Webcam models

Siteurile inca trimit bani pe Epassporte!!!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Siteurile inca trimit bani pe Epassporte!!!

Mesajde Michelle » Vin Sep 03, 2010 7:14 pm

Tocmai am primit paymentul de la F4F pe Epassporte, (in wallet) dar ce draq se intampla? Cum pot sa scot banii din wallet? Am inteles ca daca atasez un card tot Visa la contul de Epassporte nu merge, cica trebuie sa fie Mastercard, e adevarat? Plus ca eu n-am Mastercard, dar are mama, pot atasa cardul ei la contul meu de Epassporte si sa primesc paymentul pe cardul ei? Sau cum sa fac? Help plsss! :cry:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Siteurile inca trimit bani pe Epassporte!!!

Mesajde spaniolul » Vin Sep 03, 2010 7:24 pm

Nu mai deschideti 7 topicuri cu acelasi subiect! aveti raspunsuri in forum,citeste aici.
atasare-card-contul-epassporte-t5188.html
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Michelle » Vin Sep 03, 2010 7:41 pm

Mda, dar am auzit ca daca cardul atasat la Epassporte e tot Visa Electron nu o sa mearga fiindca Visa nu mai opereaza nici o tranzactie de la Epassporte. Cica cardul trebuie sa fie Mastercard sau alt gen, dar nu Visa. :sad:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Vin Sep 03, 2010 11:26 pm

Michelle scrie:Mda, dar am auzit ca daca cardul atasat la Epassporte e tot Visa Electron nu o sa mearga fiindca Visa nu mai opereaza nici o tranzactie de la Epassporte. Cica cardul trebuie sa fie Mastercard sau alt gen, dar nu Visa. :sad:

Poate sa fie si visa :yawinkle: Nu are absolut nici o legatura daca e visa sau mastercard.Tu doar te folosesti de el pentru a sustrage banii din contul in care vei transfera banii de pe epassporte.La card-ul visa pe care il ai,nu ai cont virtual,ai cont bancar.Prin card se face doar legatura intre epassporte si contul tau bancar.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale