Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de gurita11 » Joi Ian 13, 2011 10:18 am
Vreau sa stiu si eu ce situri mai sunt ca MFC, sa poti face bani din tipsuri nu stiu de ce mie nu prea imi merge bn p el.si vreau sa incerc altceva sau sa am deschise macar 2 3 de acelasi gen. pls help me
-

gurita11
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de FrozenHearted » Joi Ian 13, 2011 2:16 pm
Poti incerca cams.com Are 3 tipuri de chat: free live chat, nude show si tips. Bafta
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de ghiocmarius » Joi Ian 13, 2011 11:05 pm
buna ar mai fi Flirt 4 Free
-
ghiocmarius
- AWStudent

-
-
de gurita11 » Vin Ian 14, 2011 1:52 pm
si dintre astea 2 care e mai bun, care e mai corect cu plata, nu sa stau o luna dupa bani...
-

gurita11
- AWStudent

-
-
de mirelutza202000 » Vin Ian 14, 2011 8:07 pm
eu una iti recomand cams.se fac bani frumosi pe el
Cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
-
mirelutza202000
- User activ

-
-
de Lemon » Mie Mar 16, 2011 4:00 pm
Buna,am si eu o problema ,intai de toate imi cer scz fata de toata lumea de aici,pentru ca intrebarea mea probabil o sa enerveze,stiu sigur ca s-a mai discutat la un moment dat despre aceasta problema,dar nu gasesc topicul,am tot cautat si nu mai gasesc topicul,asadar inca 1 data scuze ,si daca se poate sa imi raspunda si mie cineva,mult respect..Problema mea este ca am instalat windows-ul acum cateva zile(de fapt,mi l-a reinstalat cineva,un baiat),numai ca NU MAI AM SUNET pe nici un site...care e problema?Folosesc (si asta am fol si inainte fara nici o problema) VISTA,am instalat Adobe flash si Adobe Reader,mai e ceva ce trebuie instalat si eu nu stiu?!cand mi se deschide pagina de room,am tot umblat la settings,am setat ce microfon folosesc,si totusi nu am sound....Repet,inca 1 data imi cer scuze,chiar nu mai gasesc topicul unde s-a mai vb despre sunet,sper sa imi raspunda si mie cineva.Multumesc si spor la $ !
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de firebird » Joi Mar 17, 2011 3:21 am
Lemon..incearca sa deschizi topic nou pe acest subiect. .. nu vad legatura sunetului tau cu MFc si siteuri cu tips.. Data viitoare cand o sa cauti pe site nu o iti apara deoarece e postat in alt topic...
-

firebird
- AWStudent

-
-
de Lemon » Joi Mar 17, 2011 3:25 am
Cer scz,nu am reusit sa desch topic nou,si din cate am citit,Alexxis a spus ca nu mai permite noilor utilizatori sa desch topic nou pe motiv ca unele subiecte se tot repeta..Eu stau de 2 ore si tot rasfoiesc aici,am cautat sunet MFC,sound MFC si nu gasesc raspuns la problema mea,poate ma ajuta si p mine cineva,nici nu am mai intrat sa lucrez in seara asta pentru ca ma demoralizez singura cand vad ca nu am sunet,cand vad ca ma intreaba membrii de ce nu am sunet sau imi ies direct.Sunt around...sper sa gasesc si eu o rezolvare cat mai rapida la problema mea.Multumesc anticipat si multumesc pt rabdare totodata.
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de firebird » Joi Mar 17, 2011 3:52 am
in primul rand cred ca nu ti-a instalat bine driverul de sunet. Daca sti placa de sunet de care este il poti cauta si instala singurica..daca nu suna-l maine si sa vina sa ti-l faca. Alex a zis ca subiectele noi pot fi deschise de utilizatori noi...dar aprobate de el.:) Deci subiecte poti sa deschide 100 dar dureaza putin pana sunt aprobate:) o seara buna si sper ca problema ta sa se rezolve 
-

firebird
- AWStudent

-
-
de Lemon » Joi Mar 17, 2011 2:39 pm
Pai nu cred ca e placa de sunet,pentru ca eu daca deschid youtube-ul am sunet,sau winap etc,deci eu ascult muzica pe el,eu aud,problema mea este ca userii mei nu ma aud  Chiar nu e nimeni care sa se mai fi lovit de problema asta?
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de BRIELLA » Mie Iun 01, 2011 4:54 pm
Buna, Dar din ce stiu eu , "Cams.com" plateste doar cu file cec. Ma insel cumva ? Eu asa tin minte . Si cum poti sa iti iei banii cu file cec aici in Romania ? Daca stiti spuneti-mi si mie, va rog. O seara buna la toti
-
BRIELLA
- Incepator

-
-
de blooangel » Joi Iun 02, 2011 10:43 am
BRIELLA scrie:Buna, Dar din ce stiu eu , "Cams.com" plateste doar cu file cec. Ma insel cumva ? Eu asa tin minte . Si cum poti sa iti iei banii cu file cec aici in Romania ? Daca stiti spuneti-mi si mie, va rog. O seara buna la toti
Mare greseala...Cams.com plateste prin ceck, wire, payoneer, paypal + nu mai stiu ce pentru fiecare minimum payout este diferit. Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de gabi28 » Joi Iun 02, 2011 6:34 pm
blooangel nu stiu ce metode de plata are cams.com dar stiu ca paypal nu permite transferuri intre userii din aceasta industrie.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de blooangel » Vin Iun 03, 2011 6:53 am
gabi28 scrie:blooangel nu stiu ce metode de plata are cams.com dar stiu ca paypal nu permite transferuri intre userii din aceasta industrie.
Ai dreptate, paypal-ul nu mai este, dar pot spune ca acum cateva luni era, stiu pentru ca am avut setata metoda asta pentru o luna pana sa primesc cardul payoneer acum n au mai ramas decat astea: Payment by paper check Paper checks are free of charge. Minimum payment is $50. Delivery may take up to SEVEN business days. International mail can take up to 3 weeks. Streamray is not responsible for postal mail delays. However, if you do NOT receive your payment, email accounting@cams.com Payment by Payoneer Minimum payment is $50. Earning less than $50 will rollover to next period. Usually takes 2-3 days to get an account. Payment by Paxum Minimum payment is $50. Earning less than $50 will rollover to next period. Account is setup immediately after submitting all necessary information. Payment by wire transfer Minimum payment by wire transfer is $120. Earning less than $120 will rollover to next period. Payment arrives 2-3 days sooner than paper check. Wire transfer fee is $10 for domestic (U.S.), $20 for international.
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de Red Studio » Vin Iun 03, 2011 4:59 pm
Din ce in ce mai multe situri incearca acums a copieze "modelul MFC" si introduc tips, de la Jasmin la Cams sau Naked.
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
Înapoi la Site-uri video chat