Webcam models

SITE-URI CU LIMITA 50

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

SITE-URI CU LIMITA 50

Mesajde adrianviorel21 » Joi Ian 27, 2011 12:22 am

CE SAIT-URI CU LIMITA DE PLATA LA 50 MAI STITI , IN AFARA DE IMLIVE SI STREAMRAY
adrianviorel21
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: SITE-URI CU LIMITA 50

Mesajde adrianviorel21 » Joi Ian 27, 2011 1:37 am

da am vazut dar accepta numai fete. mersi oricum !!!
adrianviorel21
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Joi Ian 27, 2011 2:22 am

Salut!!! Am si eu o intrebare...

Care e motivul pt care cauti site-uri cu minim payment cat mai low???

Nu mi-o lua in nume de rau... dar eu zic ca daca nici macar suma minima de 100$, pe care au majoritatea site-urilor, nu reusesti sa o faci ar trebui sa cauti sa schimbi ceva la tine... atitudine, modul de "prezentare" in fata camerei etc... nu sa cauti site-uri cu limita de payment mica... (nu afirm ca nu ai face minimul de 100$ dar cam asa se intelege)

Ia asta ca un sfat... nu o spun cu rautate... dar incearca sa vezi unde e problema...

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Michelle » Joi Ian 27, 2011 3:14 am

Sexier

Webcams

WildOrchidz

Pe unele site-uri poti sa te pui si-n cap ca tot nu merge, ce s-o mai intoarcem atata ca la Ploiesti?

LoL
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Joi Ian 27, 2011 1:18 pm

Michelle scrie:Pe unele site-uri poti sa te pui si-n cap ca tot nu merge...

Crede-ma ca daca stii "sa te pui in cap" faci bani pe orice site...
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Michelle » Joi Ian 27, 2011 7:13 pm

ionut_ro scrie:
Michelle scrie:Pe unele site-uri poti sa te pui si-n cap ca tot nu merge...

Crede-ma ca daca stii "sa te pui in cap" faci bani pe orice site...

A, da? Atunci explica-mi si mie cum e posibil sa faci pe un site 300 intr-o seara si pe altu sa nu faci nici macar 1 $? Sau cum de faci pe jasmin 150 $ si pe cealalta sesiune aproape identica faci doar 15 $ ? Ambele fiind deschise in acelasi timp, cu aceiasi descriere, nick si poze asemanatoare... :rolleyes:
Ce-o fi asa de greu de recunoscut ca pe unele siteuri pur si simplu nu se fac bani? Moare careva?
Cineva i-a recomandat ScoresLive mai sus... ma pufneste rasul :lol:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Joi Ian 27, 2011 7:21 pm

Ok... sunt modele si modele... unele nu fac bani pe un anumit tip de site-uri dar fac destul de multi altele...

Michelle scrie:Sau cum de faci pe jasmin 150 $ si pe cealalta sesiune aproape identica faci doar 15 $ ? Ambele fiind deschise in acelasi timp, cu aceiasi descriere, nick si poze asemanatoare... :rolleyes:

De ce nu faci si pe a doua sesiune aceeasi bani??? Problema ti-ai gasit-o singura... citez : "cu aceiasi descriere, nick si poze asemanatoare..."

Daca tie ti se pare normal sa faci asa ceva... pot sa iti zic ca ma indoiesc de cunostintele tale de model de videochat... Incearca sa lucrezi pe o singura sesiune pe jasmin si o sa vezi de ce iti recomand asta...

Succes!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Michelle » Vin Ian 28, 2011 2:45 am

Am avut si descriere si poze diferite si degeaba, nu cred sa fie nickul probl pe cealalta sesiune... Mie personal nu mi se pare corect ca siteurile au aceste limite minime de bani pentru ca de multe ori mi s-a intamplat sa fac foarte repede sume gen 90 - 99 $ pe siteuri care au limita minima de 100 $ si apoi sa nu-mi mai intre absolut nimeni ca sa pot completa aceasta suma minima (deja am ajuns sa cred ca e vreo facatura ceva :lol: ). De multe ori mi s-au raportat banii pt perioada urmatoare pentru doar cativa centi :shock: Asta e un pretext al siteurilor ca sa tina banii modelelor blocati in conturile lor si sa-si ia dobanda la ei :butthead: Eu zic ca o limita minima de 50 ar fi de bun simt pentru toate siteurile, desi in mod corect si normal nu ar trebui sa existe nici o limita. Cate persoane nu s-au plans ca au renuntat la siteul x & y fiindca "batea vantul" si le-au ramas acolo anumite sume blocate din cauza acestei limite minime... in fine, ca deja deviez de la subiectul topicului, cel mai bine stiu cei care lucreaza efectiv, nu cei care stau si observa de pe margine. Din "clanta" e usor sa dai.
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde sunflower » Vin Ian 28, 2011 7:22 am

Eu as fixa suma minima 300 $ pe orice site. Poate asa unele modele isi vor imbunatati stilul pt a avea venituri mai mari.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde ionut_ro » Vin Ian 28, 2011 11:05 am

doar ti-am dat un sfat... pe jasmin fetele care lucreaza in doua sesiuni in acelasi timp au intotdeauna una din ele moarta.. sau cel putin aproape moarta...
sincer sa fiu nici nu inteleg rostul de a lucra pe 2 conturi in acelasi timp pe acelasi site? care-i faza?
unul e de ajuns.. axeaza-te pe ala, imbunatateste-ti stilul si o sa vezi cum merge treaba, doar cu o sesiune..

referitor la ceea ce zice sun... aprob... cam aia ar trebui sa fie limita minima...
ori facem videochat, ori nu mai facem :))

Bafta la toti!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde sunflower » Sâm Ian 29, 2011 3:14 am

Pierdere de timp Ionut cu 2 conturi fix pe acelasi site... se satura membrii ca tot dau peste voi. Se pot face bani si fara 2 conturi.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Adriana » Dum Ian 30, 2011 9:46 pm

Marea majoritate a site urilor au stiluri diferite si MAI ALES, membrii diferiti. Un model cu cunostiinte medii ce se descurca extraordinar pe CC, spre exemplu, nu poate obtine aceleasi performante pe ImLive. Membrii sunt diferiti, cu cerinte diferite, iar modelul trebuie sa se muleze. Nu conteaza ce fel de personalitate ai in viata de zi cu zi. Cand intri online pe astfel de site uri, trebuie sa te detasezi de tot si sa incerci sa citesti membrii cat mai bine. Vorba cuiva de mai sus: aceleasi descrieri, acelasi nick, aceleasi poze....not such a good idea ;)
Adriana
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale