Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de sadicool » Dum Aug 15, 2010 8:59 am
Deschid acest topic in speranta ca veti invata sa va optimizati siturile si automat sa va aduceti mai multi vizitator , pentru ca iei conteaza , iar ca vanzari cam 1-5 % sunt cumparatori restu plimbareti ... Un domeniu vast si imbarligat numit SEO !!! Astept pareri... ideii ,discutii !!!
-

sadicool
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Dum Aug 15, 2010 11:19 am
Si cam cine crezi tu ca ar fi atat de prost sa-si dezvaluiasca secretele de optimizare pe forum?Daca dai un search pe google,mai mult decat elementele de baza despre seo nu le gasesti.Daca ne-am apuca cu totii sa postam fiecare cate ceva din ce stim,mult-putin,ar afecta din start piata optimizarii.Mai mult decat intrebari,sunt sigur ca nu vei vedea in acest topic.Eu de felul meu nu sunt secretos dar in cazul asta prefer sa pastrez pentru mine ceea ce stiu Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de wxdj » Dum Aug 15, 2010 3:32 pm
grrrr, asta chiar ca e domeniul meu, VRETI MARELE SECRET ? va spun eu nu exista , trebuie doar sa muncesti , sa muncesti shi la final sa muncesti !!!, ma intereseaza sa fac schimb de experientza dar NU ma intereseaza sa OFER experienta pe tava .
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de sadicool » Dum Aug 15, 2010 9:24 pm
EEE vedeti ca se poate.. experienta.. deja ai spus mare secret .. munca munca si iar munca exact cum zicea Lenin  ... Deci sa inteleg ca pana la urma nu vrea nimeni sa divulge nici un fel de secret.. Incep eu cu unu " Un site trebuie realizat in functie de ce key-words alegi nu dupa cum iti vine tie si pe urma sa alegi keyword-urile " si o optimizare cat mai buna a paginilor de la meta tags pana la poze respectiv text trebuie sa se cat mai buna , asa cresti in marele G...
-

sadicool
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Dum Aug 15, 2010 10:03 pm
Fiecare cu politica lui,insa eu sunt de parere ca nu este neaparat sa faci site-ul in functie de keywords  Daca te duce capul ai scos 7 keywords de la mama lor si e suficient,cat despre meta tag,esentialul este sa nu depasesti 10 cuvinte cheie si sa fie cat mai asemanator cu meta description Deja am vorbit prea mult Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale