Webcam models

Site-uri cu salariu fix

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Re: Site-uri cu salariu fix

Mesajde MARVELSTUDIO » Mar Feb 07, 2012 2:41 am

adultcamxcam.com este un site nou,salariul fix lunar 250e/model
contact yahoo: adultnewperformers
MARVELSTUDIO
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde ready_for_you29 » Mar Feb 07, 2012 4:37 pm

Sunt curios care e fraieru de sta pe banii astia la tine.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde IModel1991 » Mar Feb 07, 2012 4:47 pm

Exista astfel de site-uri doar ca toate care ofera un salar fix sunt la inceput si cu acest salar vor sa atraga modele.Eu nu prea am incredere pentru ca sunt la inceput,nu se stie daca vor merge sau nu si pot ajunge sa stau degeaba pe site pentru ca e posibil sa nu mearga si va fi inchis,nu voi fi platit.
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa
http://modele-videochat.blogspot.com/
IModel1991
User activ
User activ

Mesajde Jobs4Adults.com » Joi Feb 23, 2012 12:21 am

De acord: situri care ofera "fix", ori sunt la inceput si ca sa aiba modele online investesc, ori unele studiouri ofera un fix ca fetele "sa steie in webcam si sa sa mangaie", lucrand probabil cu situri Free + Tokens (gen MFC, Chaturbate, Cam4), si pe total, probabil ca ies in profit....Daca fata e foarte bine dotata, chiar daca nu prea are creier, limbi ioc ori e mai puturoasa, cu un cadru bun si webcamuri bune, o muzica senzuala-sexuala, poate face cateva sute de euro pentru 8 ore de mangaieri fierbinti pe Chaturbate de exemplu si atunci iti convine sa o platesti cateva zeci...;)

Daca esti Studio (ori Model sau Afiliat), risca-te la o proba de 1 luna cu un model "de nivel mediu" pe Chaturbate, Cam4, MFC, vezi cam cat face si daca renteaza sa oferi si tu un "fix" ca studio, sa dai in cap la concurenta:

http://chaturbate.com/affiliates/in/PFm ... swantedaws

Parerea mea.
Chaturbate = Cel mai BUN site de Videochat!!!>>> click CHATURBATE <<<Webcams Models Wanted - BEST Videochat Site!!!
Yahoo Messenger ID: jobs4adults | AdultWebmasterBible.com
www.MuncaVideochat.com<--Cum Sa Faci Videochat De Acasa!?
Jobs4Adults.com
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Site-uri video chat