Webcam models

sistem de operare pt pc

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

sistem de operare pt pc

Mesajde freegod4u » Joi Apr 28, 2011 9:51 pm

sal am si eu o mica intrebare si poate reusesc sa gasesc un raspuns la voi, si aici ma refer la cei care am ceva experienta in spate.
ce parere aveti ca sistem de operare Ubuntu pe pc? adica se poate online pe site-uri, accepta cerintele site-urilor, se poate folosi sau nu? daca a incercat cineva si ma poate ajuta cu un raspuns, va multumesc frumos. la cat mai multi $$$$$$$$
freegod4u
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: sistem de operare pt pc

Mesajde ready_for_you29 » Vin Apr 29, 2011 8:33 am

In primul rand marea majoritate a site-urilor de videochat ofera suport doar pentru Windows si Mac. Daca nu ai bani sa iti permiti un sistem de operare original iti recomand Windows 7 Enterprise SP1 varianta pe 32 de biti. E gratis pentru 100 de zile si ai suport legal din partea Microsoft in aceasta perioada, ma refer aici la update-uri. Fiind un Windows original scapi si de problema antivirusului cu Microsoft Security Essentials care este oferit tot gratis de Microsoft. Deci in concluzie foloseste pentru 3 luni urmatoarea combinatie: Windows 7 Enterprise SP1 pe 32 biti+Security Essentials+ Internet Explorer 9+ Adobe Flash la zi + ManyCam varianta 2.4.69. Acum ce sa zic, in 3 luni se poate pune ban pe ban pentru a lua ceva cu licenta daca asta se vrea, daca nu ,solutii mai sunt.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde thalia » Sâm Apr 30, 2011 12:00 am

Buna!Am si eu o intrebare si va rog f mult sa ma ajutati.mi-am luat un pc nou care are windows 7..si nu pot deschide mai multe sesiuni.decat una singura merge.folosesc splitcam.ce trebuie sa fac??? :sad:
thalia
Incepator
Incepator

Mesajde admin03 » Lun Mai 02, 2011 9:05 pm

Buna!Am si eu o intrebare si va rog f mult sa ma ajutati.mi-am luat un pc nou care are windows 7..si nu pot deschide mai multe sesiuni.decat una singura merge.folosesc splitcam.ce trebuie sa fac??? :sad:

Esti 100% convinsa ca nu te incurci in setarile de 'camera source' a siteurilor?
Sau incearca un alt splitter, am mai auzit de probleme la windows7 cu splitcam.
ce parere aveti ca sistem de operare Ubuntu pe pc?

Eu personal clar nu recomand.
Inafara ca nu exista support din partea siteurilor de videochat, trebuie sa iei in calcul si multe alte aplicatii care trebuie sa le instalezi si o sa fie dificil pe alt sistem de operare.
Eu personal instalez in jur de 15 aplicatii in fiecare sistem de chat.
<a href="http://www.girladdicts.com">Angajari Videochat</a>
admin03
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale