Webcam models

SONDAJ PRO SAU CONTRA

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Care dintre urmatorii useri doriti sa ramana pe acest forum?

Aditza
18
86%
spaniolul
3
14%

Voturi totale : 21

Re: SONDAJ PRO SAU CONTRA

Mesajde HONEY2 » Lun Aug 30, 2010 8:47 pm

TE-am votat si eu aditza ..chiar prima in aceasta dimineata dar eram prea obosita sa dau repky
Baftaaa
HONEY2
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde mirelutza202000 » Lun Aug 30, 2010 9:19 pm

te-am votat si eu aditza...pana la urma totul de la topicul meu a inceput si mai mereu cand am avut nevoie de ajutor tu ai fost primiul carer m-a ajutat..n-are rost sa-ti bati capul cu toti/e invidiosii/oase de aici..oricum you are the best..
Cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
mirelutza202000
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Lun Aug 30, 2010 10:18 pm

OK , ajunge .

@aditza - am lasat acest subiect deschis desi ai mers ca o sulfa batrana . Stai dinainte rezultatul sondajului pentru ca ai ajutat pe foarte multi pe aici si atunci e normal sa fie asa . Pentru a-i lasa pe altii sa-ti arate "atasamentul" fata de modul in care ai ajutat pana aici am lasat acest sondaj deschis , pentru ca de altfel acest subiect nu are ce cauta aici .

@spaniolul - cu exceptia faptului ca ai intrat in conflict cu alti useri (nu judec eu cine , ce si cum , pana la urma sincer sa fiu fiecare are partea lui de vina) ai avut cateva comentarii si sugestii interesante pe acest topic . Ar fi o pierdere pentru noi sa pleci , dar cu siguranta nu ar fi un castig daca ramai in continuare cu aceiasi atitudine si scandal .
Sugestia mea este sa o iei de la zero , cu un user nou (daca consideri ca acesta pe care il utilizezi acum poate trezi antipatii pe viitor) dar si cu o atutudine noua .
Decizia desigur iti apartine .

@everyone - spor la treaba !

Subiect inchis .

Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Anterior

Înapoi la Aberatii