Webcam models

Sony EVI-D100

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Re: Sony EVI-D100

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 25, 2010 7:36 pm

S-a rezolvat de mult problema :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Mesajde Cyro » Dum Aug 29, 2010 1:45 pm

Under10 scrie:Salut .... uite un tv-tuner intern care il folosesc fara probleme "gigabyte gt-p6000 " , costa vreo 150 ron si il gasesti prin magazinele Real .... si eu tot la evi d100 il folosesc :)

Bafta

stiu ca e vechi postul dar un ecou poate fi util altora pe viitor:
placa de care vorbesti intr-adevar e buna pentru pretul care il are ,insa a combina d100 cu gt-p6000 inseamna a-ti bate joc de d100. Pe d-30 merge pentru ca e mai slaba ca performante video si nu pierzi mai nimic.
Eu am avut de 2 ori probleme legate de soft:
1.dupa o perioda de inactivitate nu mergeau codecuriule=black screen
2.cu softul placii de captura de pe o sursa externa se face doar la rezolutia de 320x240. Cu alt soft merge la 720x576, deci nu este o limitare tehnica.
Cyro
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Dum Aug 29, 2010 2:30 pm

S-a rezolvat.Problema era undeva din setari sau nu mai tin minte ca mi-am batut si eu putin capul prin te-am viewer si era ciudata treaba dar acum e ok.Nu conteaza cat de vechi este postul :yawinkle: Un sfat in plus nu strica pentru cei care vor intampina aceeasi problema.Sfaturile bune sunt intotdeauna binevenite...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde TryLater » Sâm Mar 31, 2012 12:42 am

Salutare tuturor,

Imi cer scuze ca postez pe un topic vechi, insa chiar nu stiu ce solutie sa mai gasesc pentru aceasta camera.
Am achizitionat recent o camera Sony Evi D100 cu placa de captura Pinnacle Dazzle D100, am instalat driverul pentru placa de captura(mentionez ca nu am primit nici un cd de instalare pentru camera), dar cand deschid camera cu orice soft gen splitcam, webcammax, superwebcam, etc. imaginea are purici plus ca se vad pete foarte mici gen verde, alb albastru(ca si cum semnalul ar fii slab).Camera este conectata la placa de captura cu cablu S-Video dublu ecranat si mufe aurite(ma gandesc ca mai bine de atat la capitolul cablu nu se poate) si totusi calitatea imaginii este foarte slaba..Ma poate ajuta si pe mine cineva?

O seara buna.
TryLater
Incepator
Incepator

Mesajde adelina007 » Sâm Mar 31, 2012 7:11 pm

eu am sony evi d 100 conectat prin tv tuner winfast asa ca nu stiu cat te ajuta.si la mine s a intamplat asta la inceput .trebuie sa vezi daca transmiti s-video in primul rand(mie cand deschid tv-tunerul imi apare sus in stanga s-video daca nu apare s-video la tine vezi ca trebuie sa gasesti cumva sa pui).si mai intra in setari.la video standard ar trebui sa alegi "pal" cel putin la mine asa merge.incearca oricum toate optiunile de acolo.eu zic ca nu cred sa aiba probleme camera.doar e chestie de setari.poate are cineva placa de captura exact de care ai tu ca sa te indrume mai bine daca nu te descurci.la fel ar fi bine sa elimini si varainta cu lumina slaba.pune un bec cu lumina alba si vezi daca se indreapta situatia.mie mai imi facea figuri cand era lumina galbena si slaba.succes!
adelina007
AWStudent
AWStudent

Anterior

Înapoi la Software & Tools