de Alexiss » Lun Dec 28, 2009 7:08 pm
Salut .
1:300 pe AWE nu e rau . Adevarat se poate si mai bine dar nu e rau ... am vazut muult mai rau .
Trebuie in primul rand sa analizezi calitatea si provenienta traficului tau . Daca acesta este majoritar european atunci poti incerca sa promovezi unele din site-urile amintite de tine . In functie de provenienta traficului trebuie sa analizezi foarte bine care sunt optiunile de plata . Unele site-uri europene accepta doar phone billing Olanda si Belgia . Ce se va intampla cu restul . Stiu ca asta nu se aplica la xcam , aia au mai multe variante de payment , vorbeam in termeni generali pentru celelalte site-uri .
Mai trebuie sa analizezi rata de conversie si dintr-un alt punct de vedere . Cum vei convinge membrii sa se inscrie si sa cumpere credite ? Dupa parerea mea cel mai puternic instrument de marketing al unui site in acest sens este FREE CHAT-ul , unde potentialul client poate vedea exact pe ce da banii , etc. Pe site-urile amintite de tine din cate stiu eu nu exista aceasta optiune de FREE CHAT / FREE PREVIEW , motiv pentru care pot exista motive de indoiala ca rata de conversie se va imbunatati .
Te sfatuiesc sa analizezi foarte bine aceasta problema inainte de a lua o decizie , mai ales daca aceasta decizie va fi totala si radicala de schimbare a sponsorilor .
Bafta acolo .