Webcam models

SONDAJ PRO SAU CONTRA

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Care dintre urmatorii useri doriti sa ramana pe acest forum?

Aditza
18
86%
spaniolul
3
14%

Voturi totale : 21

SONDAJ PRO SAU CONTRA

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 7:30 am

Deschid acest sondaj pentru a lamuri un lucru fata de "colegul nostru spaniolul care a venit pe forum si tot se da mare fata de toata lumea.Am rugamintea ca toate persoanele care le-am ajutat,si care nu,sa voteze in acest sondaj pro sau contra,si daca se poate sa lase si cateva cuvinte prin care specifica motivul votului.
Acest sondaj va fi pentru excluderea mea din aceasta comunitate sau nu.
Va rog pe toti cei care ve-ti vota,sa lasati si cateva litere in post pentru a putea tine evidenta.Astfel putem evita crearea mai multor useri noi pentru a vota o singura persoana.Userii noi nu vor fi luati in considerare.
Daca sondajul va iesi contra mea acesta va fi ultimul meu post.

Succes la toata lumea!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Re: SONDAJ PRO SAU CONTRA

Mesajde spaniolul » Lun Aug 30, 2010 7:44 am

Frumos nu am ce spune acum dramatizezi si te transformi in victima,esti bun de actor!

Dar...mai intai trebuia sa spui userilor ca tu stai fff prost la capitolul injurii si cand nu iti convine ceva injuri ca la usa cortului,mai rau ca tiganii si pe deasupra mai si ameninti,mai intai sa citeasca si userii injuriile tale>

myfreecams-t5172.html

aceste fiind ultimile nu cred ca e cazul sa le punem si pe restul deoarece majoritatea stiu ce limbaj vulgar si indecent ai folosit in postari mai vechi!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 7:54 am

Topic-ul asta te rog sa-l lasi liber pentru altii.daca vrei sa-ti faci posturi,baga in alta parte.Ai pus link catre injuriile mele e ok :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde il_magic000 » Lun Aug 30, 2010 10:12 am

am votat pro pt ca de cate ori am postat pe forum o intrebare numai aditza a fost in stare sa imi dea un raspuns concret.oricum aditza stai lin te agiti aiurea pt nimic.nu-ti mai bate creierii cu totii afonii!!!!
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde andreea21 » Lun Aug 30, 2010 10:37 am

Si eu am votat pro aditza!!!El a fost singurul care sa deranjat sa ma ajute in problema mea!Bafta aditza
andreea21
Incepator
Incepator

Mesajde goofy » Lun Aug 30, 2010 11:48 am

Pro Aditza. :yawinkle: Am votat si eu.
goofy
User activ
User activ

Mesajde Humbert » Lun Aug 30, 2010 12:04 pm

Aditza rulzz :P -normal..si daca te-a injurat e fiindca l-ai provocat...mai spaniolule,te asteptai la altceva???
Humbert
User activ
User activ

Mesajde kin3zu78 » Lun Aug 30, 2010 1:11 pm

pro Aditza, insa la capitolul injurii merita o urecheala buna. Si prefer sa il spun in fata acest lucru.
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde spaniolul » Lun Aug 30, 2010 2:29 pm

Mda,am inteles,iubitori de manele carora injuriile lui adiza li se par un poem de Eminescu..........

Niste reply in mai putin de 15 min,frumos,nu am ce zice>

de aditza » Lun Aug 30, 2010 7:02 am

Sa moara mata?E uite ca pentru asta iti urez sa-mi sugi p**a de panarama daca esti neam prost si tot cauti cearta intr-una.E vai de p*%^a ta daca si tuu mai stii sa faci oc...Acum daca vrea Alexiss,imi poate da ban.Daca nu imi da ban de buna voie,il rog sa-mi dea ori mie ori tie,daca nu asta e ultimul meu post.

Hai pa ca-mi bag p**a-n mata de javra penala

de aditza » Lun Aug 30, 2010 7:19 am

Hai sa vedem un lucru obosit-o...
Deschid imediat un sondaj sa vedem cate persoane de aici am ajutat eu din toate punctele de vedere,sa vedem daca ma pricep sau nu ca la tine nu conteaza daca te ajuta omul ci conteaza felul in care o face...In primul rand nu am copiat de acolo am copiat de la un prieten de-al meu,si acest lucru l-am facut de nu stiu cate ori dar pentru tine trebuia special sa stau eu sa-ti scriu cu cuvintele mele ca tu esti actrita pulii mele...Mai date-n rasa matii ca vedem imediat..

de aditza » Lun Aug 30, 2010 7:50 am

esti varza....te rade lumea la cat de proasta sau prost esti.Dupa ce ca minti intr-una o mai faci si pe desteapta dar de fapt tu nu ai o gaura de covrig in stomac ca sa nu mai vb de laptop-ul ala la 2800 E vai de tine...Eu asa sunt original si nu mi-e rusine cu comportamentul pe care il am.Ma comport asa doar cu persoanele care o cauta si care sunt cu nasul pe sus dar ele de fapt suge pe-afara de rupe gardu cu capu .Apropo...stii ce e aia rotunda in spania?Sa moara mata zii ca daca iti insir si eu te pisi pe tine proast-o.Am fost si eu in torevieja,alicante,elche,madrid si benidogn dar eu nu m-am laudat niciodata ca am fost plecat in sua sau in spania sau in p**a cu satelitul cum faci tu.La tine 2 din 3 cuvinte sunt de lauda.Lasa pe altu sa-ti vada calitatile nu ti le etala tu.Tu ai minte de copil mai pisarcosule sau pisarcoas-o,ca altceva nu esti.Ca tine am cu sutele daca vreau...Pune si tu o dovada pe forum sa vedem cine esti cu adevarat!Ai curaj?
Nici acum nu ai raspuns la intrebarea care ti-am pus-o atunci...la ce studio ai muncit in 2001 si pe ce ste-uri?

Hai sa te vad daca raspunzi la intrebarea asta...
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Lun Aug 30, 2010 2:40 pm

Alexis help am votat din greseala la spaniol ca abia m am trezit :vom: :rolleyes: io vroiam cu aditza cum fac sa mi anulezi votul ?

un help plsssssss si Aditza imi cer scuze e din cauza de ne trezeala si oboseala maxima :smt010

cat despre limbaj lasati domle omul sa aiba ce limbaj vrea si eu sunt pro limbaj f colorat pt ca unii o cer cu varf si indesat iaar uneoori e bien sa te dezbraci de caracter pt ca sunt pers care efectiv asa inteleg deci no comment

Aditza daca vrei facem u n schimb de injuraturi :P ce zici te bagi ?l
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 2:46 pm

Trebuia sa murdaresti tu si postul asta ca altfel nu te simteai bine...mare e gradina lui Dumnezeu.
Si apropo...xxxlovegamessxxx...nu-ti mai face conturi si te vota singura ca degeaba te agiti!Crezi ca nu am vazut ca abia azi a fost creat? :lol: Daca nu ai citit bine,am specificat destul de clar sus ca voturile fara post nu se iau in considerare avand in vedere ca nu pot vedea toti userii cine a votat.Voturile care nu corespund cu posturile,sunt declarate nul.Tu ai un vot de pe contul tau si doua de pe altele create tot de tine :lol: Muahhh :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Lun Aug 30, 2010 2:50 pm

Aditza zi mi si mie te rog am votat bine ?
adika pe tine ca pe mine m a zapacit noul asta cont ce a votat in fav spaniolului thx man
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 2:56 pm

fetish scrie:Alexis help am votat din greseala la spaniol ca abia m am trezit :vom: :rolleyes: io vroiam cu aditza cum fac sa mi anulezi votul ?

un help plsssssss si Aditza imi cer scuze e din cauza de ne trezeala si oboseala maxima :smt010

cat despre limbaj lasati domle omul sa aiba ce limbaj vrea si eu sunt pro limbaj f colorat pt ca unii o cer cu varf si indesat iaar uneoori e bien sa te dezbraci de caracter pt ca sunt pers care efectiv asa inteleg deci no comment

Aditza daca vrei facem u n schimb de injuraturi :P ce zici te bagi ?l

E ok @fetish,stai linistita nu e nevoie sa modifici votul :yawinkle: Este suficient sprijinul vostru moral.Membrii care sunt aici pe forum stiu ca nu am cautat cearta sau nu am mai vb cu nimeni asa dar el a intrecut orice masura...Cum sa reactionezi cand cineva iti cere ajutorul,iar apoi te ia in ras si-ti zice ca vrut sa arate ca esti varza ca nu stiu ce ca nu stiu cum...?Am spus si o repet...nu mi-e rusine cu felul in care vorbesc atata timp cat ma exprim catre cine trebuie.Daca atacam eu,si vb urat mai ziceam dar asa?
Oricum,never mind...

Succes acolo si buna dimineata! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 2:57 pm

Daca ai votat sus,ai votat bine...

Oricum nu conteaza stai linistita :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor