Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)
Moderator: Alexiss
de Alexiss » Lun Aug 30, 2010 3:07 pm
fetish scrie:Alexis help am votat din greseala la spaniol ca abia m am trezit  io vroiam cu aditza cum fac sa mi anulezi votul ?l
Cerere la primaria de sector de care apartii . Iti vor da raspuns in 30 de zile Nu intru in baza de date sa modific voturile la un astfel de sondaj nici impuscat , pentru ca sincer nu-i vad rostul . Poca a punctat bine cu niste argumente cu care sunt total de acord . Daca acest sondaj va avea vre-o relevanta candva sa se ia in considerare postul tau si votul tau ca atare.
-

Alexiss
- Administrator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de spaniolul » Lun Aug 30, 2010 3:09 pm
aditza scrie:Tu ai un vot de pe contul tau si doua de pe altele create tot de tine  Muahhh 
Esti dus rau puta mica daca tu crezi ca pe mine ma cheama...adiza! am un singur vot,dat de mine,restul nu ma intereseaza cine si cum le da,crezi ca eu stau in voturi? am spus destul de clar: iubitori de manele carora injuriille lui adiza li se par poeme de Eminescu! 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Alexiss » Lun Aug 30, 2010 3:17 pm
Nu vad rostul acestui sondaj , si raman la parerea halucinanta ca cineva acolo jos in strada asteapta sa sting lumina si sa ma duc la nani ca sa va balacariti si sa facesti astfel de sondaje .
Si ma rog eu ... aflat la matineu (desi e trecut de ora 14) la cafea , cu doza de reactie si gandire puse pe mute , ce ar trebui sa fac acum ? Sa dau BAN ? Sa inchid topicul ? Sa-l las asa ?
Din perspectiva mea de webmaster / admin al forumului acest subiect nu ar trebui sa existe .
Din perspectiva de moderator al comunitatii again ... nu ar trebui sa existe pentru ca astfel de discutii dauneaza greu sanatatii mintale celor care vin pentru prima data pe forum si gasesc un astfel de topic . Cum ii incurajam pe altii sa posteze si sa se alature comunitatii noastre cu astfel de subiecte ?
Din perspectiva umana ii inteleg pe ambii vizati de acest sondaj , si cam ambii au dreptate pentru ca s-au angrenat reciproc in discutii dubioase si injurii .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Alexiss » Lun Aug 30, 2010 3:22 pm
Hai ca m-am decis repede , citind si din alte reply-uri postate intre timp pe forum .
La primul post ironic sau care sa contina expresii nedorite , injuraturi , etc , BAN fara discutii .
A se considera preaviz .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de corina893 » Lun Aug 30, 2010 3:43 pm
Aditza pentru ca urmaresc de mult acest forum si a ajutat multe persoane chiar de curand mi-a raspuns la un topic in legatura cu MFC iar cu ocazia asta tin sa ii multumesc lui Aditza si lui Sunflower pentru sfaturi. 
-
corina893
- AWStudent

-
de Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 3:53 pm
corina893 scrie:Aditza pentru ca urmaresc de mult acest forum si a ajutat multe persoane chiar de curand mi-a raspuns la un topic in legatura cu MFC iar cu ocazia asta tin sa ii multumesc lui Aditza si lui Sunflower pentru sfaturi. 
Cu placere oricand corina Succes acolo! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de cretZu » Lun Aug 30, 2010 4:08 pm
Amandoi sunteti vinovati.
Eu VOTEZ CU BOC!
-
cretZu
- User Avansat

-
de gogalina » Lun Aug 30, 2010 4:40 pm
Un astfel de sondaj dauneaza grav acestui forum si conduce prin urmare la slabirea credibilitatii din partea celor care intra si se uita pe forum  in loc sa ne ajutam ne certam, si chiar daca ne_am certa, rufele se spala in familie, particular si nu in vazul tuturor Am votat Aditza pentru faptul ca de fiecare data cand am pus o intrebare pe forum, mi-a raspuns si a incercat sa ma ajute, fapt pentru care imi doresc sa ramana pe forum, deoarece voi avea intotdeauna intrebari de pus  Acesta este motivul pentru care l-am votat pe Aditza, exluzand stupiditatea unui sondaj care nu-si are rostul  Sfatuiesc cei doi useri sa-si rezolve problemele in particular pentru ca ei stiu cel mai bine esenta conflictului.
-
gogalina
- User Avansat

-
de sunflower » Lun Aug 30, 2010 4:50 pm
Vai vai vai... unde am ajuns? Eu am zis acum ceva timp ca spaniolul cauta cearta... si ca nu trebuie sa-i dam apa la moara. M-am enervat si eu destul, insa in loc sa ii raspund am inchis forumul Se agita, te face sa te enervezi si asteapta sa explodezi, in speranta ca va iesi mai in fata decat tine, denigrandu-te. Este o tehnica si asta, in special folosita de cocosi si alte zburatoare. Toate ca toate, insa eu unde votez?? Ca nu mai am unde da click. Pro Aditza
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Paris » Lun Aug 30, 2010 6:01 pm
eu am votat ca aditza sa ramana...
-

Paris
- AWStudent

-
-
de princessmanager » Lun Aug 30, 2010 6:43 pm
spaniolule decat sa ramai un anonim (sau martzian ca se pare ca traiesti pe alta lume) ia si invatza din posturile lu aditza ca ai ce invatza.Cand tu credeai ca faci videochat aditza era profesor....(daca vrei am un post ca vanzatoare la toneta ...suna tentant>?).VOT PENTRU ADITZA
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
de Moscraciun » Lun Aug 30, 2010 7:25 pm
Ce varste aveti voi adi si spaniolul? Daca nu va e cu suparare de intrebare.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de Humbert » Lun Aug 30, 2010 7:48 pm
 Auzi-tu spaniolule-acuma barbat,fomeie sau travestit-ce-ai fi,actor de Oscar in filmul "Baga-scoate"-stii tu ce manele ascultam noi?...tulai,cata viziune in spatiu zace in unii,offfff...yuk.
-
Humbert
- User activ

-
-
de spaniolul » Lun Aug 30, 2010 7:53 pm
Moscraciun scrie:Ce varste aveti voi adi si spaniolul? Daca nu va e cu suparare de intrebare.
Eu una am 35,am mai mentionat acest aspect 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de spaniolul » Lun Aug 30, 2010 7:55 pm
princessmanager scrie:spaniolule decat sa ramai un anonim (sau martzian ca se pare ca traiesti pe alta lume) ia si invatza din posturile lu aditza ca ai ce invatza.Cand tu credeai ca faci videochat aditza era profesor....(daca vrei am un post ca vanzatoare la toneta ...suna tentant>?).VOT PENTRU ADITZA
Sunt destule familii sarace in tara,foloseste/ti postul vacant facand un pustiu de bine celor nevoiasi  eu una nu am ce invata,eventual sa dau lectii da. 
-

spaniolul
- Cunoscator

-
Înapoi la Aberatii