/as ... pro3-gen3/

3-Procesorul este standard, adica are multiplicatorul blocat, daca vrei sa il urci la 3,30Ghz sau 4Ghz nu poti, un 2500K era ok, diferenta de doar 100 ron.

Iti mai trebuie si o carcasa cu ventilatie corespunzatoare, minim 2-3 ventilatoare, ceva in genul acesta:

Imagine

http://www.pcgarage.ro/carcase/enermax/luxuray/
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Software & Tools