Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de mihai2trek » Mar Sep 08, 2009 6:19 pm
Ce site-uri te platesc pe ora ca sa stai online pe free vc?
10x
 Mihai
-
mihai2trek
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de simonesss » Mar Sep 08, 2009 9:05 pm
Nici unu, e vrajeala  - toate iti dau teapa, ca plata pe ora e un fel de bonus pe care ti-l dau doar daca faci o anumita suma de bani din private, in nici un caz daca stai online fara nici un pvt, de unde sa iti dea daca n-au nici o incasare - de la ei din buzunar? Eu mi-am luat tzeapa pe doua astfel de siteuri inoveo.com si camprime.com, imi pare rau sa te dezamagesc.
-
simonesss
- AWStudent

-
de mihai2trek » Mar Sep 08, 2009 10:00 pm
Mersi mult simonesss !
Nu ma dezamagesti, de altfel ma asteptam la faze din astea...vroiam doar sa stiu 100% sigur de la cineva care a testat si stie...
Toate cele bune!
Mihai
-
mihai2trek
- Incepator

-
de keriggan » Mie Sep 09, 2009 4:58 pm
buna , eu am stat pe www.stripxcam.com si acolo platea la 100 h de stat online 100 euro si mai aveam si pvt, eu sunt fata nu stiu daca accepta baieti dar incearca. bafta!
-
keriggan
- AWStudent

-
de venus21 » Dum Sep 20, 2009 8:10 pm
si eu am studio pe camprime dar e mare vrajeala cu ei, cand vine plata zic ca nu au bani si nu mai vezi nimic sau iti inchid contul pe anumite motive
-
venus21
- Incepator

-
de onutza » Mar Noi 10, 2009 11:43 am
si eu am stat pe camprime ...dar tot timpul miau venit banii de pe free chiar daca aveam sau nu prv...doar k ma amanau putin cu banii cateva zile ...dar iam primit pe toti nu am ce zice...:)
-
onutza
- AWStudent

-
de chriscams » Mar Noi 10, 2009 2:04 pm
si pe www.chriscams.eu se plateste free-ul si chiar nu e vrajeala si nu sunt probleme cu plata...aceasta se face mereu la 2 saptamani!merita sa incercatii!pentru mai multe detalii ma puteti gasi pe e-mailul www.chriscams_chriscams@yahoo.com.
-
chriscams
- AWStudent

-
de simonesss » Mar Noi 10, 2009 5:36 pm
Si cand dau sa ma inscriu la "models wanted" pe chriscams.eu apare de fapt neoncams.com, am cont pe siteul asta, dar nu stau pe el ca nu imi place softul, plus ca la un moment dat am vazut plangeri in legatura cu neprimirea banilor aici pe forum, daca nu ma insel, si iti dau posibilitatea sa iti setezi un pret foarte mic pe minut, ceea nu mi se pare corect.
-
simonesss
- AWStudent

-
de chriscams » Mar Noi 10, 2009 6:06 pm
iti apare asa pentru ca www.chriscams.eu este afiliat cu acel site....nu este nici o problema cu bani si din cate stiu eu poti sa iti setezi:
Charge rates between $1.49 and $5.99
Payment on time every two weeks
Acum normal fiecare se inscrie unde vrea si unde ii place!ramane la alegerea fiecaruia!
-
chriscams
- AWStudent

-
de sunflower » Dum Noi 22, 2009 1:54 am
In loc sa va ganditi cum sa va imbunatatiti imaginea pe siteurile pe care va merge deja, va pierdeti timpul cu siteurile care ofera bani pt orele online. De obicei, sunt siteuri NOI, in cautare de modele si, desigur, membri. Deci, putine privaturi. In concluzie, incasari minime.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de camgirlmsn » Sâm Mai 22, 2010 3:47 am
site care platesc cu ora ca sa stai in chat free.si iti platesc bonus la inscriere . 100 ore mensili in free chat = BONUS € 110.-- 150 ore mensili in free chat = BONUS € 190.-- 200 ore mensili in free chat = BONUS € 250.--. Puoi guadagnare fino al 70% nel seguente modo: Su tutti i tuoi pvt e video guadagni il 50% Per ogni member affiliato a te guadagni il 5% Per ogni modella affiliata a te guadagni il 15% Clicca qui per registrarti ed iniziare a guadagnare subito. BONUS DI 50 EURO PER TUTTE LE MODELLE CHE SI ISCRIVONO ENTRO IL 10.05.2010 [url] http://www.hotlinecam.com/model-registr ... e=model%20[/url]
-
camgirlmsn
- Incepator

-
-
de Crina@ » Mar Mar 15, 2011 12:09 am
Interesant! voi chiar vanati asa ceva? bleachhhhh 
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de BRIELLA » Mie Iun 01, 2011 3:31 pm
Ce tot zoceti voi acolo de site-urile platite pentru stat online ?? Am incercat si eu sa intru site-urile pe care le-ati scris voi aici si in afara de : www.neoncams.com , nu am putut sa accesez nici un site pentru ca imi apare o pagina cu : " Culd not locate remote server ". si am incercat si cu "Internet Explorer" si cu "Opera" browser si a fost acelasi raspuns. De ce dati informatii false ??
-
BRIELLA
- Incepator

-
-
de Jobs4Adults.com » Joi Feb 23, 2012 2:00 am
BRIELLA scrie:Ce tot zoceti voi acolo de site-urile platite pentru stat online ?? Am incercat si eu sa intru site-urile pe care le-ati scris voi aici si in afara de : http://www.neoncams.com , nu am putut sa accesez nici un site pentru ca imi apare o pagina cu : " Culd not locate remote server ". si am incercat si cu "Internet Explorer" si cu "Opera" browser si a fost acelasi raspuns. De ce dati informatii false ??
Informatiile nu sunt false, dar probabil respectivii detinatori de situri s-au lasat de meserie...:) Programul de Camsitecash de recrutare de modele si afiliati pentru Camprime/Neoncams pare o bataie de joc!!! Nu reusesc sa vad nici macar o statistica....
Chaturbate = Cel mai BUN site de Videochat!!!>>> click CHATURBATE <<<Webcams Models Wanted - BEST Videochat Site!!! Yahoo Messenger ID: jobs4adults | AdultWebmasterBible.com www.MuncaVideochat.com<--Cum Sa Faci Videochat De Acasa!?
-

Jobs4Adults.com
- User activ

-
-
de virtualstudio » Dum Feb 26, 2012 8:35 pm
In loc sa va bateti capul putin cu ce ar trebui sa imbunatatiti ca sa aveti succes pe siteurile bune, sa va implicati, preferati sa asteptati mura-n gura de la un grup de gheorghe si vasile de prin nu mai stiu ce tara care si-au facut site de videochat si cauta fete sa le stea online. Si mai amuzant este ca dupa prima luna de stat online, gheorghe si vasile nu mai sunt online, nu mai aveti cui cere banii. Asemenea personaje, cum sunteti cei ce asteptati bani pentru NIMIC, ajung sa conduca tara, si sa o duca jos de tot. Dar la un alt nivel.
Munciti ca sa aveti! Munciti, si nu mai asteptati sa va pice.
-
virtualstudio
- AWStudent

-
-
Înapoi la Site-uri video chat