Webcam models

sony DCR SR 32

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

sony DCR SR 32

Mesajde playboy88 » Mar Mar 15, 2011 8:51 pm

Buna!
O sa am nevoie iar de ajutorul vostru intr-o situatie! Am intrat in posesia unei camere video model : Sony DCR SR32 http://www.emag.ro/camere_video/camera-video-cu-hard-disk-sony-dcr-sr-32--pDCR-SR32/ad--3082 si nepricepandu-ma...va intreb pe voi: Este buna pentru videochat?? :smt009
Eu folosesc Logitech Pro 9000! Mi-am amintit de ea si...ma gandesc sa-i gasesc o intrebuintare benefica, in cazul in care m-as putea folosi de ea pentru aceasta activitate...si sa aiba si un PLUS de "ceva" fata de logitech!
Astept parerile voastre!
Bafta tuturor :drinkers:
playboy88
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: sony DCR SR 32

Mesajde ionut_ro » Mar Mar 15, 2011 10:43 pm

Camere Sony din seria SR nu sunt bune pentru videochat (cel putin asta e parerea mea).

1.Ai nevoie de lumini foarte bune sa o poti folosi.
2.Nu are telecomanda pentru zoom

Ai putea sa incerci sa o vinzi si sa iti iei un model din seria HC (42, 44, 47, 85 etc.) sau din seria dcr-dvd (305, 306 etc.). Marea majoritate a modelelor din seriile de mai sus au si telecomanda, imaginea este una foarte buna.

Bafta!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Re: sony DCR SR 32

Mesajde Jules » Mar Mar 15, 2011 10:54 pm

Sincer, eu am simtit schimbari majore la camere care au minim 3MP. A ta vad ca are rezolutia de nici macar 1MP, daca am citit bine pe acolo. S-ar putea sa nu fie bine, dar e posibil sa ma insel. Pana nu intrii online cu ea, n-o sa-ti dai seama.
Jules
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale