Webcam models

Site-uri cu trafic acum

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Site-uri cu trafic acum

Mesajde fetish » Sâm Noi 12, 2011 7:00 pm

poti sa zicicu mana pe inima ca le -ai incercat pe toate site uri le enumerate ,si nu a mers :roll: ;daca da e o problema mare .... si nu cred ca tine de site uri

incearca-le pe toate si pe urma mai vb aici ....

bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde andreea_18 » Lun Dec 12, 2011 1:44 am

Buna blooangel cum mege situl asata de care ne vorbesti aici Homecams are doar free? are ceva traffic mercic :)) astept replay
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Mesajde blooangel » Lun Dec 12, 2011 2:06 am

andreea_18 scrie:Buna blooangel cum mege situl asata de care ne vorbesti aici Homecams are doar free? are ceva traffic mercic :)) astept replay

Buna
Homecams-ul are free, pvt chat, nude sau member chat si fake pvt
pretul pt inceput este de 10 tokens pe pvt aproximativ 1 $
la inceput merge destul de bine prima luna cel putin, apoi mai scade traficul, mai ales daca te avansaza cu pret pe privat mai mare..eu atunci am pierdut multi membrii
au un fel de special show cu care poti face f multi bani
la inceput daca ai un nr de ore lucrate si nu faci 100$ pe saptamana iti dau ei un "salariu" pt a ajunge la 100$
e f dragut, mie imi place, primesti si tips in free ai voie sa faci flash tits
e bun de umplutura intr-un fel...
dar merge pt 150-200$ pe saptamana

Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde andreejustme » Lun Dec 12, 2011 6:11 pm

Suna interesant .
Am intrat pe www.homecams.com dar nu am reusit sa imi dau seama daca are si sectiune pentru cuplu?
Unde vad modelele mai exact care sunt in free sau online ?
Mersi
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde blooangel » Lun Dec 12, 2011 6:26 pm

andreejustme scrie:Suna interesant .
Am intrat pe http://www.homecams.com dar nu am reusit sa imi dau seama daca are si sectiune pentru cuplu?
Unde vad modelele mai exact care sunt in free sau online ?
Mersi

au si pt cumplu
pt a vedea modele trebuie sa ai un proxy pt ca accesul tarii noastre este banat de catre site, nu de modele.
sunt destul de multe modele, nu stiu exact cate si nici nu m-a interesat vreodata sa intru cu proxy sa vad pagina cu modele :lol:
oricum aici te inregistrezi http://homecams.com/models/?id=3 iti alegi nickname si pass,bagi email-ul si click pe create my account, apoi te da pe o pagina unde iti alegi categoria female/male couple au si pt gay couple si lesbian couple :P
de acolo e simplu, app au si payoneer ca metoda de plata, minimul pe saptaman este de 100$

Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale