Webcam models

Ce site sa aleg pentru baieti?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Ce site sa aleg pentru baieti?

Mesajde liviu202 » Sâm Sep 18, 2010 1:14 pm

aditza in mintea lui stie ca nu are dreptate. Cand ai un studio nu poti sa fi deacord cu chestia asta.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde studiolove69 » Sâm Sep 18, 2010 1:39 pm

orice performer la un moment dat o sa afle despre asta si o sa se gandeasca la cum poate faci bani pe langa daca nu este deacord cu procentul, sau nu ii convine ceva in studio. Tocmai de aia trebuie sa ii faci mediu cat mai ok si sa te comporti cu el cat ami ok ... nu ca niste sclavi care trebuie sa iti faca bani si din respect pt studioul respectiv cred ca nu isi trage clientii pe langa.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 18, 2010 1:42 pm

liviu202 scrie:aditza in mintea lui stie ca nu are dreptate. Cand ai un studio nu poti sa fi deacord cu chestia asta.

Ai putina dreptate in ceea ce zici...Asteapta o secunda ca revin......

studiolove69 scrie:
aditza scrie:P.S bani in paypal se chinuie sa faca doar cei care nu sunt in stare sa se descurce pe un site....si e veche.
Altceva mai nou... :lol:

LOL ... nu stiu cum poti sa spui asa ceva... Poate unii nu vor sa imparta cu siteul ... daca un membru te place mult si intra constant si cheltuie bani cu tine destui de ce sa nu iti dea tie toti bani? si sa iti iei doar 35-max 50% ? Mi se pare o cretinitate gandirea asta... poti sa ai 5 stele sa fii super tare si membrul iti propune chiar el... hai pe paypal ca vreau sa iti dau toti banii tie si nu la site, sau pur si simplu ca are chef el sa iti dea bani. Stati doar pe site cu 5 stele si super rate si dati 70 % .. ca in Romania.. dai la stat si pt tine nic.

Din cate observ mai sus,ai nick-name-ul @studiolove69. In primul rand as vrea sa stiu daca chiar ai studio,daca ai studio care iti este interesul?,sa faci bani sau sa te faca modelele din orice pozitie?
Daca tu esti model si muncesti la mine la studio,eu nu as fi de acord ca tu sa primesti bani prin paypal.Daca tu ai face acest lucru,eu nefiind de acord cu el te-as trimite la plimbare in 2 secunde,dupa care vei sta sa plangi pe forumuri ca asta ca nu iti poti deschide cont pe site-ul x si y din cauza studioului la care ai muncit deoarece este neserios dar de fapt si de drept tu ai fost miezul problemei.In cazul in care esti studio,prin lucrurile pe care le-ai spus mai sus,dai dovada de neprofesionalism si nu te voi lua in seama insa te voi ruga ca pe viitor cand mai doresti sa atragi atentia cuiva,sa pui in balanta si restul aspectelor :yawinkle:

liviu202 scrie:aditza in mintea lui stie ca nu are dreptate. Cand ai un studio nu poti sa fi deacord cu chestia asta.

Ca model independent,mai merge sa mai faci cate un paypal atunci cand stii ca membrul are posibilitatea si vrea acest lucru,insa noi in topicul asta discutam de paypal masiv si ca sa stai sa agati membrii la paypal mi se pare o pierdere de timp in care totusi se pot face ceva banuti.Din punctul meu de vedere,paypal-ul este doar pentru modelele independente,si nu trebuie sa stai la agatat.Plus ca daca stai sa o gandesti bine,ai foarte multe sanse sa zbori de pe site-ul respectiv avand in vedere regulamentul fiecaruia.Ar mai fi multe de vorbit insa ma opresc aici....

Bafta acolo! :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 18, 2010 1:47 pm

studiolove69 scrie:orice performer la un moment dat o sa afle despre asta si o sa se gandeasca la cum poate faci bani pe langa daca nu este deacord cu procentul, sau nu ii convine ceva in studio. Tocmai de aia trebuie sa ii faci mediu cat mai ok si sa te comporti cu el cat ami ok ... nu ca niste sclavi care trebuie sa iti faca bani si din respect pt studioul respectiv cred ca nu isi trage clientii pe langa.

Pfffff ce vorbesti tu acolo prietene? :lol: :lol: :lol: Arata-mi si mie un model care face un paypal in studio,si se duce sa-i zica sef-ului :lol: Sau arata-mi si mie un model care munceste si din studio si de acasa si nu isi trage membrii pentrul el :lol: :lol: :lol: Si mai mult.... cum draci sa munceasca si de acasa si de la studio omule?Tu te auzi ce vorbesti?Tu ai studio?Mi-ai dat o portie de ras foarte ok pe ziua de azi :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde liviu202 » Sâm Sep 18, 2010 2:04 pm

Deacord cu tine aditza. paypal e ptr modele independente. Daca un membru iti lasa id-ul fara sa il ceri si iti trimite bani in paypal norocul tau. Nu am zis niciodata "sa stai sa agati membrii la paypal". Dar in timp ,dupa ce aduni cativa membrii in lista de mess incepi sa intri pe situri din obisnuinta nu te nevoie :P
Cunosc un baiat din galati care face 2000$ pe luna din paypal (doar 2 membrii) si fete nu mai zic(mult mai mult). Nu zic mai mult ca nu vreau sa ma pun rau cu studiourile.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Sâm Sep 18, 2010 3:15 pm

paypal e super ok pentru un model nu poti spune k e pierdere de timp sa atragi membrii prin paypal doar k esto oqner de studio si nu iti convine...in fond paypal e mai bun oricum ai lua-o. si daka modelul tau face rost de id-ul unui membru care o place mult si vrea sa ii trimita bani ce faci si toate astea se intampla in afara studioului? ideea e ca nu ai cum sa opresti daca modelul e destept si nu o prinzi cu asta. chestia era k sa nu observi scaderi semnificative la un model in timp...care te pot duce cu gandul ca ar face bani pe langa e necesar sa se umble pe la procente si sa ii asiguri un venit maricel sigur constant....
iar acum fiind vorba cand un membru din proprie initiativa ii spune unui model eu vreau sa iti trimit 400$ pe luna ce crezi ca face fata ?normal k o sa ii ia si o sa iti lucreze in continuare...si poate nu o sa se mai "speteasca" atat de mult pt bani pt k deja are o suma bunicica asigurata pe luna...altceva in afara de stimulare si sa poti "citi" chestiile astea la un model nu poti face. si nimeni nu sta sa intrebe fiecare membru ...imi trimiti bani pe paypal? ca fug toti ...asta o fac cu membrii fideli iar de cele mai multe ori membrul are initiativa de a ii trimite bani in afara siteului.

am fost performer la studio nu e vorba ca nu tin cu studiourile nu e vorba ca am atras membrii pe langa...chiar deloc pt ca lucrez la cuplu si aici e mai greu sa faca un membru pasiune pt tine...dar am destui prieteni performeri evient fete care lucreaza la single ...si sa nu uitam de topicurile fetoler pe mfc "don't forget to spoil me in my paypal adress"...si evident o posteaza.

acum sunt performer independent si daca tot stiu despre ce e vorba si stiu ce inseamna sa fii model mi-am facut conturi de studio am cateva modele si ma ocup de ele cat pot eu de bine le-am dat toata libertatea si pana acum nu m-au dezamagit:)

fiecare priveste din unghiul sau....
sorry de greseli la tastat :) probabil k sunt
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 18, 2010 7:10 pm

studiolove69 scrie:paypal e super ok pentru un model nu poti spune k e pierdere de timp sa atragi membrii prin paypal doar k esto oqner de studio si nu iti convine...in fond paypal e mai bun oricum ai lua-o. si daka modelul tau face rost de id-ul unui membru care o place mult si vrea sa ii trimita bani ce faci si toate astea se intampla in afara studioului? ideea e ca nu ai cum sa opresti daca modelul e destept si nu o prinzi cu asta. chestia era k sa nu observi scaderi semnificative la un model in timp...care te pot duce cu gandul ca ar face bani pe langa e necesar sa se umble pe la procente si sa ii asiguri un venit maricel sigur constant....
iar acum fiind vorba cand un membru din proprie initiativa ii spune unui model eu vreau sa iti trimit 400$ pe luna ce crezi ca face fata ?normal k o sa ii ia si o sa iti lucreze in continuare...si poate nu o sa se mai "speteasca" atat de mult pt bani pt k deja are o suma bunicica asigurata pe luna...altceva in afara de stimulare si sa poti "citi" chestiile astea la un model nu poti face. si nimeni nu sta sa intrebe fiecare membru ...imi trimiti bani pe paypal? ca fug toti ...asta o fac cu membrii fideli iar de cele mai multe ori membrul are initiativa de a ii trimite bani in afara siteului.

Bun.Pana aici sunt de acord cu tine,insa tine cont ca noi discutam despre plata prin paypal masiv nu un membru doi...

studiolove69 scrie:am fost performer la studio nu e vorba ca nu tin cu studiourile nu e vorba ca am atras membrii pe langa...chiar deloc pt ca lucrez la cuplu si aici e mai greu sa faca un membru pasiune pt tine...dar am destui prieteni performeri evient fete care lucreaza la single ...si sa nu uitam de topicurile fetoler pe mfc "don't forget to spoil me in my paypal adress"...si evident o posteaza.

Acele topicuri pe mfc sunt egale cu zero :yawinkle: Stiu aproape tot despre mfc...fiecare coltisor din site...
Mai mult ca sigur acele fete nu depasesc 300$ pe perioada cu astfel de topicuri.E un site mult prea pretentios,si cu membrii de calitate,asa ca sanse prea mari nu sunt cu paypal-ul pe mfc.

studiolove69 scrie:acum sunt performer independent si daca tot stiu despre ce e vorba si stiu ce inseamna sa fii model mi-am facut conturi de studio am cateva modele si ma ocup de ele cat pot eu de bine le-am dat toata libertatea si pana acum nu m-au dezamagit:)

Bravo! Apreciez faptul ca ai recunoscut ca nu ai studio.Succes in continuare!

studiolove69 scrie:fiecare priveste din unghiul sau....
sorry de greseli la tastat :) probabil k sunt

Eu nu am zis ca nu sunt de acord cu acest lucru.Pur si simplu nu sunt de acord cu astfel de chestii in studio.Foarte multe modele au avut de tras de pe urma asta,iar apoi s-au dat drept victime.Si nu este cinstit sa faci acest lucru in studio,atata timp cat esti tratata destul de bine in studio si e totul ok din toate punctele de vedere.Se mai intampla sa iti trimita un membru bani asa ca ia venit lui,e ok,dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si mai faca un cont sa lucreze si de acasa.Nu exista model,care sa munceasca si de la studio si de acasa,si sa nu-si atraga membrii pe contul model independent.Poate pentru mine ca studio nu conteaza prea mult acest lucru ca o trimit la plimbare imediat si gasesc alta,insa in cele mai multe cazuri,acest lucru se termina prost si am sa-ti spun si de ce: din moment ce model lucreaza in studio si acasa,este imposibil sa nu-si traga membrii pentru ea.Cu timpul acest lucru,va scadea semnificativ productia in studio urmand ca ea sa fie data afara.Muncind doar pe contul de home acesta intr-un final isi va pierde membrii,si lasandu-se pe o ureche cu programul,nu se va mai ridica never la standardele anterioare :yawinkle: Motivele sunt mai multe insa nu are rost sa stau sa le enumer pe toate...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Piticot » Lun Sep 27, 2010 9:44 am

buna! scuze ca ma bag si eu asa, din senin, dar sunt noua in chestiile astea si acum imi pun la punct "bagajul de informatii" :tonqe: ... deci bottom line,referitor la ce spunea Aditza in mesajul anterior, este mai ok sa lucrezi ca model la un studio? sau e mai bine de acasa pe cont propriu?
Piticot
Incepator
Incepator

Mesajde Moscraciun » Lun Oct 11, 2010 1:15 pm

Bottom line daca nu esti autodidacta in adevaratul sens al cuvantului,degeaba ai camera,si spatiu de lucru, si aspect fizic,si promovare, si tot ce-ti mai trebuie in materie de bunuri materiale si calitati mentale; trebuie sa te tii de treaba sarguincios,ca una e cand ai inca "n" persoane pe langa tine care fac acelasi lucru si te motiveaza si esti intr-un mediu de profil cu oameni de profil,si alta e cand stai d'acasa si nu ai nimic care sa iti impuna un regim de viata profitabil.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde spaniolul » Lun Oct 11, 2010 2:21 pm

liviu202 scrie:mai ai putin si zici ca faci 3000$ pe luna doar de pe situri si nici fundul nu te doare.

Cei ce lucreaza minim 6-8 ore/zi 6/7 zile,fac si mai mult,cand oare veti intelege ca asta e un JOB si nu un hobby?,daca lucrati 1-3 ore pe zi nu va mai plangeti ca nu se fac bani .
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ionut_ro » Lun Oct 11, 2010 2:38 pm

never :)) unii
ce imi place cel mai mult e ca se plang .. domne nu am trafic...cum sa ai trafic cand tu stai 2 ore pe zi online...si alea le stai cum le stai...
ia incercati sa va dati putin interesul .. vb spaniolului...stati si voi 6-7 ore.. si tratati asta cu atentie...

Bafta acolo!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde spaniolul » Lun Oct 11, 2010 3:02 pm

Voi stiti cum se ajunge la mii de $? prin MUNCA si ATENTIE!! degeaba ai webcamul deschis daca nu te intereseaza membri,daca nu vorbesti cu ei,daca...NU STI O LIMBA STRAINA sa poti conversa!! serios acum,este un JOB!! daca il luati in serios veti observa ca se vor castiga bani frumosi,stati pe un site maxim o luna,daca nu merge ceva e in neregula cu startul vostru,analizati totul de la capat si creati-va un nou cont,astfel o veti lua dee la 0 dar veti sti unde ati gresit si veti evita in viitor greselile,un start prost in 99% din cazuri nu se mai indreapta,asa ca ....ATENTIE!!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde liviu202 » Lun Oct 11, 2010 4:28 pm

spaniolul scrie:
liviu202 scrie:mai ai putin si zici ca faci 3000$ pe luna doar de pe situri si nici fundul nu te doare.

Cei ce lucreaza minim 6-8 ore/zi 6/7 zile,fac si mai mult,cand oare veti intelege ca asta e un JOB si nu un hobby?,daca lucrati 1-3 ore pe zi nu va mai plangeti ca nu se fac bani .

Pune-l pe sotul tau dragut sa stea la categoria gay si apoi sa vi sa comentezi aici. Conteaza calitatea nu cantitatea. Traficul la baieti e cu mult mai jos decat cel de la fete sau de la cuplu. Si nu mai zic ca singurul site care merge mai tot timpul la baieti este livejasmin. Daca lj are zile proaste (trafic scazut, probleme cu serverele) te rogi sa ai noroc pe alt site. In schimb la celelalte categorii daca nu merge lj iti bagi... si intri pe alt site unde s-ar putea sa faci chiar mai multi bani.
Sfat pentru baieti: lucrati doar cand sunteti odihniti, zambiti, mergeti la sala, de preferat "instrumentul" cat mai mare(aici e mai greu), nu aratati p... in free. Programul... de preferat minim 6 ore pe zi dar nu continuu(2 ore dimineatza, 2 dupa amiaza, 2 seara).Ceva de genu! Daca prinzi trafic calumea dimineatza stai mai mult. Va prindeti voi!
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Lun Oct 11, 2010 5:16 pm

liviu intr adevar situatia al baieit este total diferita fata de traficul de la fete ;plus ca se adauga faptul ca vb goagalinei e infllatie acum al modele daca fetel noi scartaie baietii noi vor scartaii cam la fel

noi putem ssa dam aici niste chestiii generale care au sau nu o baza ;restul depinde de modelul care le pune in practica si de norocul fiecaruia bien inteles insa ca si de viziunea despre vdc a fiecaruia
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde liviu202 » Lun Oct 11, 2010 5:49 pm

Da. Ai dreptate. Dar spaniolul(nu ma refer la caine) crede ca daca ea are traficul ala imens la cuplu(imens fata de categoria gay sau boy), este asa peste tot. Si ca defapt baietii doar se plang si nu muncesc. Eu sunt singur ca majoritatea baietilor stau mai multe ore online decat ea, pentru a ajunge la o suma decenta.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale