Webcam models

sony evi d100/tv tunner

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

sony evi d100/tv tunner

Mesajde adelina007 » Joi Dec 08, 2011 5:44 am

buna tuturor!
am cumparat un sony evi d100 cu tv-tunner winfast tv200 xp expert.am montat tot,am luat de pe cd driverul,am deschis...totul ok.din winfast de la "configurare video" nu am disponibile decat optiunile luminozitate si contrast.nuanta,saturatia,claritatea si intensitatea luminii apar cu gri si nu se pot modifica.apoi mai sunt niste chestii foarte ciudate care se intampla.am apasat pe butonul "time shifting" din winfast si mi a aparut imagine neagra...de care n am mai scapat decat cu dezinstalarea si reinstalarea winfast ului.apoi am incercat sa intru pe un site si sa dau cam2cam.exista optiunea de testare a camerei tale acolo.am facut treaba asta cu winfastul deschis si camera deschisa.apoi nu mi a detectat nici un fel de camera si pe winfast mi a aparut imaginea neagra din nou.vad ca orice as face (inclusiv sa dau camera cuiva pe yahoo) imi apare fundalul negru de care nu pot scapa decat cu dezinstalare.aveti idee cam ce ar putea fi?precizez ca folosesc windows 7.multumesc.orice ajutor este binevenit.
adelina007
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: sony evi d100/tv tunner

Mesajde studiolove69 » Vin Dec 09, 2011 8:36 pm

trebuie sa deschizi softul si sa selectezi sursa.. composit sau S-video, duap daca imaginea e umpic ciudata ai undeva in setari: PAL.. ntsc , alegi de acolo pan acand imaginea estea cea corecta. dupa il inchizi efectiv softul din butonul de power. deschizi splitcam, superwebcam sau ce ai tu, selectezi la sursa tv-tuenrul tau si gata e ok. bafta
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Software & Tools