Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Recruiter » Joi Feb 17, 2011 7:14 pm
Buna Ziua,
Site nou de videochat(adult) care va fi lansat in curand - cautam 2-3 Studiouri care ne pot furniza cel putin cate 3-4 modele online la orice ora(around the clock). (daca un model lucreaza 8h/zi....inseamna ca studioul trebuie sa aiba macar 12 modele)
Cateva conditii esentiale referitoare la modele: -numai fete solo deocamdata(fara cuplu, tranny, guys...etc) -cand lucreaza pe siteul nostru, sa lucreze exclusiv cu site-ul nostru(dorim "undivided attention") -sa VORBEASCA limba engleza la un nivel acceptabil -sa foloseasca sunetul tot timpul si sa VORBEASCA cu memberii mai degraba decat sa le scrie din tastatura -sa nu aiba o problema cu nuditatea -o camera web/video care sa ofere o imagine de calitate (implicit o conexiune net cat de cat...cred ca merge RDS-ul)
Dupa cum spune titulul...o sa platim initial /ora insa vom oferi in scurt timp si posibilitatea de a opta intre plata /ora si cea procentuala (speram ca plata procentuala sa va avantajeze in cel mai scurt timp)
Cautam NUMAI studiouri deocamdata, nu angajam modele independente(sorry) In acest moment din pacate nu pot sa va ofer mai multe detalii despre site. Pastram surpriza pentru lansare. Publicul tinta este din US.
Rog persoanele interesate sa-mi dea un mesaj(PM) pt a discuta mai multe detalii.
-
Recruiter
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de modelincepator » Joi Feb 17, 2011 9:09 pm
buna...cam cand apare site-ul si cu cat se plateste?eu indeplinesc toat econditiile..sunt model independent..si m-ar interesa mai multe dtali..cum se face plata..la cat timp..prin ce mijloace etc. merci
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
de ionut_ro » Joi Feb 17, 2011 9:13 pm
Recruiter scrie:Cautam NUMAI studiouri deocamdata, nu angajam modele independente
Draga mea.. nu vezi ce scrie omul? Fara modele independente...
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de modelincepator » Vin Feb 18, 2011 2:37 am
lol..aqcum am vazut..mdeah..eram indragostita probabil :))
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de firebird » Vin Feb 18, 2011 5:01 am
exclusivitate cere si Xlove de ex.. crezi ca ii baga cineva in seama? Cu cat platesti ora de crezi ca ai putea sa acoperi cel putin 1000$ pe perioadap unui model?. nu cred ca te-ai gandit bine la acele reguli. incearca sa faci contracte cu studiori dand un procent mai mare modelelor. Si de ce nu accepti si modele independente?e un site exclusivist studiourilor?Si un link si noi ceva? ai? eu nu inteleg genu asta de publicitate? faci publicitate la un produs care nu este? cum naiba? . fac si eu un test de piata sa vad cine sare la cap.....bullshit..
-

firebird
- AWStudent

-
-
de pocahontas » Vin Feb 18, 2011 5:19 am
Cautam Studiouri - PLATA /ORA online Cautati in continuare Chiar ma gandeam sa te contactez ca nu stiam cum sa fac luna viitoare sa iau bataie de la fete ,cum poti sa ceri exclusivitate,sound si restul ca sa platesti ora online?Unii chiar subestimati studiourile ,pai trebuie sa ai un grad f scazut de inteligenta ca adminstrator sa lasi modelele sa-ti moara de foame pe un no name si mai mult sa mori si tu cu ele .Very funny PS:Incearca mai bine cu hosti independenti ,acolo mai gasesti poate 10 fete din sutele care si asa mor de foame pe restul siteurilor .Ia-o ca pe un sfat nu ca pe ceva rau.
-
pocahontas
- User activ

-
de Recruiter » Vin Feb 18, 2011 2:08 pm
Deocamdata suntem interesati doar studiouri pentru ca dorim continuitate in prezenta fetelor pe site, adica dorim ca in permanenta sa avem X modele pe site. Sa faci treaba asta cu modele independente este destul de complicat...daca eu iti spun tie: "mai avem loc doar pt tura de pe 08 la 16" si trebuie sa fii online de luni-duminica....ce zici? te descurci? iti convine? Si daca intr-o zi nu te simti bine....sau nu ai chef....sau ai alta treaba... Un studio rezolva problema asta pentru noi din start: isi face singur management referitor la cine cand este online atata timp cat furnineaza 24h/zi numarul de modele cerute de noi. Platim /ora initial deoarece nu ne asteptam ca membrii sa cheltuie mii de $ din primele zile/saptamani, asa ca trebuie sa recompensam cumva munca modelelor care stau online. Cate modele au rabdare sa stea pe un site daca 2-3 ore nu le iese nimic? Plata /ora motiveaza sau compenseaza oarecum. Procentul estimez va fi destul de mare (posibil chiar ceva mai mare pentru partenerii initiali) @michele @firebird - nu mi se par absurde conditiile, daca studioul este multumit cu banii primiti de la noi, de ce nu ar accepta exclusivitate? nu vrem exclusivitate pt tot studioul, vrem doar ca modelele care lucreaza la noi pe site, cand sunt online la noi...sa fie online doar la noi. @pocahontas -multumesc pentru sfat - un comentariu destul de acid din partea ta...nu inteleg de ce. De ce anume or sa moara de foame modelele? treaba cu bataia de la fete...ce sa zic: daca iti face tie placere Asa cum am spus in postul initial, nu pot sa dau mai multe detalii despre site. Puteti sa il considerati un no-name deocamdata insa sunt asa de multe "no-nameuri" care merita atentia si despre care nu se stie mai nimic...
-
Recruiter
- Incepator

-
-
de STEFAN-CEL-MARE » Vin Feb 18, 2011 3:10 pm
Uite un mic sfat. Totul in Viata asta si mai ales in Video Chat incepe de la Bani asa ca ar fi o solutie buna sa mai pui si care va preturi pentru ora de free sa avem si noi care idei despre ce este vorba. Eu spre exemplu dispun de un numar mare de modele dar pina ce nu vad despre ce e vorba la concret nici nu mai misc nici un deget. SUCCES & BAFTA!!!
-
STEFAN-CEL-MARE
- User activ

-
-
de Alexiss » Vin Feb 18, 2011 3:12 pm
Recruiter , indiferent de ceea ce oferi e greu de crezut ca studiourile despre care vorbesti se vor multumi cu putin , si spun asta chiar fara sa stiu cat si ce oferi . Studiourile foarte bine organizate despre care vorbesti , si care sa-ti asigure nu doar un numar constant de modele ci si calitate (foarte importanta !) trebuie sa primeasca luna de pe cer pentru o astfel de propunere , in special daca e vorba de exclusivitate . Fara exclusivitate mai discuti ... dar in termenii astia putin probabil .
Asta e cel mai dificil la inceput , sa ai modele online si apoi sa rostogolesti acest bulgare si sa cresti site-ul printr-o proportie buna intre numarul de clienti (membrii) si modele .
Aspeptam cu interes si numele site-ului .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Recruiter » Vin Feb 18, 2011 4:10 pm
Aveti dreptate: omul oricat de mult ar castiga, tot va dori mai mult. In cazul videochatului insa cred ca veti fi de a acord ca a sta pe mai multe site-uri simultan nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Statistic vorbind ai o expunere mai mare, te vad mai multi membrii, ai mai multe sanse de un privat(sa zicem ca intra in privat 1 din 10). Insa: daca ai incerca sa interactionezi cat de cat cu membrii de un site caruia i-ai acorda mai multa atentie sunt sigur ca rata de conversie membru-privat ar fi ceva mai buna pe acel site adica ar intra in privat 1 din 5. (interactionat nu inseamna sa scrii din cand in cand un "Hi!" in fereastra de chat) Este doar un exemplu teoretic(la fel si cifrele)....realitatea de multe ori este diferita insa luati in considerare si punctul asta de vedere.
Nu doresc sa fac publica suma platita /ora deoarece nu doresc sa dau nastere la discutii de genul "e mult/e putin" sau "fac banii astia in 10 min pe site-ul *****"
Cine este interesat si indeplineste conditiile ma poate contacta si discutam in particular unde putem conveni de comun acord asupra unor aspecte.
Numarul de locuri disponibile pt modele din Europa este destul de mic deocamdata....nu vrem modele bulk. Vrem putine dar de calitate si serioase (de unde si dorinta de a lucra cu studiouri pentru inceput)
-
Recruiter
- Incepator

-
-
de STEFAN-CEL-MARE » Vin Feb 18, 2011 4:40 pm
Recruiter scrie:Aveti dreptate: omul oricat de mult ar castiga, tot va dori mai mult. In cazul videochatului insa cred ca veti fi de a acord ca a sta pe mai multe site-uri simultan nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Statistic vorbind ai o expunere mai mare, te vad mai multi membrii, ai mai multe sanse de un privat(sa zicem ca intra in privat 1 din 10). Insa: daca ai incerca sa interactionezi cat de cat cu membrii de un site caruia i-ai acorda mai multa atentie sunt sigur ca rata de conversie membru-privat ar fi ceva mai buna pe acel site adica ar intra in privat 1 din 5. (interactionat nu inseamna sa scrii din cand in cand un "Hi!" in fereastra de chat) Este doar un exemplu teoretic(la fel si cifrele)....realitatea de multe ori este diferita insa luati in considerare si punctul asta de vedere. Nu doresc sa fac publica suma platita /ora deoarece nu doresc sa dau nastere la discutii de genul "e mult/e putin" sau "fac banii astia in 10 min pe site-ul *****" Cine este interesat si indeplineste conditiile ma poate contacta si discutam in particular unde putem conveni de comun acord asupra unor aspecte. Numarul de locuri disponibile pt modele din Europa este destul de mic deocamdata....nu vrem modele bulk. Vrem putine dar de calitate si serioase (de unde si dorinta de a lucra cu studiouri pentru inceput)
BAFTA 
-
STEFAN-CEL-MARE
- User activ

-
-
de Under10 » Vin Feb 18, 2011 4:58 pm
Recruiter scrie:Buna Ziua,
Site nou de videochat(adult) care va fi lansat in curand - cautam 2-3 Studiouri care ne pot furniza cel putin cate 3-4 modele online la orice ora(around the clock). (daca un model lucreaza 8h/zi....inseamna ca studioul trebuie sa aiba macar 12 modele)
Cateva conditii esentiale referitoare la modele: -numai fete solo deocamdata(fara cuplu, tranny, guys...etc) -cand lucreaza pe siteul nostru, sa lucreze exclusiv cu site-ul nostru(dorim "undivided attention") -sa VORBEASCA limba engleza la un nivel acceptabil -sa foloseasca sunetul tot timpul si sa VORBEASCA cu memberii mai degraba decat sa le scrie din tastatura -sa nu aiba o problema cu nuditatea -o camera web/video care sa ofere o imagine de calitate (implicit o conexiune net cat de cat...cred ca merge RDS-ul)
Dupa cum spune titulul...o sa platim initial /ora insa vom oferi in scurt timp si posibilitatea de a opta intre plata /ora si cea procentuala (speram ca plata procentuala sa va avantajeze in cel mai scurt timp)
Cautam NUMAI studiouri deocamdata, nu angajam modele independente(sorry) In acest moment din pacate nu pot sa va ofer mai multe detalii despre site. Pastram surpriza pentru lansare. Publicul tinta este din US.
Rog persoanele interesate sa-mi dea un mesaj(PM) pt a discuta mai multe detalii.
Salut , Initial am crezut ca glumesti .... adica ... tu chiar vorbesti serios ? Hai ca sunt curios cum decurg lucrurile 
-

Under10
- Profesionist

-
de sunflower » Vin Feb 18, 2011 5:47 pm
Un exemplu... am studio, pot pune fetele pe respectivul site... insa, cu exclusivitatea asta a voastra... no way. Sau, doar daca imi asiguri 500$/sesiune pt o parte din ele. Altfel, nu vad decat pierderi.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Alexiss » Vin Feb 18, 2011 5:57 pm
Recruiter , in principiu nu ai cum sa eviti discutiile . Daca nu sunt alea cu e prea putin , etc etc. sunt celelalte , poate mai grave pentru ca sunt bazate pe supozitii .
In principiu cum am zis si mai inainte , trebuie sa oferi si o suma buna (daca chiar este necesar) cat si trafic care sa aduca venituri suplimentare . Doar pentru o suma , fie ea si 20$/ora/model in conditiile date de tine si fara nicio alta sursa de venit (membrii pentru privaturi) e greu . Prin membrii nu ma refer la 2 insi si aia unul calic si unul falit ...
Ideal e sa te concentrezi pe trafic , sa investesti masiv acolo , sa colaborezi cu cateva studiouri si modele carora sa le dai un comision mai mare lifetime , poate si alte beneficii nu stiu , si de acolo site-ul creste repede (reputatia , fie ea pozitiva sau negativa circula repede) ...
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Discutii generale