Webcam models

Site-uri pentru baieti

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Site-uri pentru baieti

Mesajde Alex4Fun90 » Vin Oct 21, 2011 5:09 am

Cum spune si numele topicului , as fi interesat de o lista cu site-uri de videochat pentru baieti . Circa 3 luni am facut doar pe jasmin si a mers foarte foarte bine , ajungand si la 1000 $ pe sesiune insa de 2 saptamani nu reusesc sa mai fac nici 30 $ pe seara . Mersi anticipat
Alex4Fun90
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Site-uri pentru baieti

Mesajde popeasca25 » Vin Oct 21, 2011 10:15 am

Aici gasesti ceea ce te intereseaza: http://www.adultwebcamstars.com/categor ... tID=baieti.

Sper sa-ti fie de folos.
popeasca25
Incepator
Incepator

Mesajde ionutzcelmic » Dum Noi 13, 2011 4:25 am

mai exact ce faceai ca as vrea si eu sa ma bag?

vorbeai cu fete sau cu baieti?

se cauta doar gay pasivi sau si activi la sectiunea de gay?
ionutzcelmic
Incepator
Incepator

Mesajde alutza » Dum Noi 20, 2011 5:01 pm

si eu as dori sa stiu pt prietenul meu sunt doar baieti sau sunt si femei ca il ingrozeste ideea de a vedea barbatii facand .....
alutza
Incepator
Incepator

Mesajde IModel1991 » Mar Ian 24, 2012 9:39 pm

Cred ca peste 90% din cei care intra sunt barbati,probabil gay.Chiar daca poate spun ei ca ar fi femei.Insa pana la urma nu trebuie nici sa te atingi de ei.Esti doar tu singur.
Si eu sunt sigur ca aceasta groaza,sau timiditate va disparea cu timpul.
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa
http://modele-videochat.blogspot.com/
IModel1991
User activ
User activ

Mesajde Jobs4Adults.com » Joi Feb 23, 2012 2:11 am

Alex4Fun90 scrie:Cum spune si numele topicului , as fi interesat de o lista cu site-uri de videochat pentru baieti . Circa 3 luni am facut doar pe jasmin si a mers foarte foarte bine , ajungand si la 1000 $ pe sesiune insa de 2 saptamani nu reusesc sa mai fac nici 30 $ pe seara . Mersi anticipat

Ai incercat sa iti faci alt cont? Alt nick, fa alte poze, alt video de prezentare, schimba luminile, decorul, incearca diverse intervale de timp (ziua, noaptea, dimineata), contacteaza administratorii si cere-le pareri despre profil...

PS...mai trage de fiare, mai slabeste, mai ingrasa-te...:)
Chaturbate = Cel mai BUN site de Videochat!!!>>> click CHATURBATE <<<Webcams Models Wanted - BEST Videochat Site!!!
Yahoo Messenger ID: jobs4adults | AdultWebmasterBible.com
www.MuncaVideochat.com<--Cum Sa Faci Videochat De Acasa!?
Jobs4Adults.com
User activ
User activ

Mesajde virtualstudio » Dum Feb 26, 2012 11:32 pm

alutza scrie:si eu as dori sa stiu pt prietenul meu sunt doar baieti sau sunt si femei ca il ingrozeste ideea de a vedea barbatii facand .....

E foarte funny ca il ingrozeste ca alti barbati vor face ..... uitandu-se la prietenul tau, luand in considerare ca si el va face acelasi lucru.
Se va lovi in mare parte de barbati pe sesiuni, unii gay, altii bi, altii transex, altii care se dau drept femei.
In timp ce este pe sesiune cu un membru, ar putea sa se gandeasca la tine, doar cu o mica "intaritura" acolo, undeva.
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde Moscraciun » Lun Feb 27, 2012 6:11 pm

Mah Alex4fun tuturor le merge super la inceputul carierei si apoi scade salaru. Asta-i situatia...Eu ti-as spune sa te canalizezi pe atuurile tale ca om,daca esti cu palavra ,baga-te pe situri fara freechat,daca stai bine cu aspectul si madularul,baga-te pe d'astea cu free ca sa se vada ce ai. Daca ai aspect musculos,intereseaza-te prin sali in orasul tau daca ai ceva culturisti de performanta,da-te bine pe langa ei si afla pe ce situri lucreaza fiindca sunt situri de profil numai cu blindati si daca e sa iei revista "culturism si fitness" ,TOTI de acolo ii gasesti si pe un site de videochat. Iar la faza cu culturismul,sunt multe situri de baieti care se platesc beton ,nu ca vrajelile astea de pe forum,dar acolo nu intra ori ce soricel si nu intri fara invitatie insa toate sunt cu romanica banata si le gasesti greu.Bafta
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Site-uri video chat